: Grattis :


2011-07-27 @ 23:31:25Idag har vi grattat två Micke =). En fyllde idag, den andra häromdagen, och eftersom vi skulle ses på kalas idag hos den ene jubilaren så passade vi på att uppvakta dem båda med lite paket =).
Vi åt god tacos, lekte lite med ungarna, käkade glass med varma hallon, blev lite nedspydd av goa Madeleine =) och sen så åkte vi hem.
Lillan blev ditkörd på fyrhjulingen redan framåt halv 2 hon, så hon och Saga kunde leka fram tills kalaset började. De hann med att äta glass, bada, fika och leka i fleeera timmar innan vi andra kom =). Gott för dom! Gissa om hon stöp i säng när vi kom hem?! Hon orkade inte ens borsta tänderna lilla hjärtat.... Och det fick hon väl hoppa över då, snälla som vi är. En kväll går ju bra faktiskt! =)

Stora hjärtat, hon har flyttat till mormor o morfar i några dagar. De klipper gräs, är ute i båten o fiskar, har långa sovmornar, sena nätter och trimmar i trädgården. Gott för dom alla!! Men vi saknar henne juh förståss!! <3 vårt.

Nu har vi en och en halv veckas semester kvar. Att tiden kan gå så fort ändå! Sen är det typ 48 veckor kvar tills nästa..... suck!

Har postat tavlor till Nora idag oxå! Hoppas, hoppas kunden blir nöjd!!! =).

 En sån här och en tvärtom, dvs vit ram med svart blomma.


Vad har du för dig en dag som denna?


Carpe Diem

Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback