...Gott & Blandat..:


2010-01-02 @ 11:44:55


Idag (igen) skulle vi hämta Nathalies inlämnade skor, men skomakarn var sjuk idag med... Typiskt! Hoppas inte många människor hade lämnat in Nyårsskorna för de hade stäng på Nyårsafton pga sjukdom.. =/.

Vi fick istället lämna in hennes nya julklapp - en finfin jacka från Intersport. Den gick sönder i dragkedjan på nyårsafton. Typiskt! Så nu får vi se om de sätter in en ny dragkedja eller ger oss en ny jacka. De hade ingen likadan i rätt storlek hemma.... Blä...

Sen skulle vi ut och grilla med brorsan idag, men temperaturen kröp mot 12 minus och det tycker vi är liiite för kallt för en tvååring att sitta still i.... De små liven är juh inte så himla rörliga lixom =).

Vi köpte även vit färg till sovrummet. Det får bli vitt, och sen så ska en sån där fin väggdekoration köpas och sättas upp. Kommer bli apsnyggt. Så småningom. När i även målat garderoberna vita =D.

Så nu är jag och tjejjerna kvar hemma, Johan tog en tur på 4-hjulingen när det inte blev grilla. Han får frysa ensam, jag följer inte med!

Undar just vad vi ska göra??? Kanske ta fram symaskinen och sy nyua gardiner och kuddfordral???


Imorrn blir det kanske shoppingdag i Karlstad eller Örebro. Vi får se vad vädret och plånboken säger. Vill inte riskera en massa genom att åka på vintervägarna långt om det inte är helt nödvändigt faktiskt.


Ha en fin vinterdag hörrni!


Carpe Diem





Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback