: Loppis i Lunedet :

2012-04-30 @ 22:23:17



Imorron tisdag, ledig dag, röd dag, 1 Maj så är jag inte här på bloggen =).
Då kommer jag ha mina väskor med skyltar o tavlor mm mm med mig till Lunedet. Där ska jag o mamma stå o sälja våra alster. Mamma har väl med sig lite ståltrådsgrejjer kan jag tro.

Ni är hjärtligt välkomna! Klockan 11-16.


Carpe Diem


  : Barnprat :

2012-04-28 @ 20:52:26



Vet inte om jag knappt törs skriva det här men.... ja det är ju så himla kul, men ändå..... Lixom lite pinsamt.... Suck. Okej.... Vet inte varifrån det kom men.... såhär:

Jag sitter i soffan häromkvällen och målar naglarna. Lillan kryper runt i soffan och leker och har sig. Hon ligger där ihoprullad som en katt och grejsar.
Så säger hon - Mamma, titta på mig! Här ligger jag helt ihopknullad.

Oj! Shit. Mamman målade nästan nagellack över hela bordet lixom.... Gud va jag skrattade!

Detta kommer jag inte glömma på länge.


Vad har dina barna sagt eller gjort för kul?


Carpe Diem


  : Mer redskap :

2012-04-28 @ 20:48:45



Nu idag fick jag ändan ur vagnen och har äntligen beställt den häringa mojjängen du ser här. Det är lixom en liten stämpel som man plockar upp bilden på skivan till naglarna. Är du med? Repeterar här:

Köp bildbrickor
Måla nagellack på bilden du vill ha
Stryk bort överflödig färg - med ett gammalt betalkort, eller köp en dyr mojäng.... Your choice =)
Rulla över bilden med den här stämpeln
Den kopierar bilden
Du sikar på nageln och rullar över bilden
KLART!



Nu ska här väntas.... så jag kan börja nångång. =)Konad stämpel


Carpe Diem


  : http://slamsfashion.blogspot.se/:

2012-04-27 @ 09:59:00



Behöver du läsa en massa bra sminktips och gud vete allt, så ska du slajda in hos Andrea. Hon är lovley. Duktig på smink och en hel massa saker.


Tjing o gonatt!



Carpe Diem


  : 3G :

2012-04-25 @ 21:12:27



Att ha, eller inte ha???? Mitt 3G har inte fungerar på några dagar nu med Telenor. Har fungerat klockrent i flera år. Vad har hänt??? Sitter just nu i kön på chatten. För andra gången idag... Skulle testa nån ändring enl hemsidan men den var inte samma som på min telefon, sen skulle jag ta ur kortet i 10 minuter. Icke. Inte en bättring. Har gjort alla uppdateringar man ska -duttig flicka- och startat om telefonen två ggr om dagen de senaste dagarna men....
Nu har jag Markus på chatten här, får se vad han har o säga =)

I´ll be back... 


Carpe Diem


  : Show :

2012-04-25 @ 21:07:40



Ikväll var det dags för min stora tonåring att uppträda =). Hon och kören på skolan hade en timmas uppvisning ikväll. De var duktiga, allihopa! De sjöng, dansade, showade och spelade både trummor o gitarr.
Dock så är ju publiker torra. Varför är det så??? Jag tjoade o tjimmade förståss.

Och så var det allsång förståss... och SCHLAGER. - Har vi nån schlagerfantast här inne??? Ingen sa nåt. Inte jag heller =) Men givetvis så gjorde min tonåring det. Pekade och så, så vips så satt det en mikrofon under hakan på mig hahahaha. Kul att bju lite på sig! Men på slutet sen, när vi alla skulle stå, och hjälpa till o dansa, nejmen fan. Inte en själ rörde på höfterna. Förutom jag och en till.
Varför är det så?? Kan folk inte bju lite på sig själv, eller ens försöka för sitt barns skull tex??? Jag blir så jävla sur. Sprid lite glädje istället så blir alla glada runtomkring dig.

Är du en sån där torris eller bjuder du på dig? =)


Carpe Diem


  : Pimpa ditt Wii :

2012-04-23 @ 16:03:00



Alltså, vill du ha ett unikt "skal" till ditt Wii, så ska du kika in på Bundlemonster.com. Där finns coola saker som du kan pimpa ditt spel med, endast 14,99 dollar + frakt. Som hittat!

Give your Nintendo Wii a custom vinyl skin cover! Make your friends be envious of your new accessory. Installation is very easy and self-explanatory. Our goal is to bring you the best value product that strikes a balance between quality and price. Two controller's design skins also included as pictured

Skins Cover Sticker Games System Nintendo Wii

Skins Cover Sticker Games System Nintendo Wii


Carpe Diem


  : Udda svensk bra låt :

2012-04-22 @ 00:03:18



En svensk låt..... Coolt beat måste jag säga!



Carpe Diem


  : Tacabro - Tacata :

2012-04-22 @ 00:02:11



WOW!!! Fifan, måste be Marie att vi får Zumba till denna =))).



Carpe Diem


  : Tablo - Tomorrow :

2012-04-21 @ 23:49:28



Ännu en bra låt från P3-radion idag. Shit va bra musik de spelat i flera dagar nu =)))



Carpe Diem


  : Jason Derulo..... :

2012-04-21 @ 23:41:21



En av de bästa låtarna just nu....



Carpe Diem


  : Lilla Prinsessan :

2012-04-21 @ 23:38:55



Lillan var på sitt första Prinsesskalas idag. Hon var sååå fin!! Och alldeles själv gick hon oxå, utan mamman eller pappan. Så stolt är jag, för hon vill gärna inte gå ensam på sånt där.... =))))



Mamma Hjärta Dig.....


Inte bästa bilden men...



Carpe Diem


  : Dagens kap :

2012-04-20 @ 16:00:07



Fick ett ryck idag och tänkte ÄNTLIGEN köpa såna Nail Art Stamping som KONAD har. Så jag ratta in på nelly.com, som säljer detta realativt billigt men kom på att jag skulle Youtuba lite o få tips =)

Så medan jag kikar runt lite så kommer jag in på en tutorial där en tjejj berättar att hon köpt 25 stycken såna här plattor med bilder för tryck på naglarna. Nyfiken som jag är, så måste jag ju kika in på den hemsida som hon rekommenderar.
Och tjena mittbena. Jag tänkte köpa -småsnål ekonomisk som jag är- två stycken på nelly.com för 59:-/st. Alltså 118 plus frakt.
Men, på bundlemonster.com så kan man köpa 25 stycken för 21.99 dollar. Och 4 dollar i frakt. Alltså 181 svenska kronor..... Min matte säger mig då att jag är skitdum om jag inte köper 25 stycken för 7,24:-/st.....! Right?!

Här nere ser vi de 25 som jag köpt. Och jag hoppas verkligen inte jag blir blåst, men det tror jag inte =). Och isåna fall bjur jag på 181 spänn kan jag säga =D.

Det som nu fattas är alltså nagellacker och själva stämpeln. Tror nämligen inte att man kan använda vilka nagellack som helst.... Men hursom, själva stämpeln att föra över bilderna med måste jag köpa för nåt annat fusksätt finns inte. Skrapan man "ska ha" kan lika gärna vara ett gammalt bankkort har jag lärt mig =).

Jag återkommer om jag åkt på pumpen eller om jag blev jättenöjd.



This monster bundle includes 25pc nail art image plates. Use this variety pack to have fun working on your nails or give them away as fabulous gifts to families and friends. All image patterns are authentically created and designed by Bundle Monster. This time, we included more full nail patterns and french nail designs. Package Content: 25 nail art image plates only. Scraper & stamper not included. Plate dimension is 5.5cm in diameter. How Nail Art Stamping Works? 1. Apply polish on image plate design. 2. Using the scraper, scrape off the excessive nail polish. 3. Stamp the image in rolling motion. 4. Stamp design on nail smoothly. Done !


Carpe Diem


  : Skicka vidare :

2012-04-14 @ 11:04:00



Detta med skicka vidare. Du vet vad det är va?
Ja, om du inte vet så är det som så att du kan ge någon något utan att få nåt tillbaka -kanske ett tack eller så- och sedan är det meningen att den du gav nåt, ska ge något annat -eller samma sak- vidare till någon annan = Skicka vidare. Visst är det fint?

Jag brukar ge bort min parkeringsbiljett så fick jag något tillbaka häromdagen. När jag häromdagen var i Örebro och skulle på mammografin, så kom en kvinna och knackade på min ruta. Hon undrade om jag ville ha hennes parkeringsbiljett. Men gud! Preciiis så som jag brukar göra =). Vilket jag sa till henne och vi skrattade och pratade litegranna.
Vad glad jag blev, att jag äntligen fick uppleva samma sak som jag brukar göra för andra. Världen är snäll ibland, om man är snäll mot den.

Har du gjort eller fått nåt sånt här?

Jag hörde att en kund kom in på Smakbiten här i stan för ett tag sen och betalade en viss lunch -soppa tror jag- till nästa person som köpte det. Så när nästa person som köpte soppa kom, så sa Linda att någon redan betalt den. Underbart..... Sånt borde vi göra mer här i livet. Det glädjer andra och man blir glad själv. Prova!


Carpe Diem


  : Lediga dagen :

2012-04-13 @ 19:25:20



Denna lediga fredag har tillbringats hemma i söffan. Men maken och lillan. Storasystern kom hem strax efter lunch idag. Vi Maken fick även besök av en arbetskamrat -kvinna ofcourse- som kom med en kryapådigblomma. Gulligt tycker jag. Fast hon sa att den nog mest var till mig -frun asså- för det är väl du som kommer sköta om den? Hahahaha.... True. True...

Sen tog vi en svänga till Cheapy, skulle kolla in en balja som vi ska ha o bygga ett litet jordgubbslanne till lillan med. Blir nåt för maken att pyssla med här på våren.
Sen ska vi ju pimpa lekstugan oxå; gardiner ska sys, blomlåda/krukor ska inhandlas, stugan skall målas ute och inne (lila inne förståss), sen ska en hylla målas o sättas upp och ett litet staket till verandan ska fixas till. Gu så kul vi ska ha! =))))

Sen råkade vi åka till Jysk oxå. Där kom det med lite sytråd, resår och ett nytt måttband hem. Ska sy i lite resår i nederkant på några av lillans brallor som är för stora. Billigt o bra!

Nähäjj ni! Nu ska jag göra sista handen på kvällen middag: kyckling med pommes.

Kramen där ute...


Carpe Diem


  : Efterskott? :

2012-04-12 @ 22:26:03



Igår och idag är jag helt slut. Undrar om jag oxå fått hjärnskakning. Eller en chock, så där lixom några dagar efter maken?
Har lite svårt att koncentrera mig känner jag, är helt trött. Igår kunde jag inte hänga med alls när jag satt i möte med chäfen på jobbet. Gu så knepigt det känns.....


Men maken mår lite bättre i alla fall.... Men det tar tid.


Carpe Diem


  : Tuttkontroll :

2012-04-11 @ 21:41:31



Jaaaa... Inuti mitt huvud är jag 24. Så är det. Lixom gillar en viss musik och en viss typ av kläder, gillar att sminka mig, locka håret och måla naglarna, älskar att dansa osv. Alltså 24. Men idag var jag till USÖ och puttade in tuttarna för kontroll. Mammografi. (Vaf*n är det för namn egentligen???) Det gjorde lite ont men var över på dryga 5 minuter. Alltså betyder detta att jag inte är 24. Utan lixom... över 25.... =D. Eller lite mer... Men det gör inget, för jag kommer alltid tänka och tycka: ung i hjärta ung i sinnet. Är det inte så? Säjjer bara: Kommer jag i mina äldsta dagar dragandes på gabardinbyxa (heter??) så shooot me. Eller kommer jag i knäkort kjol, kappa och lågskor när det är -24 och så gnäller jag på ONT I BENEN... så shoot me. Kram där ute.


Carpe Diem


  : Monas Universum :

2012-04-09 @ 11:28:26





Mona, vår kära Mona.
Har flyttat. Asså sin blogg. Vilken jäkla tur att hon inte kom på att hon skulle sluta blogga för då hade jag dött. Hon är en enastående bloggerska och har du inte läst hennes blogg så gör det NU. Du kommer inte ångra dig =)))


Lycka till Mona, där i ditt eget Universum (eller ja, på din egna domän då)

Klicka på bilden ovan eller stick in på denna adress:
http://monasuniversum.se/


Carpe Diem


  : Ibland vet man inte :

2012-04-08 @ 21:23:03



Änglavakt.

Ibland vet man inte vad som ska hända här i livet. Man planerar sin dag och så BAM så händer nåt oväntat med familjen som gör att man inte kan slutföra det som planerats. Man får låta de sina sköta sig själva. Den som ordnat det bäst och mest, får ha gjort det till en person mindre.
Olyckan kan vara framme fortare än du anar. Tag därför dagen som den kommer, men var medveten. Hör, känn, lukta, upplev. Då skaffar du dig minnen. Nästa dag eller sekund så kan du tänka på vilken tur du hade som just den där gången luktade, sa en speciell sak och var närvarande.

Idag gick alla planer i stöpet men familjen är hel. Det är huvudsaken. Även om jag missade en fin middag med goa familjen, syskon o allt, go mat, mysiga samtal och annat. Hoppas vi kan göra om det.
Fick dock en underbar doggybag, så även jag och maken kunde njuta av samma mat som de andra =) Tack.

Tack ni, underbara familjer och vänner som hjälpe oss idag. Ni vet vilka ni är. Kram och Puss till er. Ni är guld värda. Njut av dagen ni oxå.


Carpe Diem


  : Konferera lite mera :

2012-04-05 @ 09:19:27



Slottet. Ett härligt rött sådant, fint beläget vid en sjö. Här hade de underbar, underbar mat kan jag säga. Herregud! Vi blev upp-passade i dagarna tre med fika och mat =). Sen hade vi information internt och externt; IT, telefoni och adda lite goa vanor. Underbara dagar på Lejondals Slott.
Nackdel: Sov som en kratta. Fy! Det är på G att bli fullmåne, kanske var det det, jag vet inte. Sista kvällen kom trubaduren Anders. Vi fick tävla, fjäska och så. Mitt lag van =))) Tack vare Kjelle (vår lagledare tror jag hahaha).
Hittade en arbetskamrat från Stockholm, Maja. Vilken underbar person! =) Helt lätt att prata med, vi satt även brevid varandra på bussen till centralen och där fikade vi innan hon åkte hem och jag gick till tåget.

Nu blire inge mer slott på ett tag hörrni =). Men nästa år så är det nog dax igen =))).


Carpe Diem








#metoo
4-Hjuling
Advent
Allmänt
Altan
Artist
Asgarv med applåd!
Astrologi
Barn
Bilder
Bilkörning
Blandat
Blogg.se
Blommor
Bröllop
Dans
Dop
Dränering
Familj
Fest
Film
Foto
Fotosajten
Fototriss
Fredriksborg
Friday Colours
Fritid
Födelsedag
Gotland
Go´Natt
Gräsänka
Görsköj
Hantverskdag 2013
Hela-Gatan-Loppis
Hobby
Importera
Inredning
Instagram
Jobb, jobb & jobb
Jobbet
Jul
Karlskoga
Konst
Kärlek
LinsBus
Livet
Macroday
Meloo
Modevisning
Monochrome Weekly Photo
Musik
Nails
Njuta av livet
Norgesemester2017
Ordlös Onsdag
Orientering
Parkering
Photo Challenge
Photoshop
Plasma
Pyssel
Recept
Reflektioner
Refunder
Reklam
Renovering
Resa
Revy
Räddaliv
Schlagerfestivalen
SeanBanan
Selfie
Semester
Sjukdom
Sjukstuga
Smycken
Sommar
Sponsor
Student 2015
Städa
Tankar
Tavlor
Thursday Challenge
Tips
Tisdagstema
Trädgården
Tussilago
Tävling!
Ullared
Utmaningar
Vardag
Vardagen
Vin
Väder
Vänner
Vänskap
You Tube
Ämmas Fotoblogg
Änglar
Återvinning



Februari 2019
Januari 2019
September 2018
Juni 2018
April 2018
Mars 2018
Februari 2018
December 2017
November 2017
Oktober 2017
September 2017
Augusti 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
April 2017
Mars 2017
Januari 2017
December 2016
November 2016
Oktober 2016
September 2016
Augusti 2016
Juli 2016
Juni 2016
Maj 2016
April 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
April 2015
December 2014
September 2014
Augusti 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
December 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
December 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Augusti 2012
Juli 2012
Juni 2012
Maj 2012
April 2012
Mars 2012
Februari 2012
Januari 2012
December 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Augusti 2011
Juli 2011
Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011
Januari 2011
December 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
Augusti 2010
Juli 2010
Juni 2010
Maj 2010
April 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
December 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
Augusti 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Mars 2009
Februari 2009
Januari 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007



Alafoto
Anna Karins blogg
Chippa konsoler billigt!!!
Dockhusanimation
Fotosajten
Fototriss
Friday Colours
Få hjälp att designa din blogg
Interesting.org
Lillalo
LinsBus
Linslusen...
Maltes egen blogg
Marie Strand Blogg
Marinas Blogg
Monas Universum
Nolhult Väv & Konsthantverk
Photo Challenge
Photoshop-Penslar
Pysselprinsessan
Thursday Challenge
Yvonneart



Mina besökare

Totalt:

Denna månad: Denna vecka:

Idag: Online nu:

RSS 2.0