Happy New Year!

2007-12-30 @ 20:52:25


373964-140373964-139
 

TILL ER ALLA!!!

// RITHA


Carpe Diem


  Ännu en grön dag....

2007-12-27 @ 17:29:35Suck. Ännu en dag där gräsmattan är grön. Såhär i december. Va är det för fel??? Det ska ju vara kallt, vitt och snöa!!! Sen är det nån jäkel som envisas med att vattna den!!!

Vill oxå skriva att jag haft mina tankar hos Maria, Nocke, Olle, Robin, Patrik och flickorna nu i jul. Har ett tänt ljus i tankarna för er. Det är ju tre år sedan tsunamin drabbade världen och otaliga familjer.

# #

Så, för att liva upp denna trista dag, så var jag och klippte mig hos Agneta på Vassa Saxar idag. Vågade som vanligt inte klippa mig på nåt exceptionellt sätt... Mitt hår fungerar inte som alla andras... Om jag klipper kortare lugg eller så, så måste jag platta luggen varje dag, kanske fler gånger per dag. Vet inte om jag är upplagd för det... Troligen skulle jag fixa det, men det får vänta. OM jag får lust senare i livet så gör jag det nog.
Passade på att lämna över en massa halsband oxå. Så efter nyår så finns det massvis av halsband och armband där. Hon har nämligen stängt i morron fredag.

Och för att liva upp stämmningen lite till, så kommer här lite historier. Idag handlar det om:
  +

- Vet du vad som hände med katten som åt ett träd?
- Sket på stubben.
**
- Vet du hur man får upp en elefant i ett träd?
- Nej.
- Ställ den på plantan och vänta i 50 år.
**
- Vet du vad som hände med katten som åt en linjal?
- Blev mätt.
**
- Vet du vad elefanter använder som tamponger?
- Nej.
- Lamm.
**
- Vet du vad som hände med katten som åt ett elskåp?
- Blev proppmätt.
**
En myra och elefant möts på en smal bro.
- Flytta på dej, din lilla fjant, säger elefanten.
- Så fan att jag flyttar mej för en så ful jävel som dej, svarar myran.
- Om du inte flyttar på dej så skiter jag på dej.
Men myran står kvar. Elefanten vänder då på sej, lyfter på svansen och lägger en stor stinkande hög rakt på myran. Då hörs dämpat inifrån högen:
- Aj som fan! Rätt i ögat!
**
- Vet du vad som hände med katten som åt en stol?
- Satt i halsen.


Carpe Diem


  Vår Julafton

2007-12-25 @ 20:31:53santa Vår julafton startar alltid tidigt.... Den ser oftast ut som såhär:

Efter morronpaket och ev en liten, liten frukost, så är det raka spåret in i duschen, för att vara redo för jullunch hos mormor och morfar vid 11-snåret.
Vid tvåtiden åker vi vidare till farmor. Där fikar vi och tittar på Kalles jul och sedan åker vi äntligen hem och har vår egen lilla julafton.
Men vi är ju inte klara med det, skall ju försöka träffa brorsan och hans familj, samt pappas... Det brukar bli någon eller några dagar efter julen det.
På väg till mormor & morfar  
Framme!!   
Hos farmor  
Hemma!    

GOD JUL TILL ER MINA BESÖKARE!!
(Ni får gärna göra er hörda här, dvs lämna gärna avtryck... =) )


Carpe Diem


  Utsikten

2007-12-23 @ 11:30:29Idag klockan 10,25 såg det ut såhär utanför vår dörr:

373964-125


Carpe Diem


  Du & Jag

2007-12-23 @ 09:37:03Ibland är det skönt att bara vara två... Kände för att lägga in lite kärleksfulla och mysiga kort.

  
   


Ibland är det mysigt att vara tre...


Carpe Diem


  Nathalie & Jolin på besök

2007-12-21 @ 13:58:07Ja, det kan ju låta konstigt kanske, för vem besöker sig själv??? Jo, ett par nyfunna kompisar!! Dock glömde jag att fota och tiden spraaaang iväg!!!!

En historia som är sann och lite cool, tycker jag själv... =)

När jag var 15 bestämde jag mig för att min dotter skulle heta Nathalie. När jag 9 år senare får en dotter så döper vi henne till Nathalie.
Arbetsnamnet var dock Nathalie-Jonathan, då vi inte visste vem det var som gömde sig i magen.

Vi döper vår Nathalie den 8/2 och några år senare, får min lillebror en Jonathan, som de döper den 8/2. (liten rysning).

Nu fick vi vår lilla Joline, och ca 2 månader efter det läser jag om en familj i tidningen som döpt sin minsta dotter, och där barnen heter Nathalie, Jonathan och Joline.... (stor rysning).

Någon dag efter det, så har jag ett nytt meddelande på Familjeliv från Jessica, som är mamma till barnen ovan.... (Störst rysning).
Så idag var tre av dem och hälsade på oss. Detta kändes jättekul!! Nathalie * 2 lekte fint ihop, trots några år emellan dem. Men barn brukar kunna fixa det där!!

Så, snart ska vi ses igen!!

Är det nån mening med detta, kan jag inte låta bli att undra....

// Fånga dagen //


Carpe Diem


  Jul hemma

2007-12-20 @ 14:44:11   
     
   
     


Carpe Diem


  Städdag

2007-12-17 @ 19:58:58Idag har vi städdag. Dvs vi har hyrt en matt-tvätt och kört soffan, alla dynor och några mattor. Det var lite skitigt faktiskt. Sen gick inte allt bort, men vi kör en gång till imorron innan vi sticker till Örebro och handlar.

Idag har jag och Joline dushat, dvs jag hade henne på armen när vi dushade, det gick jättebra! Gjorde så med Nathalie oxå när hon var liten, och hon ääälskar att dusha, även idag. Som liten dushade hon flera gånger i veckan, i timtal tillsammans. =)

  Så här stökigt blir det när man, öh, städar....
  Såhär söt kan man vara när man är nyvaken
 & så här ser man ut efter dushen


Carpe Diem


  Hantverksmässa 3.e Advent

2007-12-16 @ 22:21:20santa  Så, då var den avklarad; Hantverksmässan på torget. Det var ganska mycket folk, men långt ifrån så mycket som det var 1:a advent, då var det knökfullt på stan.
Men det kom en del människor, många jag inte sett på länge som jag talade med. Några handlade och det är ju störtkul!!!

Hade med mig båda tjejjerna, Joline nedbäddad i sin vagn och Nathalie påpälsad till tänderna. Har dock inga foton, ville inte dra ut vår digitalkamera i kylan idag.
Nathalie hon sprang runt lite i affärerna och shoppade - hade ju egna pengar med sig, och de måste ju ta slut... . Så det blev några små djur och en ny mössa.
Joline hon sov i vagnen från halv 12 ungefär, så henne fick jag väcka vid 4-snåret, när mitt ena bröst höll på att sprängas..... Men hon ville inte äta! Hon skrek som en galning i 20 minuter, och jag vet inte vad som var fel. Först log hon och var glad men när jag lade henne till bröstet så ICKE! Men till slut så... 
På 4 timmar nu har hon ätit 4 gånger.... Suck, det får bli tillägg nu sista målet innan vi lägger oss och sover.

Imorgon är en ny vecka: Då ska det klippas hår, tvättas mattor och soffor, fixas julklappar, förhoppningsvis säljas lite mer halsband. Det blir en körig vecka, och så är det ju JULAFTON alldeles fortare än man tror.

Gonatt på er för idag!!


Carpe Diem


  Smycken

2007-12-15 @ 12:06:24Här är de senaste inköpen och de senaste smyckena. Hinner säkert göra nåt mer i dag här.... =). Om jag känner mig själv rätt...

 Ganska kort, med lås i bak och 2 hängen nedanför glasfoil-hjärtat. I genomskingliga glaspärlor, bergskristall, krackelerade pärlor och metallroccaillepärlor.  Färgklick med turkosa krackelerade glaspärlor.

 Olika glasfoil och andra metall/tibetsilver trädda på band.

 Senaste inköpet, mer får jag imorron... Jippiiiie!!

Hej hej! Skriver säkert nåt mer senare idag! Nu ska jag hämta Nathalie på ridskolan. Hoppas hon inte ramlat av idag igen, och att hon vågade rida.... Var ju inte med, för vi vill inte ta in Joline i stallet när hon är så liten.'

Tjingeling!!


Carpe Diem


  En vanlig dag

2007-12-15 @ 01:10:20Jaha, så har denna fredag passerat. Johan jobbar och tjejjerna har somnat. Jag har gjort ännu ett halsband - dock ej fotat ännu - så nu ska jag nog masa mig i sängen jag med, klockan är ju 00,58 lixom...  =)

Har käkat tacos och såg en kul film på 1:an med Sandra Bullock, minns inte ens vad den hette... jewish

Har beställt pärlor!! Har fått från tre leverantörer tror jag denna vecka. Och min väninna Heidi är iväg i helgen och ska handla åt mig. Superkul!!! Om jag kunde leva på att tillverka halsband så skulle jag inte tveka!! Maria som är i Thailand, ska försöka shoppa lite åt mig och ta reda på vad frakten kostar, om man kan skicka på posten typ. Vi får väl se hur det går.
Hon lär ha full resväska på vägen hem hon ändå, så där får det inte plats. jewish_cry
Just, ska fota lite pärlor och lägga ut en bild här på bloggen, så hon kan se vad det är UNGEFÄR som jag letar efter. Annars får hon överraska mig! bigeyed
Du är en ängel Maria, som kanske finner tid till detta åt mig!! Som jag skrev till dig; skriv en bok, med din glädje och all inspiration du kan ge människor!

Joline har ätit ur nappflaskan två gånger idag. Hon har en puppdag! Dvs, äta en gång i timman.... Och då tar det lixom slut... Så glad att jag köpte förpackningen med tillägg häromdagen.

Denna dag har jag inga bilder att publicera, knas va! =)

Nu börjar jag bli nervös förresten, gällande Marknaden på söndag... Har så mycket smycken och så, men känns som om jag inte kommer sälja ett endaste!! Vill bara sälja lite så jag kan köpa in nya pärlor igen ju....

Och en sak till: Snart jul, och ingen SNÖ!!!!!!

Vi ses en annan dag!! Kram till er!! Natti Natti!!!


Carpe Diem


  Gud vad tiden går...

2007-12-13 @ 22:05:20JÖSSES! Har inte hunnit göra nåt kul här på flera dagar!! Var tar tiden vägen...??? Pysslar med allt mellan himmel och jord, eller ja, mellan smycken, julkort, julgardiner och hushållet... *Suckar*
Joline har till och med hunnit fylla 2 månader, och jag har inte ens hunnit skriva om det!! Men nu så!

Jag har pysslat med julkort, halsband, prismärkning/sättning och presentetiketter för brinnande livet, samtidigt som jag försöker laga mat, handla, tvätta nån maskin och så... = ) Går sisådär! Men efter hantverksmarknaden på söndag så behöver jag inte tänka mer på sånt pyssel.

Igår hade Nathalies klass utställning. De har varit på HojTec, dvs praktiserat på någon arbetsplats i Karlskoga. De har fått tillverka något och så har de utställning. Alla arbetsplatserna är inbjudna till denna dag, men tyvärr så kom det bara typ 3 st. Superdåligt tycker jag! Jag var enda föräldern som var där, iof var vi inte inbjudna så, men vi fick gärna komma om vi ville. Gissa om Nathalie och Joline var omsvärmade... =)

Idag var min syster med sina tre barn här. Maria var förresten i tidningen i dag med dopbilden på söta Tindra. Grabbarna såg så söta o stolta ut sååå. =)

 Mina vackra flickor!!! Detta är Joline på hennes två-månadersdag: 58 cm lång och 4860 gram. Se pappas arbetskamrater, så fin den röda klänningen är som vi fick.

 Öh, nöden har ingen lag... Var ju tvungen att sy på julgardinerna i kalla källaren. Då får det blir vantar och filt om man ska med mamma, så det så! Som tur är kan man sova... =)

    
Senaste i smycketillverkningen

 Här är min syster Maria med sina tre söta barn.
 Kvällens händelse: Första matningen med nappflaska!!!

Det var alles för detta inlägg! Tjing på er vänner!!


Carpe Diem


  Nya bilder och annat tjafs

2007-12-09 @ 23:22:18Läser på Marias blogg om deras resa till Thailand varje dag.... *Suckar för mig själv*. Vill oxå vara där!!
Min pappa och hans fru är oxå där...  . Varför är jag då hemma här????

Konstigt att nästan alla bilder är på Joline... Men stora tjejjen har vi ju inga digitalbilder på, då vi inte ägde nån sån när hon var så här liten o fjuttig. Så, orättvist kan tyckas, men så får det bli. Älskar dem båda exakt lika mycket trots det!!! Försöker ta kort med henne på oxå... Hinner inte alltid... suck.

Har pysslat i flera dagar, är helt trött, fast inte uttråkad! Det är ju hantverksmarknad på torget på söndag den 16/12 som jag tjatat om =). Och jag har gjort en del armband och julkort. Idag kom jag på att jag skulle göra såna däringa etiketter som man kan fästa på paket, för att skriva Grattis på eller så. Jag tycker de är enkla o fina. Ska fota några  i morron om jag hinner och lägga in bilderna här i bloggen.
Hoppas att några andra gillar dom och köper dom förståss.. . Vet inte om nån kommer gilla julkorten heller, de är ju inte sååå totalt proffsiga som de man köper, men de är dock handgjorda, och det är ju en HANTVERKSMARKNAD. Alltså ska det vara gjort för hand! Ska försöka skicka lite julkort oxå... Om jag hinner.
Min frisörska Agneta på Vassa Saxar, ska komma ned till torget & hjälpa mig. Vi ska ha med hennes muffsiga och gossiga halsdukar! Nathalie vill ha vantar i sånt lurvigt garn... Får fråga Agneta om hon kan sticka/virka tummisar åt henne i julklapp.. Om jag kommer ihåg o fråga. Iof har hon adressen till den här bloggen, så hon kanske läser detta... bigeyed.
Var på Jysk och köpte 5 meter rött tyg för 99 kr, som jag ska ha på marknaden som Agneta tipsade mig om. Sen säger min vänninna Heidi att hon sett annons... Nu kostade det 50 kr minsann!! Jäklarns! Så jag var där i går och köpte två färger till... Så nu har jag rött, vitt och svart. Är kanon att ha till andra marknader eller så.

Idag har Joline PRATAT!!!! Ja, alla ni föräldrar kan gå i god för att barn som är två månader kan prata! Jodå, så är det. Joline pratade som bara den idag, att jag inte dog av lyckorus, skrattkramp och en massa andra bubblande känslor! Så är det när barnen låter så underbart, som bara barn kan. Imorron är hon stora tjejjen: 2 månader ung på dagen!! Grattis!!


Måste oxå passa på att gratta Anja & Dan, som fick en liten flicka den 7/12. Stort GRATTIS till er!! Lilla gumman vägde bara 2620 och var hela 46 cm. Troligen heter hon Josefin, men det vet jag inte till hundra än.... . Pappa Dan skulle tydligen få äran att bestämma...bigeyed. Längtar till jag får se lilla underverket....

OJOJ! Nu är klockan 20 minuter före midnatt, är nog dax att nanna! Alla andra utom jag sover redan... Kram till er alla & Natti natti!!

  Kolla stilen i pappas knä..    Full i skratt..
  Fotföring 1                Fotföring 2
  - Va? Förvånad? Jag? Nästan ett leende
  Lilla grönöga!           Ser ju inte klokt ut.. 
  Present från pappas arbetskamrater. Tack alla!!!!
 


Carpe Diem


  Årets första julkort!!

2007-12-06 @ 17:25:12Idag damp årets första julkort ned!!! Bilden är ju inte den vackraste men ändå... =) Alltså, menar kortet jag tog på julkortet här nere... Det kom från min kusin Kristin & hennes lilla familj. Tack gumman!

Jag köpte lite pyssel idag, så att jag och Nathalie kan göra egna julkort. OM de blir fina, så skickar vi iväg dom på posten till några nära & kära. Varför är det så att riktig post, i brevlådan, skickat via Svenska Posten AB, är roligast att få??? Eller är det bara jag som ännu tycker det??? Jag älskar att få små kort och brev!!! Jag tycker oxå det är himla kul att skicka vykort, bara hux flux, utan att nån fyller eller så... Tänk om fler gjorde så till mig... =(Carpe Diem


  Mammor på stan...

2007-12-05 @ 20:45:47Vi är ett gäng mammor som håller till på Familjeliv, och träffas varje vecka (om vi kan). Idag var första gången jag  var med på promenad och fika... Kändes som en blind-date! Försökte kika om det fanns kort på allas presentation, eller i fotoalbumen, men det gjorde det inte. Har inte en susning om vad alla hette....  . Det kanske kommer... Men vi hade trevligt!  Så jag kommer försöka hänga på fler gånger!

Här är lite bilder från träffen idag!
(nästan ingen ser in i kameran, hihi)

   


Carpe Diem


  Grattis Farmor!!!

2007-12-04 @ 22:36:05Idag fyllde barnens farmor hela 77 år!! Grattis, grattis!! Vi var där och fick god mat och fika. Passade på att ta lite kort förståss.... =)

   
* * *
  

* Kusinbarnen samlade
* Kusin Danne - Trummis i Misconduct
* Farmor & Joline
* Barnen leker
* Här är vi alla samlade, ja, alla utom jag då = Fotografen.... as always..


Jolines första leende, som är fångat på bild!!!!Carpe Diem


  Besök x 2

2007-12-04 @ 10:01:38Igår måndag, så hade vi besök av min bror och en av mina söta brorsöner. Bilen var på service, så de passade på att komma förbi, säga hej, äta clementin, dricka kaffe och leka lite.
Ja, sen måste ju jag ta kort förståss... sun
 

Senare sen på eftermiddagen, åkte vi hem till farmor. Där är hennes syster och man från Stockholm/Gotland på besök. Så vi var ju tvugna att åka dit förståss, de ville ju se Joline och överlämna present. Jättefina kläder fick vi, ja, ni kan se dom nedan här.

Tack så himla mycket för kläderna och för den underbara dikten som var skriven på kortet!

   


Carpe Diem


  Följetången fortsätter...

2007-12-03 @ 10:32:14Nu är vi inne i december, santa men ändock ser det ut såhär utanför vår dörr idag kl 10.26:

373964-61


Carpe Diem


  Shopping & Skenande hästar

2007-12-02 @ 21:58:17santa

I lördags fick jag liite mer än en timmas frigång!!! Tjoho! Jag ammade Joline precis innan jag skulle skjutsa Nathalie till ridskolan för sen skulle jag ränna runt lite i affärer innan jag hämtade henne igen.  För nu har jag nämligen tröttnat på mina gamla ljusstakar o stjärnor här hemma!! Så jag for runt och letade efter stjärna på fot bl a, för en sån fick jag när jag fyllde år. Totalt slut överallt! Ja, nu var jag ju inte på hundra ställen men ändå...santa
Min sambo köpte en 7-armad ljusstake i mässing dagen innan på Kronis för 149:-, och den var den sista de hade (hade ju velat ha två...).
Men jag hittade en likadan på Willys - för en hel tia mindre! sun. Fick även tag på en vit pappstjärna på Svenska Hem - Jättesnygg! Grejjen är att den är liiiite för stor för våra fönster.... 60 cm var den. Men det går, ser helt ok ut från utsidan. Och det bästa av allt: Den 7-armade ljusstaken jag köpte på Willys kostade 199:- på Svenska Hem, snacka om att jag handlade och tjänade en massa stålar denna dag!!! bigeyed. På Svenska Hem mötte jag Anja och Dan, de shoppade till sin bäbisflicka som ska komma nu den 15:e december. Läängtar efter deras bäbis! Vill se vem som gömmer sig där inne!! Anja och jag sitter i soffan då & då och myser och snackar om allt mellan himmel och jord! En kvart?? Glöm det! 4 timmar är vår melodi!! bigeyed Minst!!

Så, när jag shoppat klart, styrde jag kosan mot stallet för att hämta upp den stora dottern. Där möts jag av orden:
-Dom är och ringer efter dig. Nathalie har ramlat av sin häst! SHIT! Gissa om nerverna sprattlade till i kroppen på mig!! Karin hade tagit hand om Nathalie, så jag möttes av en snyftande och jätteskitig flicka några sekunder senare. Som tur var hade hon både hjälm och säkerhetsväst! Hon har - vad vi ser nu - endast lite rött på benet och är öm där och på armen. Sååå skönt! Det kunde varit värre! Hon väldans rädd där hon stod och darrade, det var första gången på alla år hon ridit, som hon ramlade av. Hästen hade skenat och hon kunde inte bromsa. Sen när fötterna gled ur stigbyglarna så for hon i backen. Ska nog ringa försäkringsbolaget i morron måndag och anmäla för säkerhets skull.

Så idag på skyltsöndagen köpte jag ett nytt pannband till Nathlie och strumbyxor, en för stor body och en kofta till Joline, jag hade ju råd... haha, det mesta på rea förståss!! Jag älskar rea!!! Man kan skämma bort hela familjen genom att handla på rea! Jag och flickorna tog en promenad dit och hem och vi mötte upp min bror och hans sambo där. Det var jättemysigt och massvis med människor! Trevligt och gemytligt. Dock ingé snö....


Carpe Diem
#metoo
4-Hjuling
Advent
Allmänt
Altan
Artist
Asgarv med applåd!
Astrologi
Barn
Bilder
Bilkörning
Blandat
Blogg.se
Blommor
Bröllop
Dans
Dop
Dränering
Familj
Fest
Film
Foto
Fotosajten
Fototriss
Fredriksborg
Friday Colours
Fritid
Födelsedag
Gotland
Go´Natt
Gräsänka
Görsköj
Hantverskdag 2013
Hela-Gatan-Loppis
Hobby
Importera
Inredning
Instagram
Jobb, jobb & jobb
Jobbet
Jul
Karlskoga
Konst
Kärlek
LinsBus
Livet
Macroday
Meloo
Modevisning
Monochrome Weekly Photo
Musik
Nails
Njuta av livet
Norgesemester2017
Ordlös Onsdag
Orientering
Parkering
Photo Challenge
Photoshop
Plasma
Pyssel
Recept
Reflektioner
Refunder
Reklam
Renovering
Resa
Revy
Räddaliv
Schlagerfestivalen
SeanBanan
Selfie
Semester
Sjukdom
Sjukstuga
Smycken
Sommar
Sponsor
Student 2015
Städa
Tankar
Tavlor
Thursday Challenge
Tips
Tisdagstema
Trädgården
Tussilago
Tävling!
Ullared
Utmaningar
Vardag
Vardagen
Vin
Väder
Vänner
Vänskap
You Tube
Ämmas Fotoblogg
Änglar
ÅtervinningFebruari 2019
Januari 2019
September 2018
Juni 2018
April 2018
Mars 2018
Februari 2018
December 2017
November 2017
Oktober 2017
September 2017
Augusti 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
April 2017
Mars 2017
Januari 2017
December 2016
November 2016
Oktober 2016
September 2016
Augusti 2016
Juli 2016
Juni 2016
Maj 2016
April 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
April 2015
December 2014
September 2014
Augusti 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
December 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
December 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Augusti 2012
Juli 2012
Juni 2012
Maj 2012
April 2012
Mars 2012
Februari 2012
Januari 2012
December 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Augusti 2011
Juli 2011
Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011
Januari 2011
December 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
Augusti 2010
Juli 2010
Juni 2010
Maj 2010
April 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
December 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
Augusti 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Mars 2009
Februari 2009
Januari 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007Alafoto
Anna Karins blogg
Chippa konsoler billigt!!!
Dockhusanimation
Fotosajten
Fototriss
Friday Colours
Få hjälp att designa din blogg
Interesting.org
Lillalo
LinsBus
Linslusen...
Maltes egen blogg
Marie Strand Blogg
Marinas Blogg
Monas Universum
Nolhult Väv & Konsthantverk
Photo Challenge
Photoshop-Penslar
Pysselprinsessan
Thursday Challenge
YvonneartMina besökare

Totalt:

Denna månad: Denna vecka:

Idag: Online nu:

RSS 2.0