"Mitt första år"


2008-03-28 @ 23:31:16


En sån bok har väl dom allra flesta till sitt/sina barn?? Eller?? Vi har en till vår första dotter. + en som räckte mer än ett år.....

Till vår lilla har vi inte det. Behövs ju inte längre.

Man kan ju blogga!

Där finns ju allt: bilder med tillhörande text. Även datum och år. Hur praktiskt som helst. Inget lim går det åt heller.


Gäller bara att hålla bloggen alive i cirka 20 år, så hon kan få bloggen med sig när hon flyttar hemifrån och ha alla minnen samlade på ett ställe.

Wikipedia säger:
(Blogg, en förkortning eller förenkling av webblogg; av engelskans blog, kortform av weblog web + log, är en webbplats som innehåller periodiskt publicerade inlägg på en webbsida där inläggen är ordnade, så att de senaste inläggen alltid är högst upp. Bloggen kännetecknas av att texten visas på bloggen i samma ögonblick som skribenten publicerar den. Bloggar har de senaste åren blivit mycket populärt och vuxit lavinartat. Indexeringstjänsten Technorati har sedan 2003 följt utvecklingen och uppskattar att det, i mars 2007, skapas omkring 120 000 bloggar dagligen)


Carpe Diem





Välkommen åter!
Postat av: emma

En mycket bra tanke. Hur hade du dock tänkt att hon skulle få den? Ska du skriva ut 20års papper? Bara nyfiken, för skulle vilja göra samma sak själv :)
Härlig btw, släckte du ner några ljus?
Jag släckte allt utom TV faktiskt !

2008-03-29 @ 11:29:17
URL: http://litenemma.blogg.se
Postat av: Ritha

EMMA: Det är ju ikväll 20.00 man släcker ned....

2008-03-29 @ 15:10:53
URL: http://rijo.blogg.se

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback