: Fredag :


2012-05-18 @ 17:53:01


Fredag idag. Ledig dag idag med, guu så härligt! Dock vaknade lillhjärtat 06,45 -mindre gött- så framåt 7  var vi uppe. Hon hade ont i örat idag med, trots att vi slutade penicillinkuren igår kväll =(. Så 10,20 tod vi hos doktorn igen för andra gången på 6 dagar. Penicillin i 7 nya dagar, ny sort. Hoppas nu det går över!!
Maken åkte till apotek nr 2 för på första -Doc Morris- så var penicillinet dessvärre slut, och på apotek nr 2 så fick han vänta 45 (fyrtiofem!!!) minuter, och det var 2 nr före honom. 45 minuter!! Fy fan, det apoteket vid lasarettet här i stan är en total DISASTER!

Sen har vi handlat lite virke och ska göra staket runt lillans altan på lekstugan. Så det skulle vi pyssla med idag. NOT! Stormar värre ute än på haven och så kom svärmor på kaffi.... så det blev inget idag. Men imorron hoppas vi på att få börja. Men då ska vi ju kanske iväg o fika med makens bror. Suck. Måste man följa med??


Nåväl, nu ska här grillas om ett tag. Vad gör du ikväll?


Carpe Diem





Välkommen åter!
Postat av: Kristin

Men stackare, konstigt att hon får öroninflammation när hon har rör...Noel har inte haft det alls sen han fick rören. Hoppas hon kryar på sig. Kram

2012-05-20 @ 22:05:58

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback