:::

2009-10-30 @ 13:20:53Idag är ingen vanlig dag.

För idag är det Rijos födelsedag.


Hurra, hurra, hurra!


Carpe Diem


  :..Doktorn & jag..:

2009-10-29 @ 17:53:37Idag for jag till doktorn med min hand. Doktorn var två idag. Han hade en yngling med sig som intresserat lyssnade och frågade =).
Har kanske karpateltunnelsyndrom eller hur det nu heter.... Skall fixa en skena att ha runt handleden så den är lite böjd och käka Diklofenak i tre  veckor. Släpper det inte så får vi remissa till nån annan snubbe som kollar mer.
Sen tror jag inte det spelar in, men vi har en sjukdom i våran släkt. EDS heter den. Väldigt ovanlig tydligen och påminner om Fibromyalgi, men doktorn i Örebro tror inte mamma och hennes syskon har det utan den är Ehlers Danlos Syndrome: 

Ehlers Danlos syndrom (EDS) är en medfödd bindvävssjukdom som påverkar framför allt leder, ligament, hud och blodkärl. De vanligaste symtomen är överrörliga leder, skör och övertöjbar hud, kronisk värk och smärtor. Det kan ofta vara svårt att få en klar diagnos.


Hoppas bara det går över för det är inte nåt kul detta längre... Igår fick jag be min kollega att ta av korken på en tushpenna.... =/


Hur mår du då??


Carpe Diem


  :..Själv hemma..:

2009-10-28 @ 17:23:14Jag är själv hemma. Nästan. Bara lillhjärtat är här.

Johan och Nathalie skulle till stan sa dom.


Undrar varför....


=D


Carpe Diem


  :..Min mamma..:

2009-10-27 @ 19:19:41Tycker om min mamma.


Hon är cool tycker jag.

När hon var 50 så tatuerade hon sig för första gången. Nu tror jag hon har 5 tatueringar.
Häromdagen sa hon att hon är med på facebook.


Hon är coolare än mig om du förstår hur jag menar... =/


Carpe Diem


  :..Famlijemys..:

2009-10-27 @ 16:08:48Smet ifrån jobbet lite tidigare idag för att mysa med familjen på Max och äta lite glass =). Sen åkte vi hem efter ett stopp på affären och inköp av blöjjor och mat och nu ligger Johan i soffan med migrän, jag sitter vid datorn en svänga, Nathalie är uppe i sitt rumm och Joline ser på TV.

En helt vanlig dag alltså =D.


Vad gör du idag?


Carpe Diem


  :..W O H O O O O..:

2009-10-26 @ 19:54:54


Nu har jag passerat 20.000!!

Hurra för min lilla blogg.... =)Carpe Diem


  :..Ingen lur..:

2009-10-25 @ 21:18:03Som jag skrev tidigare, så sov Joline jääääätelänge natten till idag. Och ingenting stämde  med mat och sovtider idag pga av det.....=) Så vid halv 5 säger lilla hjärtat: Mamma, tött. Tova tängen.... Gullet, hon var så trött sa hon.
Men. "Snälla" föräldrarna sa nej, inte sova nu. Och då gick hon och lekte istället. =D. Snälla ungen våran.


Fy. Känner att det kan bli knas from nu, för detta var första gången hon inte sov middag. När slutar småttingarna sova middag förresten?? Det har jag glömt.... =/


*Host*    Sa jag att vi åt pizza till kvällsmat??


Carpe Diem


  :..Monochrome Weekly Photo..:

2009-10-25 @ 21:06:12Today it´s sunday and time to show you another Monochrome picture in my blog. This is our youngest daughter, and I simply love the light in her eyes in this picture... =)Carpe Diem


  :..Fototriss ~Rosa (Bandet)..:

2009-10-25 @ 11:39:50Denna vecka är temat ROSA hos Fototriss, just för att det är Rosa Bandet som skall uppmärksammas under oktober. Jättefin tanke.
Varje deltagare denna vecka generar en krona till insamlingen som Helena på Fototriss skickar in.Så kika in hos Helena och titta på fler Fototriss, var gärna med och bidra om du vill.

Här är mina ROSA bidrag denna vecka:

Carpe Diem


  ...Sovmorron..:

2009-10-25 @ 11:00:28Så. Du har väl ställt om klockan??

Det har vi snart gjort här på alla klockorna. Dock var det nåt knas idag, för Joline fick vara uppe sent i går. Till 20.30. Hon vaknade vid halv 7 (ja, halv 6 eftersom klockan skulle tebaka) men sen så somnade hon om. Jag somnade till lite men gick upp när jag inte orkade ligga kvar längre =). Joline sov vidare hon och totalt sov hon 13 timmar. Har inte hänt sen Franko dog tror jag, haha. Tror inte hon får sova middag idag..... =D

Nu har vi ätit god helgfrukost framför TV:n med kokt ägg och kaffe mm och tittat på COPPS. Att jag inte skrattade ihjäl mig... haha. Har du inte sett den: SE DEn säger jag bara.

Vid tre idag får vi främmande, så nu håller Johan på att bakar sockerkaka. Får väl se hur han lyckas idag... =)


Vad gör du denna söndag ??


Carpe Diem


  :..29 kvar nu..:

2009-10-24 @ 19:23:13Sen ere 20.000!!! =)


Carpe Diem


  :..Bara 73 kvar..:

2009-10-22 @ 16:53:29Sen har jag haft 20.000 besökare på bloggen...

Som andra har varje dag, typ... =/


Carpe Diem


  :..Dumma människor..:

2009-10-21 @ 18:32:10Varför finns det så dumma människor?? Som på nåt vis "skor" sig på att snacka illa om andra? Varför tror dom att dom vet allt, genom att vara så "smarta" och tro på skvaller och skitsnack?? Who died and made them king or queen of bullshit???

Jag blir så förbannad när jag hör folk snacka så mycket. Fast samtidigt så måste man ju förstå att folk tycker olika. Det är det ju inget fel i. Men om människor i allmänhet kunde säga: Detta är MIN åsikt. Då har man inte farit med osanning eller skitsnack. Om någon sen i andra änden inte förstod att det var en personlig åsikt, så är det problemet dens. Eller hur?
Sen tycker jag förståss att det är tokigt att bara höra den enas version, man kan inte skapa sig en rättvis bild då. Och då är det lätt att det blir knas, för man vet ju inte hur den man inte talat med kände eller tänkte....

Om dom som kläcker ur sig skit skulle råka ut för det själva, undra hur dom skulle reagera då....
Jag brukar säga: Fråga personen själv, så får du veta hur det är, istället för att tro en massa. Och gör det INNAN du tror en massa.

Sen är det väl klart. Mognad spelar nog in. Och hur man själv blivit påverkad av sina föräldrar och sånt. Vet man inget annat än skitsnack och avundsjuka, så vet man juh inte, eller hur? Trist för personen bara att den inte inser det själv och ändrar sig.
Som du behandlar andra, kommer tiofalt tillbaka, så är det sagt in nån gammal profetia eller nåt. Jag tror det stämmer. Är du negativ, så blir allt negativt.

Sen ska man vara stark i sig själv tror jag. Det man VET det VET man om sig själv och sin familj mm, sen vad andra TROR... Ja, det kanske man bara kan skratt lite åt. Fast förståss kan man bli sårad, men jag tänker ändå som så att det jag vet, det VET jag.

Du som läser det här, känner dig nog träffad själv skulle jag tro =D.
Kom i håg att det är du som vinner i längden, även om båda sidorna av "myntet" inte kommit till tals =). Den andra sidan har nog en konflikt den med, som du inte kan förstå, och inte kommer förstå. Dom tänker nog likadant skulle jag tro. När två tror dom har rätt båda två, då är det tajm-out som gäller!

Sen är juh den bistra sanningen och verkligheten den, att vi vet ingenting om utifall vi gjorde rätt eller fel idag.
Det visar sig om 20 år eller så...

Kram...


Carpe Diem


  :..Monochrome Weekly Photo..:

2009-10-19 @ 21:16:33I found this Monochrome Weekly Photo-theme-blogg today. I want to participate =).

This is my Monochrome this week:


U will find more here.Carpe Diem


  :..VAB... igen..:

2009-10-19 @ 14:59:39Är hemma idag igen.... Lillhjärtat vägrar att bli frisk =(. Hon har inte mycket till feber, men ändå, 37.7 är feber.

Själ är jag dyngskakis vid 37.7... Jag har feber vid 37 jag.

När har du feber?


Carpe Diem


  :..Fotopromenad..:

2009-10-18 @ 16:46:57Jag gick ut och gick en promenad med Joline i middags, så hon skulle få sova gott uti det fria =). Givetvis hänger kameran med.... Vad annars!

Detta är bland annat vad jag fångade på bild idag:

Carpe Diem


  :..Fototriss ~ Rost..:

2009-10-18 @ 10:10:01Veckans fototriss är ROST: Nedan är mina tolkningar av Rost, och här hittar du fler.

Carpe Diem


  :..Brrr..:

2009-10-18 @ 08:32:00Nu äre kallt. Alltså. Det är lixom kallare nu än när det är 15 minus... Men det blir snart bättre. Bara lite knas i början av vintern som tur är, men det konstiga är att nästan alla blir lika överraskade VARJE vinter... Märkligt....Klockan 8.14 idag.
Idag går solen upp 07.46 i Karlskoga
Den går ned 17.46.
10 timmar med solljus. Najjs...=/


Carpe Diem


  :..Körslaget..:

2009-10-17 @ 20:04:11Nu e jag upptagen. Körslaget pågår... =)


Carpe Diem


  :..Vaccinering..:

2009-10-17 @ 08:50:57Snart är det dax att vaccinera sig mot Nya Influensan.

Jag ska.Ska Du??


Carpe Diem


  :.Bok..:

2009-10-17 @ 08:48:35Jag älskar att läsa böcker! Helst romaner men även lite fantasy. Just nu är det lite torka på området... Eller ja, har varit sen vi fick lilla Joline =). Några böcker har jag lyckats ta mig genom, men jag önskar jag kunde ge mig själv mer tid...

Hursom. Nu kommer det snart en bok som jag faktiskt tänkte köpa och spara. Ja, läsa med faktiskt haha.
Det är Herman Lindkvist bok om vår blivande drottning som jag vill ha.

Victoria - Drottning med tiden (Bild lånad från Bokus)

Jag tror det är en jättebra bok! Skriven av Herman, that says it all.


Skall du köpa och läsa den??


Carpe Diem


  :..Skit, skit, skit, skit..:

2009-10-16 @ 08:05:11Nu är det som såhär, du Mr Vädergud. I alla mina år, så har jag ställt krav på det här med snöande.

Det snöar INTE före min födelsedag. Okäj? Det ska INTE snöa innan min födelsedag. Okäj?

Har vi kommunikationsproblem i år eller????Carpe Diem


  :..Att sova en minut..:

2009-10-15 @ 20:18:51Inatt tror jag att jag har sovit en minut. Eller 8. Eller 78,7.... =/
Inte har jag sovit många minuter inte.... Kunde inte sova, ont i handen, Johan väckte mig när han gick i trappen och slog på larmet, prasslade med täcket, jag snurrade runt, runt... Sen fick jag gå ned och äta Ipren och sova på soffan. Då larmar nånting ute, så då blev jag väckt av det oxå... Faan. Hatar såna här nätter. Jag vill kunna sova som en vanlig människa.....


Suck.


Carpe Diem


  :..Önskelista..:

2009-10-13 @ 22:17:43* Walldeco - till 2 sovrum och ett badrum
* Träningsskor och kläder
* Nytt matsalsbord
* Möbler till lillhjärtats rum
* Vinterjacka
* En utlandsresa. Eller flera..
* Mindre godissug =)
* Mer fantasi vid matlagning
* Egen kock - som handlar, lagar maten, dukar, diskar, plockar undan, städar kylskåp..


Känner du att du kan bidra med nåt av ovan till mig??


Fyller snart år va. Barasattduvet.


Carpe Diem


  :..Fototriss..:

2009-10-13 @ 21:48:06Fototriss denna gång har temat Så här ser det ut där jag är nu del 5.

Jag har inte deltagit i de tidigare, men denna gång hoppar jag på tåget =)

Blå himmel med höstlöv.

Röda höstäpplen i någons trädgård.Kom lixom att tänka på julen när jag såg denna gatuskylt... =DCarpe Diem


  :..Att hälsa på..:

2009-10-13 @ 19:20:54Alldeles för sällan hälsar vi på våra kära vänner. =/ =/. Så jädra dumt så det är inte sant. Men idag lyckades vi träffas en liten stund, ta en kaffe, skvallra, låta Jolinerna leka en stund och sen gå hem. Allt medan karlarna diskuterade el =).


Saknar dig kompis..... Fast det är ett kvarter eller två emellan oss bara...


Carpe Diem


  :.Att göra..:

2009-10-12 @ 11:50:35"Tur" man får en extra dag hemma ibland... =)

Idag har jag tvättat en maskin, tömt och kört en ny diskmaskin samt stekt goda fina trattisar som mamma hade med igår (tack goa mamma!). Nu skall jag ned och hänga tvätt och kanske starta en ny...

Snart är det dax att laga lunch och sen är det promenad en stund.


Carpe Diem


  :..Hemma igen..:

2009-10-12 @ 09:00:30& så var vi hemma här... Heela fina famlijen är hemma idag...

Johan har ont i halsen och ont i kroppen.
Nathalie har ont i halsen och har nog haft lite feber i helgen.
Joline hon snorar och har börjat hosta. Har oxå haft feber.
Jag har liiite ont i halsen bara.


Carpe Diem


  :..TACK..:

2009-10-11 @ 18:19:20Joline säger tack för alla grattis!


Tack tack....


Carpe Diem


  :..Tävlar..:

2009-10-11 @ 18:18:23Metro har en fototävling. Jag är med. Och jag tävlar med bla den här.

Vad tycker du
?Carpe Diem
#metoo
4-Hjuling
Advent
Allmänt
Altan
Artist
Asgarv med applåd!
Astrologi
Barn
Bilder
Bilkörning
Blandat
Blogg.se
Blommor
Bröllop
Dans
Dop
Dränering
Familj
Fest
Film
Foto
Fotosajten
Fototriss
Fredriksborg
Friday Colours
Fritid
Födelsedag
Gotland
Go´Natt
Gräsänka
Görsköj
Hantverskdag 2013
Hela-Gatan-Loppis
Hobby
Importera
Inredning
Instagram
Jobb, jobb & jobb
Jobbet
Jul
Karlskoga
Konst
Kärlek
LinsBus
Livet
Macroday
Meloo
Modevisning
Monochrome Weekly Photo
Musik
Nails
Njuta av livet
Norgesemester2017
Ordlös Onsdag
Orientering
Parkering
Photo Challenge
Photoshop
Plasma
Pyssel
Recept
Reflektioner
Refunder
Reklam
Renovering
Resa
Revy
Räddaliv
Schlagerfestivalen
SeanBanan
Selfie
Semester
Sjukdom
Sjukstuga
Smycken
Sommar
Sponsor
Student 2015
Städa
Tankar
Tavlor
Thursday Challenge
Tips
Tisdagstema
Trädgården
Tussilago
Tävling!
Ullared
Utmaningar
Vardag
Vardagen
Vin
Väder
Vänner
Vänskap
You Tube
Ämmas Fotoblogg
Änglar
ÅtervinningFebruari 2019
Januari 2019
September 2018
Juni 2018
April 2018
Mars 2018
Februari 2018
December 2017
November 2017
Oktober 2017
September 2017
Augusti 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
April 2017
Mars 2017
Januari 2017
December 2016
November 2016
Oktober 2016
September 2016
Augusti 2016
Juli 2016
Juni 2016
Maj 2016
April 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
April 2015
December 2014
September 2014
Augusti 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
December 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
December 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Augusti 2012
Juli 2012
Juni 2012
Maj 2012
April 2012
Mars 2012
Februari 2012
Januari 2012
December 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Augusti 2011
Juli 2011
Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011
Januari 2011
December 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
Augusti 2010
Juli 2010
Juni 2010
Maj 2010
April 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
December 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
Augusti 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Mars 2009
Februari 2009
Januari 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007Alafoto
Anna Karins blogg
Chippa konsoler billigt!!!
Dockhusanimation
Fotosajten
Fototriss
Friday Colours
Få hjälp att designa din blogg
Interesting.org
Lillalo
LinsBus
Linslusen...
Maltes egen blogg
Marie Strand Blogg
Marinas Blogg
Monas Universum
Nolhult Väv & Konsthantverk
Photo Challenge
Photoshop-Penslar
Pysselprinsessan
Thursday Challenge
YvonneartMina besökare

Totalt:

Denna månad: Denna vecka:

Idag: Online nu:

RSS 2.0