: På T.U.R med jobbet


2011-09-02 @ 21:30:37



Lovade ju lite info om helgen när jag var på TUR med jobbet. Det är den årliga brakfesten där ALLA anställda är bjudna, typ 3000 pers brukar komma. I alla fall i år, för då var det rekordmånga som kom. Kanske för att vi var i Stockholm? ;)

Ialla fall. Efter konferans på förmiddagen så åkte vi tåg till Stockholm. Fick inte checka in förrän 3, och OJJJ så sorgligt!! Var ju alltså tvugna att shoppa.... hehe.... Så lite blev det allt.
Sen till hotellet och göra sig lite fräsh inför att bussarna avgick från Centralen till Skansen.


Ankomst!

På Skansen kom vi alla 3000 för att stå i kö och få supergod lammburgare.

Snart var klockan 8.00 och Lasse intog scenen, som nu inte hette Allsång utan Tillsammans, som var årets ledord för TUR-spelen. Han kickade igång med lite "Lasse-låtar" förståss =).

Sen kom HON. Min idol sen många år!! SEPTEMBER!!! Rev av Mickrofonkåt bland annat. Satan i gatan så bra hon var!!!!

Sen kom Petter förståss. Temat hette ju Så mycket bättre denna kväll... Saknade dock Lillbabs och de andra. Istället kom Salem El Fakir, och han har en mysig knepig, anorlunda röst och han var jättebra.

Här ser ni hela gänget. Även Elisa från Elisas (som vann Dansbandskampen 2010) var där och sjöng för oss. Elisas underhöll på dansbanan hela kvällen (eller Styrdansen som vi säger....).
Efter detta så samlades alla på Solliden. Dvs inte slottet utan utehaket på Skansen. Rymde väl inte riktigt alla kan säja, för det var så trångt. Och jag hade ont i lederna så jag tog bussen och var hemma stax efter ett. Helt slut. Och kunde förstås INTE sova.... Sov nog 1 timma kanske??? På hela natten... Puh.

Nästa morron, pigga och krya, hoppade vi på bussen som tog oss till den aktivitet jag valt: Milleniumvandring. Den är alltså baserad på triologin av Stieg. Har varkel läst eller sett nåt av filmer eller böcker, men turen var jättefin ändå. Nere på den här gatan spelade de in många scener då han gick in till "sitt" hus.

På ett fint ställe hade vi denna utsikt. Brevid oss satt det fullt med tjejjer (Möhippa?) som åt jordgubbar och drack champange =)). Observera: klockan var då ca 9,10.....

Efter aktiviteten då for bussen till Stockholm Stadion med oss. Där mötte vi upp alla kollegor. Vi hade fått fina tröjjor så vi kände igen varann i hela Stockholm, jättekul tycker jag. Hejjade till höger och vänster på arbetskamrater runtom från Sverige. =).

Här fick vi lunch. En aktivitet som man kunde välja denna dag var just att laga maten till alla. Och det gjorde man under ledning av:

Denna snygging!!! Paolo Roberto....

Här ser ni en drös med kollegor sittandes på läktarna och äta lunch, snacka, dricka vatten eller öl. Vi smet litet tidigare.... och givetvis råkade vi hamna på stan och shoppade... igen... =)))))

På kvällskvisten kom höjdpunkten: Stockholm Waterfront. Här skulle vi mingla, käka och bli underhållna hela kvällen. Först ut och kvällens konfrancier:

Måns Zelmerlöv!!! Vilken proffsig kille, shittans!! Han blev nog lite chockad av våra 3000 personers visslingar och applåder. Ingen av artisterna kunde lixom låta bli att påpeka att det var drag på oss i publiken. Och det var det kan jag lova!!! =D

Ännu en av Sveriges bästa röster antog scenen: Sarah Dawn Finer. Suck. Hon är fantastisk! Sjöng en bit på den vackraste sången på många, många år: Kärleksvisan... Jag nästan grät, och hade gåshus....

Sen kom Orup. Han rev av en massa gamla dängor, och fick applåder förståss!

OchLena PH. Shittans vilken tjejj att bjuda på sig själv!!! Proffsig som fan.

Efter paus, mat, sång, applåder och så, så var det dax att svänga de lurviga på 3 olika dansgolv. Men efter en massa kilometer i skor i två dagar, och dans natten innan, så var vi inte så många som orkade ha skor på sig =) En perfekt avslutning på en perfekt helg.


Carpe Diem





Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback