: Revy-SM :


2017-05-04 @ 08:58:00


 
Nu är det sant. Nu vet vi.
 
Att Karlskogarevyn Görsköj har ett enda nummer med i SM i år. I Semifinalen. Tufft är det och många nummer skickas in så konkurrensen är nog stenhård.
Men som mamma, så är jag stoltaste tuppen i hönsgården såklart. För numret som gick vidare har vår dotter koreograferat och dansar även själv i duetten. Gud så stolt jag är. Så roligt för henne, den andra dansaren och sångerskan och såklart HELA Karlskogarevyn!!! GRATTIS!!!!!
 
Nu kan vi dessvärre inte köpa biljett till Semifinalen (shame on you LIS) så vi får alltså inte hejja på Nathalie, Pehr och Petra när de tävlar utan vi får köpa biljett till finalen på lördagen. När vi inte ens vet om hon är med och tävlar.... *grrr
Men, vi får se det såhär: Jag som medlem i revyn och som assistent där, får hålla ögonen öppna efter saker att ta med hem till vår revy. Och dessutom så är det faktiskt en show i sig, att se alla som är i finalen. Tar med Nathalies farmor och mormor med, så får de också sig en utflykt =) Och kanske får de se sitt barnbarn vinna SM (igen) =D.
Foto: Ritha Jonsson Petri
 
 


Carpe Diem





Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback