: Första dagen avklarad :

2011-02-28 @ 19:54:18Sådär! Då var veckans första arbetsdag avklarad =). Haft lite o göra idag... trist.... Tycker om att ha mycket att göra på jobbet jag. Hatar att gå till jobbet och vara arbetslös....

Igår Zumbade jag! Fifan så kul det är!!! En enda låt kände jag igen från de få andra gånger jag zumban =). Och det var den SISTA på hela passet, haha. Och tala om en annan sak för mig: Varför går en Zumba-timma så inibängen fort????? Jag vill Zumba i TVÅ timmar. Lätt!!! Beror nog på att jag älskar att dansa...

Har du Zumbat? =)


Carpe Diem


  : Söndagsplock :

2011-02-27 @ 12:19:12Idag är det söndag.

Dagen efter några glas vin, bara jag och min darling =). Idag har vi softat. Ätit frukost ihop - utan att bli avbrutna av orden "mamma" & "pappa" heeeeela tiden =). Men det är oxå lite trist på sitt sätt förståss.

Sen har vi plockat mest. Diskat en maskin, slagit på tvättmaskinen, dammsugit i lådan med kryddorna -gissa vad kryddor man hade där som inte låg i burken kan man säga, haha - och den lagt i ordning fint där igen. (Okej. Kanske fint så i två dagar, sen: Kaos igen!).

Undrar om jag ska ta tag i burk-och-lock-röran???

Sen har jag plockat i köket, flyttat saker, möblerat om bland blommor o kokböcker medan sambon har monterat upp ett nytt "eluttag" eller vad heter det?? Ja, alltså knappen för tända/släncka/dimra. En ny snygg för 500 spänn..... Piuh! (Det är lungt. Vi behöver bara tre typ såna till sen till hallen uppe....).

Så nu ska jag väl då som sagt hitta på nåt mer o göra....


Ha en go dag!


Carpe Diem


  : Ikea :

2011-02-26 @ 16:05:02Idag har jag varit på Ikea med familjen. Vi shoppade inte så mycket... =) 2 (bara) frp med värmeljus, ett pelarljus, en tavelram med tre i s a s, 3 st 2-pack med mindre ramar, batterier och lampor till spottarna i köket. Inte mycket eller hur?!?!? Sparar mig lite till Ullared 25 maj. Vill ha några stålingar då, så jag inte behöver snåla.
Förra gången vi var där så snålade jag inte. Eller? Nåja, nästan 3500 tror jag vi handlade för.. Bara sambon o jag alltså. =))) Me like.

Varför, varför är det så jäkla kul o shoppa????


Carpe Diem


  : Delar av vardagsrum :

2011-02-25 @ 14:56:12
Tänkte visa hur vi har det i vårt vardagsrum. Lite detaljer (dom som är finast *fniss*).

Sitter här och laddar upp bilder på bloggen och lyssnar på Septembers Kärlekens tunga. FYFan va bra hon är!!! Visste du vem hon var innan hon var med i Så mycket bättre? Det gjorde jag. Jag har nog 3 eller 4 skivor tror jag. Hon är helt makalös och gör precis min typ av musik.

Oj, nu kom jag bort från ämnet! Det var ju inredning vi talade här.... Hur ser det ut hos dig?
Carpe Diem


  : Nyaste tavlorna :

2011-02-25 @ 13:44:01
Här är mina senaste alster. Och än är jag inte klar. Dock fattas ramar... Så det kan dröjja lite till =)
Bilderna är dock lite mörka, men föreställ dig vita, svarta och silver, så fattarú läget =)))

Bilden ovan heter skogen

Svartvit knopp

Avlång silverranka

Svart Körsbär

Silver tussilago

3 silverblommor (Såld).

3 stycken 3-blommor

Blomranka papper

Man kan köpa dom om man vill. Hör av dig.


Carpe Diem


  : Gjort nya fina tavlor :

2011-02-24 @ 21:12:54Har dock inte fotat dom ännu. Men lugn, bara lugn, det kommer. Kanske ikväll... Eller i morron.

Imorron förresten så ska vi bowla. Hela la familia. Det enda vi hunnit med som familj under sportlovet... Ja. Men va gör man när båda jobbar, en dagskift, en 5-skiftar, ena barnet är 3 år och det andra barnet är 14???? Lixom inte på samma våglängd, tidsmässigt och sånt =). Men så är det. Så man får göra det lilla av det som går. Så imorron bowlar vi och på lördag så slösar shoppar vi i Örebro =)))). VÄRMELJUS på Ikea: Here I come!!!

Vad har du för dig?


Carpe Diem


  : JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :

2011-02-22 @ 20:43:35Idag fick jag besked från min läkare att nu får jag BÖRJA TRÄNA IGEN!!!!!!!!!!!!!!Wohoooooooooooooo!!!


Carpe Diem


  : Bli lycklig :

2011-02-22 @ 20:37:00HÄR ÄR 8 KNEP FÖR MER LYCKA
 
1. Skriv en tacksamhetsdagbok Skriv varje kväll ner fem till sex saker du är tacksam för. Tanken är att det gör att du ser mer positivt på livet och uppmärksammar positiva saker i din vardag som är bra. Du tränar helt enkelt hjärnan att se mer positiva saker i tillvaron.

2. Skriv ner din framtidsvision Ägna 20 minuter åt att skriva ner ett positivt framtidsscenario där du ser dig själv om fem år. Skriv ner vad du har uppnått och vilka saker som du lyckats åstadkomma eller har avklarat. Du övar dig på att bli mer optimistisk. I amerikanska studier har försökspersonerna faktiskt visat att de blivit mer lyckliga och optimistiska genom att konkretisera och skriva ner ett positivt framtidsscenario.

3. Ställ dödsbäddsfrågan Makabert, tänker du kanske? Nja, genom att fråga dig själv hur du vill att ditt liv ska se ut när du ligger på din dödsbädd kan du se vad du tycker är riktigt meningsfullt och inom vilka områden du kanske ska dra ner på kraven. Skriv ner svaren på dödsbäddsfrågan så kan du förhoppningsvis få perspektiv på vad du tycker är viktigt i ditt liv på lång sikt.

4. Glöm inte att leva här och nu Mindfulness, medveten närvaro, har blivit mycket populärt de senaste åren. Forskningen tyder också på att det faktiskt är så att vi mår bättre när vi lever i nuet i stället för att tänka på framtiden eller det förflutna. Öva dig därför på att vara närvarande i nuet. De vanligaste övningarna är kroppskanning och medveten andning. På nätet finns ljudfiler med en förinspelad röst som instruerar. Övningarna behöver inte ta mer än 10 till 15 minuter. Försök sedan att praktisera medveten närvaro i vardagen.

5. Ha roligt! Låter knäppt va?! Men det är faktiskt så att utöva aktiviteter som du tycker är roliga gör att de ­positiva känslorna blir fler. Fundera över vad du gör under dagarna. Gör du det som är mest positivt för ditt välbefinnande? Till exempel: är det värt att pendla stora avstånd för ett välbetalt jobb kontra att tjäna mindre men kunna använda tiden på ett mer värdefullt sätt?

6. Se dig själv i tredjeperson Detta är en klassisk metod inom kognitiv beteendeterapi. Tala med dig själv utifrån ett tredjepersonsperspektiv. Ofta överdriver vi känslor och tankar så att de får oproportionerlig betydelse. Vi är för hårda mot oss själva. Tala i?stället till dig själv från en tredje parts synvinkel och ifrågasätt dina negativa tankar. För att få en mer objektiv syn på situationen kan du till exempel fråga dig själv: vad är det värsta som kan hända?

7. Var social! När vi mår dåligt har vi en tendens att isolera oss socialt, men umgänge är rena dunderkuren mot nedstämdhet. Man säger att människan är som mest lycklig i umgänge med andra, och studier tyder också på det. Även om du inte känner för det, påminn dig själv om att göra saker tillsammans med andra. Se också till att inventera umgängeslistan. Vem eller vilka mår du bra av att umgås med? Vill du umgås mer eller mindre med någon?

8. Distrahera mera Även det här används ofta inom kognitiv beteendeterapi. När vi mår dåligt eller bär på oro maler ofta de negativa tankarna inne i våra huvud. Ofta blir tänkandet repetitivt och ältande – det är inte bra. När negativa tankar börjar snurra försök att sysselsätta dig med någonting som du tycker är roligt för att förflytta tanken. Distraktioner kan vara att läsa en bok, baka, måla, umgås med vänner eller motionera.

Ovan tips publiserades på Aftonbladet 110222.


Carpe Diem


  : Blomman :

2011-02-19 @ 23:21:14
Ser du månen där emellan blombladen? Lite otydligt, men jag tyckte att bilden blev rätt så fin faktiskt. =)Carpe Diem


  : Blommor i håret :

2011-02-19 @ 22:43:48
Mitt hjärta tog på sig sitt halsband häromdagen. Såhär. Som diadem typ. Sen kom hon och sa:

  - Mamma, jag har blommor i håret! Visst är jag fin?!
Klart du är fin min gumma!!!


Carpe Diem


  : Lördagsnöjje so far :

2011-02-19 @ 16:57:32Mitt lördagsnöjje so far är att jag har städat lillans orkandrabbade rum!!! Det såg ut som hej kom o hjälp mig !!! Vi städade tillsammans hon o jag och det gick jättebra. Hon var så duktig så att sortera gosedjur o väskor mm =). Sen dammsög jag och sen fikade vi.
Och som alla vet så räcker juh inte detta. Näe, man måste fortsätta lite. Så jag dammsög vårt sovrum, lade in nytvättat, sorterade sambons tröjjo (för att få plats med nytvättat) och sen så tömde jag diskmaskinen för att genast fylla den igen.
Däremellan har jag hängt en maskin tvätt oxå. Och lagat lunch. Sallad for me och stuvade makaroner med köttbullar åt familjen =). Har dessutom mailat in en beställning till årets bokrea på Spongs. Has never happend before kan jag säga =). Vips. 400 spänn fattigare.

Sen kom sambon hem och när vi käkat så tog vi en eftermiddagspromenad i det -10 kalla vädre. Brrr. Termobrallorna på lixom. Åkpåse och dubbla byxor o tröjja till lillan i vagnen. Men rosig om kinerna, det blir man ändå =).

Nu ser vi på Kalle Anka på film, Johan sover och jag satte mig här istället. Gillar datorn mer än Kalle kan jag säga =) Passade på att fika med. Utan kaffi.... Mina nybakade små "Tarts" som Jamie Oliver gjorde på TV4+ häromveckan. De blev jättegoa måste jag säga.
Note to oneself: Grädda lite lite längre nästa gång samt koka inte sockerlagen sååå länge...Min lilla hjälpreda:


Receptet hittar ni HÄR.

Ha en fortsatt trevlig lördag! Ikväll är det Mello....


Carpe Diem


  : Beställning :

2011-02-17 @ 19:57:29Schhh!!!!

Har beställt saker från Panduro.... Måste bara brake the news för sambon... =)))


Carpe Diem


  : Vad har jag? :

2011-02-16 @ 21:12:35
Har ont i halsen.
Har en arbetsdag kvar den här veckan.
Har väldens goaste ungar.
Har en glad sambo, som jobbar som ordningsvakt idag på mycket länge.
Har alldeles för mycket snö på tomten.
Har ingen använding för cykeln just nu.
Har tänt doftljus - Honungsmelon. Mmmmmm.
Har fin ögonskugga på mig idag.
Har Per Moberg på TV:n. Sen Nakne kocken =)))
Har snart en sambo som är ledig ALLA helger med sin familj!!!!!
Har ett fult matsalsbord....
Har inte hunnit se alla bra filmer vi har hemma.
Har för lite utlandsresa bokad till hösten.
Har för mycket månad kvar på pengarna....
Har lust att köpa en massa saker!!!

Har alltid för lite kommentarer på min blogg...  =(


Vad har du? =)


Carpe Diem


  : Stämpelkort :

2011-02-13 @ 23:14:36Idag har jag gjort i ordning mina stämpelkort. För två fredagar. På datorn.


Imorn "postar" jag dom...... Undrar om jag får några pengar över huvud taget?
Känns helt vierd detta..


Carpe Diem


  : Fika sig lite :

2011-02-12 @ 22:02:59Vid nio-tiden i morse så blev jag sugen på att fika lite. Så jag smsar söta lillasyster och undrar om schemat kan knöla in en kaffe med storasyster med liten dotter?!?!?!

Ett tag senare får jag svar att det går visst för sig, och ännu ett tag senare så är vi på väg jag och lillan mot en stunds fikande med nybakade bullar och ungar till höger och vänster.
Hon hann t.o.m smsa och be mig sluta gubbköra för att det tog för lång tid... Men fan jag glömde ju mobilen, fick gå in. Sen så började jag köra och kom på att jag inte hade linser på mig. In igen. =/

När jag hade åkt i 3 minuter slår mig tanken: FÅR JAG ENS KÖRA BIL JUST NU?????????????????????????? Kommer farbror polisen så blåser jag väl dagen-efter-poccent..... Jag kände mig juh faktiskt berusad igår så..... skulle nog inte kört just då. Kanske... Eventuellt.


Men det gick bra. Kom dit o hem oskadd =)))

Tack söta, för fikastund, barndreggel, kattklappning och busande barn!!!!


Carpe Diem


  : 40-årsfest :

2011-02-12 @ 21:57:36I fredags hade en arbetskamrat bestämt att vi skulle bjudas på mat, eftersom han fyllt år. Dom där 40 berömda.... =)
Så in i det sista, var jag osäker på om jag skulle kunna gå dit. Vill jag? Vill jag inte? Kan storasyster vara barnvakt til lillasyster? Om inte, orkar sambon upp? Han jobbade natt... Hur ska de hinna käka? On, and on, and on, and on.....
Tillslut så stog jag nydushad och med blåst hår färdig och fick tom skjuts av kära älsklingen min! (ungefär 300 meter eller så....).

Väl där så hade vi alla "köpt" varsin paket till födelsedagsbarnet (som chäfen shoppat på loppis dagen innan!!!) som delades ut till alla innan vi gick in och överlämnade.... Vi tog just av oss kläder och skor när helt plötsligt födelsedagsbarnets mobil OCH hemtelefon helt började ringa satan!!!! Det skulle visst säljas en bil i huset där han bodde =))))))). Den var uppe i 210 tusen där  ett tag, hahahaha!! (en bättre skitbil om jag förstod det rätt).
Fifan va vi garvade!!! Han stog dem två telefoner och talade med båda köparna, haha.

Sen fick vi välkomstdrink, nåt mousserande vin tror jag. Gott! Sen bjöds vi till bords och fick kyckling o sallad och paj, med vin... JUMMY!!!! En stund innan jag gick hem igen så öppnade han paketen.... Och packade upp:
En liten silverbricka
1 ishink
1 groggpinne
typ 14 småglas...

Väre, väry bra onödiga att ha saker med andra ord..... =)))))). Vi garvade som tusan!!

Efter två timmar så fick jag vackert tacka för mig, och gå hemover de där 300 metrarna igen, så att sambon fick åka till jobbet. Jag tyckte det var lite kallt ute när jag gick hem. Konstigt. Det var juh "bara" -14 grader. Burrr!!

Väl hemma ägnade jag mig åt TV-tittande innan jag ramlade mot sängen framåt elva eller nåt. Då hade tonåringen hunnit hem oxå. Frid och fröjd!

05,30 kommer piggaste lillhjärtat skuttande in till mig i sovrummet. JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! Orka gå upp nu lixom!!!
Nejdu. Marsh pannkaka ned i mammas säng bara och SOOOV SOVV SOOOVVVV!!!!! Jag orkade inte ens gå tillbaka med henne till hennes säng. Tror hon har sovit i våran säng max 6 gånger sen hon kom till världen. 3 av dom har hon varit sjuk tror jag =). Hon är fenomenalt duktig.

8,00 vaknade vi till liv igen..... =)Carpe Diem


  : Lediga fredagen :

2011-02-11 @ 16:32:21Idag är den här då. Den första lediga fredagen då jag blitt tvungen att gå ned i tid.
Kändes som sagt sisådär. Nu är den snart över, och tiden har gått ganska långsamt i dag, det var ju skönt på sitt sätt =).
Hade lovat lillhjärtat att baka muffins, så det gjorde vi framåt lunch. De blev lite hårda tyckte jag men goa ändå. (man kan ju fulvärma i micorn = som nya!!).

Sen gjorde jag några scones, men dom blev helt knasiga i degen... Okej, buttade in dom i ugnen och de smakade ganska bra sen...
Och så gjorde jag nåt jag inte gjort på länge: Bakade bullar!!!!!! De blev himla färska o goa kan jag säga. Men sen är det ju som jag sagt förut: Frys. Var är mitt extra frysskåp???? Kan inte storhandla och kan inte baka o frysa, för den lilla fjant till frys vi har räcker inte kan jag säga. Så. Det blir väl till att skicka med gubben en påse/natt hela helgen när han jobbar =). Då kanske de tar slut, haha.

Nä. Nu ska jag fortsätta här. Lillan vill ha clementin och jag funderar på om jag ska eller inte skall gå till arbetskamraten som fyllt 40 och bjuder oss på lite käk ikväll... Krockar bara med allt då sambon jobbar natt, ska sova, barnen ska ha mat, tonåringen tar nog med sig en extra tonåring hit för att äta sova inatt och jag ska på fest ev och då måste sambon gå upp tidigare för tonåringen med tonåring behöver mat osv.... Bara strul.
All kul som händer mig, händer när sambon jobbar natt. VARFÖR???


Carpe Diem


  : Imorgon :

2011-02-10 @ 22:17:33Imorron är min första ofrivilliga lediga fredag.....

Känns sisådär...

Lite skittrist = vet ju hur lönekuvertet kommer se ut...

Lite mysigt = vara hemma med lillhjärtat hela dagen...


Carpe Diem


  : Stolt som en hönsmamma :

2011-02-06 @ 21:49:54Idag är jag stolt. Stolt som tusan!!!

Som några av er vet, så är ju vårt lillhjärta jätterädd för hundar och katter. Av någon outgrundlig anledning.... Vi har ingen aning om varför, men hon darrar och blir helt stirrig lilla hjärtat =(.
Men idag har vi varit hos min moster Yvonne, i huset dom köpte för ett tag sen och som de renoverat. Nu har dom flyttat in (*host* i julas rättade sagt...) men kartonger står högt och lågt och allt är inte klart än, källaren tex. =).
Men idag tog vi en stund på eftermiddagen och hälsade på. Dom har hund. Och katt.....

Och gissa vad som händer..... Jolinehjärtat bryr sig inte alls mycket. Efter en halvtimma så törs hon gå emellan mig och pappa utan att darra eller springa nämnvärt =)))). Så skönt att se.
Sen plockade moster Y fram katten -låg under sängen i sin korg där- och lillhjärtat hon stog bara stilla och pratade och tittade. Inte klappa dock! Nej, nej. Det tar vi en annan gång. Hon vågade tom gå ur rummet och in i vardagsrummet för att hämta kattens lilla leksak, och där ute var Malle, hunden =). Det du!!!

Jag är såååå stolt över henne. Hoppas hoppas nu att detta blir vändningen. Att hon slutar vara så rädd för hundar och katter. Det är inte så himla kul faktiskt. Att se sin lilla unge darra och lyfta upp benen när man bär henne och hundar eller katter kommer i närheten. Det är inte kul för henne heller kan jag tro, att vara rädd och leta efter djuret hela tiden.
Men nu hopps jag att det släpper faktiskt. Håll en tumme söta du!! =)

Imorron är det jobb igen. Undrar hur många mail jag har i inkorgen....=) Tjing på er, nattinatti!


Carpe Diem


  : Att känna igen en stroke eller hjärnblödning :

2011-02-05 @ 09:10:41
Här kommer ännu ett tips: på hur du kan märka om någon drabbats av stroke eller hjärnblödning.

Inom tre timmar efter en händelse, i historien jag fick, ett enkelt fall hemma, där patienten mådde bra och fortsatte på kalaset som om ingenting hade hänt, men som senare dog, så kan man på tre enkla sätt ta reda på om personen behöver till sjukhus för vård.

Läkarna har enats om en metod att känna igen en stroke genom tre enkla frågor:

1. Be patienten att le

2. Be patienten lyfta upp båda armarna

3. Be patienten säga en enkel mening sammanhängande, tex: Idag skiner solen.


Om hon/han har svårighet med någon av dessa tre uppgifterna, kalla genast på ambulans! Ring 112 och beskriv symptomen.

Anledningen till att just dessa tre frågor kan avgöra en stroke eller hjärnblödning är att man identifierat försvagning i ansiktsmusklerna, svagehet i armarna och talsvårigheter vid stroke. En vidare användning av dessa steg kan möjliggöra en snabb diagnos och behandling av stroke och undvika hjärnskador.


Dela gärna med dig av denna kunskap!


Carpe Diem


  : Att hjälpa sig själv vid hjärtattack :

2011-02-05 @ 09:01:22
Fick ett litet bildspel häromdagen. Dock vet jag inte hur och om man ens kan få in det här, men jag skriver av texten istället, för jag tror att den kan vara väldigt bra att känna till.

Hjärtattack: Om du känner dig trött och stressad och plötsligt känner stark smärta i ditt bröst. Smärtan börjar stråla ut i din arm och upp i din käke.
Du är mindre än en mil från ditt sjukhus och du vet inte om du orkar ta dig dit.

VAD GÖR DU??
Du har gått hjärt-lungräddning men ingen lärde dig hur du räddar dig själv!!!

Eftersom många är ensamma när de får en hjärtattack, och är utan hjälp, så har personen, vars hjärta slår felaktigt och börjar känna sig yr,  endast ca 10 sekunder på sig innan de förlorar medvetandet.

VAD GÖR MAN??
Få inte panik, utan börja hosta upprepade gånger och mycket kraftigt.
Ett djupt andetag skall tas före varje hostning. Hostningen måste vara djup och och så lång som möjligt, på samma sätt som när man försöker få upp slem från lungorna.
Ett andetag och en hostning måste upprepas hela tiden ungefär varannan sekund utan uppehåll tills dess hjälp anländer eller tills dess hjärtat känns som om det slår normalt igen.

Djupa andetag för ner syre i lungorna och hoströrelser kramar om hjärtat och håller blodet i cirkulation. Det kramande trycket på hjärtat hjälper hjärtat att återfå normal rytm. På detta sätt kan hjärtattack-offer ta sig till sjukhus.


Publicerad i  N. 240 av Journal Of General Hospital Rochester.


Carpe Diem


  : Fredag :

2011-02-04 @ 08:45:53Sådär, då är det fredag igen då gott folk!
Shit va den här veckan har gått fort!!! Tyckte nyss jag låg under skalpellen men det är redan 4 dagar sen =). Tur det kanske, så jag inte haft skitont och tiden krupit fram....

Nåväl. Idag skall vi (*host*. Sambon) nog ta en tur till tippen, jag ska kanske sy upp nån gardin om lusten faller på, äta gott ikväll -tacos kan jag tänka mig- och sen ska jag gå på stan en stund.
Vi ska på 25- & 52-årskalas imorgon, så nån present är väl på sin plats att man har i handen när man plingar på dörren =). Till unga damen har jag redan slagit in en present, men nån mer ska köpas. Och till unge herrn så är vi inte riktigt på det klara än om vad det kan bli =). Det löser sig alltid! En vinare brukar gå hem....

Ojj. Nu hör jag lillhjärtat rumla runt i sin säng, så hon kommer nog ned snart. Älskar mornar -lediga såna- med henne. Kram och mys länge, länge... =) Storasyster bjuder bara på korta mysstunder hon tyvärr =(.

Ha en god fredag på er!!

KRAM


Carpe Diem


  : Jahaja.... :

2011-02-02 @ 12:03:41Då var man inskriven på Arbetsförmedlingen då som arbetssökande.


Känns sisådär...


Carpe Diem


  : Ännu en dag :

2011-02-02 @ 09:16:02Ännu en dag här hemma i sjukskrivningens tecken....

Undra om jag ska se på film under gosefilten i soffan...

Eller kanske se på film under gosefilten i soffan...

=)


Carpe Diem
#metoo
4-Hjuling
Advent
Allmänt
Altan
Artist
Asgarv med applåd!
Astrologi
Barn
Bilder
Bilkörning
Blandat
Blogg.se
Blommor
Bröllop
Dans
Dop
Dränering
Familj
Fest
Film
Foto
Fotosajten
Fototriss
Fredriksborg
Friday Colours
Fritid
Födelsedag
Gotland
Go´Natt
Gräsänka
Görsköj
Hantverskdag 2013
Hela-Gatan-Loppis
Hobby
Importera
Inredning
Instagram
Jobb, jobb & jobb
Jobbet
Jul
Karlskoga
Konst
Kärlek
LinsBus
Livet
Macroday
Meloo
Modevisning
Monochrome Weekly Photo
Musik
Nails
Njuta av livet
Norgesemester2017
Ordlös Onsdag
Orientering
Parkering
Photo Challenge
Photoshop
Plasma
Pyssel
Recept
Reflektioner
Refunder
Reklam
Renovering
Resa
Revy
Räddaliv
Schlagerfestivalen
SeanBanan
Selfie
Semester
Sjukdom
Sjukstuga
Smycken
Sommar
Sponsor
Student 2015
Städa
Tankar
Tavlor
Thursday Challenge
Tips
Tisdagstema
Trädgården
Tussilago
Tävling!
Ullared
Utmaningar
Vardag
Vardagen
Vin
Väder
Vänner
Vänskap
You Tube
Ämmas Fotoblogg
Änglar
ÅtervinningFebruari 2019
Januari 2019
September 2018
Juni 2018
April 2018
Mars 2018
Februari 2018
December 2017
November 2017
Oktober 2017
September 2017
Augusti 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
April 2017
Mars 2017
Januari 2017
December 2016
November 2016
Oktober 2016
September 2016
Augusti 2016
Juli 2016
Juni 2016
Maj 2016
April 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
April 2015
December 2014
September 2014
Augusti 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
December 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
December 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Augusti 2012
Juli 2012
Juni 2012
Maj 2012
April 2012
Mars 2012
Februari 2012
Januari 2012
December 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Augusti 2011
Juli 2011
Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011
Januari 2011
December 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
Augusti 2010
Juli 2010
Juni 2010
Maj 2010
April 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
December 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
Augusti 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Mars 2009
Februari 2009
Januari 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007Alafoto
Anna Karins blogg
Chippa konsoler billigt!!!
Dockhusanimation
Fotosajten
Fototriss
Friday Colours
Få hjälp att designa din blogg
Interesting.org
Lillalo
LinsBus
Linslusen...
Maltes egen blogg
Marie Strand Blogg
Marinas Blogg
Monas Universum
Nolhult Väv & Konsthantverk
Photo Challenge
Photoshop-Penslar
Pysselprinsessan
Thursday Challenge
YvonneartMina besökare

Totalt:

Denna månad: Denna vecka:

Idag: Online nu:

RSS 2.0