: Kisstratt :


2014-04-23 @ 20:12:25


Ehh... hittade denna häromdagen när jag sökte efter bagagetags.... kom in på en hemsida med en maaassa bra prylar för resande, Travelheroes heter den.
 
Hittade den här. En kisstratt. Så vi tjejjer kan stå och kissa.... Okääj...... Vet inte om jag är på på det men... kanske fungerar det? Och så slipper man sitta på skitiga ringar förstås. Men. Ändå....
 
Vad tycker du?
 
 
 
189 spänn.
Nu kan även tjejer kissa stående! GoGirls kisstratt är den smarta reseprylen som tillåter dig att kissa stående. Den får enkelt plats i väskan, fickan eller handskfacket. Nu behöver du alltså aldrig mer huka bakom buskar eller sitta på otrevliga offentliga toaletter. Ett måste för resan. Den perfekta julklappen till flickvänner, mammor och systrar!

Tratten är lätt att använda, det är bara att placera den mellan benen och kissa. Silikonet bildar en tätning som motverkar läckage.

Tvätta och torka: GoGirl går att återanvända, vilket även är miljömässigt smart. Tvätta med tvål och vatten och torka. Det medicinska silikonet torkar snabbt och man kan skaka den lätt för att torka den snabbare. Silikonet är så tufft att det tål kokande vatten och är samtidigt väldigt smidigt.
 


Carpe Diem

Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback