: Sjuk :

2011-11-30 @ 21:10:58



Fick gå hem idag från jobbet. Skit! Har en del o göra men är man inte bra så är man inte.... Har ont i magen o kramp. Inte kul.... Hoppas det blir bättre till imorron, men jag får nog vara hemma då med kan jag tro.


Carpe Diem


  : Dansuppvisning :

2011-11-29 @ 21:01:12



Idag var det premiär för Kulturskolans dansvecka, och som vanligt är vår underbara dotter med. I år var hon även konfrencier för dagen =). Hon och en annan tjejj presenterade alla nummer, skojjade och var sååå duktiga!!!
De sjöng tom och var även med och dansade. Här nere ser ni några bilder från kvällen. Imorgon, så ska hon dansa igen, och i övermorron =))). Och på lördag är det dansuppvisning, Alkatraz, en show som eleverna själva satt ihop. Det ska bli spännande att se!

Älskar dig underbara dotter!



Carpe Diem


  : Tvättstugedag :

2011-11-26 @ 15:41:26



Idag har varit en tvättstugedag. Röjjt, tömt, vikt, tvättat osv osv. Nu finns "bara" det som jag tvättat idag kvar. Sååå himla skönt. Fick även in en massa sängkläder i skåpet, vikte om och lade rätt. Sånt behövs ibland, iallafall hemma här kan jag säga.... Och den som stökar till är ju förståss jag själv... =/. Så då får jag väl städa upp efter mig!

Igår skulle jag inte göra nåt särskilt. Mer än att typ dammsuga övervåningen. Slutade med att jag tömde hallen mer eller mindre och dammsög där. Så nu finns bara skänken och fåtöljen kvar. Bra när maken skall göra klart runt fönstren. Och sätta upp renoveringstapet. Och måla den. Och sen lägga nytt golv =)) Okejj. Jag hjälper väl till lite då... =)))

Idag byggde mannen en fin ställning till mina tavlor som jag ska ha i morgon på Hantverksförsäljningen, kolla in min andra blogg http://fotolia.blogg.se


Tjingeling! Här ska målas naglar, mysa med lillan i soffan, sakna storhjärtat och börjas laga mat så småningom. Har just tänt upp adventsljusstakar och stjärnor. Beställa snö, det tänkte jag göra i morgon ;=).

Kramen och ha en go lördagkväll.


Carpe Diem


  : 1:a advent :

2011-11-26 @ 15:36:44



Skulle fixa adventsljusstaken idag. Köpte ett fint vitt fat förra året till att ställa blockljus på till advent.

Visade sig att jag hade tre blockljus bara.

Ett var högt
Ett var lägre
Ett hade jag eldat på


Bra där....


Carpe Diem


  : Lapp :

2011-11-21 @ 22:07:51




Imorse när jag hämtade tårtor och mackor på bageriet till jobbet, så såg jag en fin lapp, nämligen den om Julmarknaden i Folkets Hus på söndag som jag ska vara med på (och mamma).
Kul att se, för då blev det helt plötsligt lite mer reality över det hela hahaha. Fick även veta att två av tjejjerna på just bageriet oxå skulle vara med. Gissar att de säljer liknande saker som finns i butiken där redan, lite tavlor och sånt.
Nyfiken är jag, på vad som mer säljs där.... av andra händiga människor.

Att fixa:
* växelkassa
* nån ställning att ställa skyltarna på (maken, hallåååå!!!)
* prismärka alla saker
* packa ned de två lådorna med småskyltarna
* ta med kaffe, vatten o mackor
* försöka fixa papper att slå in tavlorna och skyltarna i till de som handlar
* påsar med handtag så kunden lätt kan bära hem - klart
* bra skor
* göra lite reklam =)
* köpa pepparkakor - klart

Tror det var alles för nu... hmm... kommer nog på nåt mer.

Välkommen, Folkets Hus, 12-16 på söndag den 27 november.


Carpe Diem


  : Av min man :

2011-11-21 @ 20:09:25



Häromdagen fick jag en underbar bukett av min man.
För att jag är så förstående....

Min raring....det är han med.  =)




Carpe Diem


  : Presenter till mig :

2011-11-21 @ 19:25:58




Idag fick jag presenter på mitt jobb. Fast det var ett tag sen jag fyllde, OCH gifte mig =) Men jag visste att de skulle vänta till idag så det är ingen fara.
Se vad jag fick! Fiiint halsband från underbara By Hovland, samma som vi köpte våra vigselringar av. Mina goa arbetskamrater vet preciiiis vad jag behövde (hade kikat och suktat efter). TACK alla ni, verkligen fint!



Och blomman, den fick jag med. Alldeles fantastisk. Sen fick Johan och jag en fin staty men den glömde jag fota nu =/. Kommer jag ihåg så ska jag fota senare och lägga in här. Den var jättefin, två männsikor som håller om varann typ så det bildas ett hjärta. Kärlek... Tack söta ni!


Carpe Diem


  : Inför hantverksmarknaden :

2011-11-20 @ 21:32:18



Håller på att prismärka lite inför hantverksmarknaden som är om en vecka. Shit! Jag fick för mig att det var om två veckor jag. Big Misstake!!!
Så nu är det brara att rappa på..... I veckan är det ju annat som vanligt; zumba, skjutsa barn, maken på några möten kvällstid, gossigt besök av Marie från Zumban och en tjejj ska hämta bilbarnstolen som vi sålde idag. Skönt! Något annat barn kan få nytta av den =).

Idag har vi röjjt i källaren. Why, oh why, samlar vi så mycket där????! ?? Visst, återvinningen lägger vi där -och tömmer för sällan, I KNOW- och så ställer vi ned sånt som ska till tippen, Men dessa berg??? Oh gad, jag blir tokig!!!
Nåväl, idag så röjjde vi ganska bra och nu är det "bara" tippenbesök som fattas. -och eftersom vi har en bil utan drag, så får vi låna en bil på Johans jobb o köra iväg skiten med.... eller så får han packa på kärran och dra iväg med 4-hjulingen (som jag tror inte är heeelt hundra just nu). Det är bare o vänt!

Vad har du gjort i helgen då?


Carpe Diem


  : Från tanke till bröllop :

2011-11-20 @ 08:27:59



2011-10-30
Hurra på min födelsedag!! Haha.
Idag är det dagen 40. Känns ingenting särskilt, har lixom glömt att jag fyller år denna dag och helg, har ju ett bröllop att planera och genomföra lixom…
Hursom, här kommer gårdagen i ord. Förmiddagen löpte ganska lugnt. Tror jag.. Vid ungefär 10 så berättar vi för lilla Joline att vi ska gifta oss, vad som kommer hända, fotografering, kyrkan, gästerna osv osv. Hon verkar inte bry sig så mycket, men –Ska vi åka nu????? Typ 23 gånger på en timma… =))

Vid halv 12 började jag sminka mig. Tyckte det var liiite tidigt, men sen visade det sig vara ett utomordentligt drag…. Vid 11 bjöd vi in två nya gäster till bröllopet = nya bordsplaceringslappar ska göras, då vi tyvärr fick avhopp på tre personer =(. Min pappa kunde inte komma, då de låg i nån typ av magsjuka. Fy så ledsen jag blev.
Lapparna fixades och Johan drog till lokalen och lämnade grejjer och ändrade på placeringen av namnen osv osv.
Vid ett kom han hem med vår lunch= Panpizza i papper från Konsum, redo att värmas i micron! Där sitter vi i lugnan ro och äter, finfina i håret och uppsminkade, i bara nattsärken… utan BH till och med…. =).
Johan har tryckt i sig sin panpizza och duschar. Då ringer det på dörren!!!

Amenvafan!

Där står min söta moster Yvonne med man och ska gratta mig en dag i förskott… hehe, tack snälla. Kan ni gå nu? Vi har en ”fest” att gå på… =). Johan störtar ur duschen och kallpratar lite, sen får de flytta sin bil för han ska till lokalen där kalaset börjar… men resten av hans familj står kvar hemma i hallen… ? Knepigt, men de köpte det hahaha. Johan störtar till lokalen och ljuger ihop en historia för gästerna som nu kommit, att Joline ramlat i vattenpöl så vi var tvungna att byta kläder mm på henne (kraken, fick hon skulden lixom), så störtar han därifrån och Åsa vår goa vän, stannar förståss kvar och hjälper oss servera välkomstdrink och skickar ut alla på tipspromenad. Ingen verkar misstänka nåt än.

Väl hemma, hoppar Johan i kavaj o allt –och kommer på att slipsen är oknuten och att han inte kan knyta knut knappt. Inte jag heller… perkele! Men tillslut löser det sig samtidigt som jag gör i ordning lilla Joline, som inte alls ramlat nånstans..
Då ringer vår söta Kicki-fotografen- och undrar om vi inte kan komma ned till stranden istället. Joråsåatt. Sen ringer hon igen, 5 över 2, då vi alltså är 5 minuter sena till henne…. Pust!

Vi hinner fota oss i 12 minuter innan larmet går och vi måste åka till kyrkan för att ta lite kort där. I bilen ringer Johan till busschauffören och säger att de måste åka lååångsaaaamt så de kommer fram kvart i 3. Vi hinner ur bilen och hinner fota i max 5 minuter, då kommer alla gäster! IN I KYRKAN!!!
Där de som döpt sin flicka klockan 14,00 ännu är kvar – med gäster o allt… TYPISKT!!!! Vi kastar oss in i samma rum som dom och förlåt, förlåt att vi tränger oss på, våra gäster som är överraskade, kommer med bussen nu….Nervöst.
Hejdå, ni med dopet, ut ur rummet nu så vi kan vara själva tack! Jatack, vi ska lycka till tack o hejj! BAM! Igen med dörren, typ… =).

Äntligen själva!

Prästen kommer in och talar lite med oss, delar ut kramar och säger att allt blir bra! Mitt där då kommer Johan på att vi inte lämnat ut programmen… Det får Nathalie göra, då hon just kommit in i rummet igen för hon var ute och sjöng upp lite med pianisten…. Nervöst… Nu är klockan 14,45 och vi förgås av nervositet. Kissnödig blir man då kan jag säga…. Men jag höll mig =). Vi hann inte ens få med oss glasbunken med vatten in till buketterna… de ligger där på bordet och slaknar lite =(.

Nu ringer klockorna!! OH SHIT!!! Nu bara rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr… fjärilar i magen!!! Jag höll på att kissa ner mig alltså!
 Snart knackar det på dörren och så ska vi gå ut…. Nu är det ingångsmusik… Gå i luciatakt hade vi lärt oss, så sakta går vi och där står alla upp och stirrar på oss. Några gråter, många fotar. Jag är i kaos en kort stund…. Men känner att jag måste vara närvarande heeela tiden för att inte missa nåt. Vi går upp och ställer oss framför söta Johan – prästen och barnen sätter sig/ställer sig vid min sida. Joline ser lite nervös ut och söt, Nathalie är cool och vacker.
Vi håller varandra i handen Johan och jag och Johan börjar vigseln. Vi ger löften, får ringarna välsignade, och lovar varandra trohet i resten av våra liv, kysser varandra, Nathalie sjunger vackert så vi gråter och sen är det psalm och så ekar Sara Dawn Finers Kärleksvisan i högtalarna.
Vi står fint kvar och låter folk lyssna och fota lite innan flickorna går före oss ut. Vi ler och ser gråtmilda människor som ler och busar med oss. Vi har ju lixom lurat dom hela bunten! =). I slutet av kyrkan så sjunger jag för fullt. Det är min dag och min favoritsång i kyrkan, då ska jag banne mig få sjunga och minnas denna dagen!

 Vi smiter in i det lilla rummet, kramas och gråter en skvätt, vi är lyckliga och brusiga. Johan kommer in och kramar och lyckönskar oss. Han höll ett underbart tal om mig och Johan, att vi nog drivs av elden. Vår kärlek är eld, flammat och dött, glött och flammat upp. Han är underbar!

När alla gått ut så knackar det på dörren igen och vi går ut och får se alla. De kastar ris och kramas. De gråter och skrattar och säger dumma oss som lurats sådär =). Vi ler och njuter! Kicki fotar oss och lite vänner och så säger vi hejdå till henne! Tack söta….

Gästerna går mot bussen och vi packar ihop oss i bilen och Åsa kör oss till lokalen där vi börjar plocka fram mat och så till gästerna som anländer en stund senare. Nu äter vi gott alla, trivs, kramas, dricker mousserande vin, det hålls lite tal, vi fikar och så får jag öppna presenter. Det är ju after all mitt födelsedagskalas vi är på =))). Kändes knas att stå där ensam och öppna paket men… Jag fick fina champangeglas –dessvärre var ett trasigt =(-, presentkort, pengar, en fin väska med vin, choklad, glas och sånt i, en fin bakbok och formar till muffins –tokturkos förståss!!!- blommor till förbannelse, en sån där braig skärmaskin eller vad heter dom, ja, man kan skära och riva allt möjligt ialla fall. Jag är så glad över alla presenter, har säkert glömt nån =)

Nu är det över. All planering, all stress, alla besluten… Nu är jag fru. Fru Ritha Jonsson Petri. Känns skumt…. Inget särskilt ibland, och overkligt i nästa stund =).

Där. Där har ni min dagbok från Tanke till Bröllop. Foton finner ni fler på http://fotolia.blogg.se


Tack för att ni läst. Kramen till alla. Och tack till alla er som var med oss denna fantastiskt roliga dag!


Carpe Diem


  : Hantverksmarknad :

2011-11-20 @ 08:17:12



Om en vecka, alltså den 27 november, så är jag med på en hantverksmarknad här i Karlskoga på Folkets Hus. Mamma och jag laddar upp ett bord med vårt hemma gjorda pyssel.

Det finns på vårt bord:

Tavlor
Ordtavlor
Ståltrådshjärtan mm
Träskyltar


VÄLKOMMEN!!

Mellan 12-16



Carpe Diem


  : Gott & Blandat :

2011-11-19 @ 22:55:12



Ledig fredag. Skönt. Plockade lite, tog en cykeltur till Jysk, Etab och Konsum med lillan bakpå. Vi hade det mysigt och trevligt, trots motvind och gråmulet väder.
På kvällen hade vi lite inflyttningsfest på kontoret i Degerfors, men jag orkade helt enkelt inte. Fast min söta kollega Malin ringde två gånger och ville jag skulle med =). Tack hjärtat. Men jag stannade hemma med maken och barnet. Det stora barnet, hon var ute på äventyr förståss, men kom hem halv ett... suck.

Idag har vi grattat goa MAMMA som fyller år och har namnsdag (som jag oxå har btw). Grattis underbara, söta, rara, älskade mamma! Nästa år blir det värre, då är det 60 ljus i tårtan =))). Är så glad att jag har en så ung mamma.

Sen var vi och handlade lite innan vi slog oss ned i soffan med tacos och ungdomar för att se på TV och äta gott. Glad att dom var med oss ett par timmar, innan tonårsrummet drog i dom =).

Imorron är det söndag. Dax för dans för mig och lillan. Vi ska nog försöka oss på att röjja lite i källaren. Det lixom byggs på där. Av nån konstig anlending.....

Kram på er så länge!!


Carpe Diem


  : Från Sarah Dawn Finer :

2011-11-16 @ 20:06:23



Skrev en litet inlägg till Sarah Dawn Finer nyss på Facebook där hon chattade på Fritidsresor:

JAG:
Förlåt om jag slänger in en annan sak här,men Sarah, Vi överaskade alla då vi gifte oss för 2 veckor sedan på mitt 40-årskalas och din Kärlekssvisa spelade vi när vi gick ut ur kyrkan. Du finns alltid med oss på vår bröllopsdag,tack för en underbar sång. Du irl var det enda som saknades :). Kram Ritha
för 2 minuter sedan ·
  •  
    • Fritidsresor
      hej Ritha! Tack! Va fint av er! Lycka till! //SDF


  • Carpe Diem


      : Zumbat igen då :

    2011-11-10 @ 21:28:49



    Jaha. Då har jag Zumbat igen då! Med alla goa glada! Synd bara att inga grabbar är där o shakar loss lite rumpa som vi andra gör.. Men de är väl för fega. Men det är ju bara dans, egentligen. Gillar du som kille att dansa, så prova zumba. Det är så jävla kul!

    Och idag beställde jag -trot eller ej- Zumbaskor! =)) Trodde inte jag skulle falla dit lixom och ha kläder och skor med Zumba på, men nu jäklar! Skorna var jättsköna, provade Jennys. Satt som en smäck, vägde ingenting och kostar nätta 700 rixisar. Puh! Tur jag sålt några skyltar och min sambo make jobbat ett skift som ordningsvakt hehe.....

    Imorgon är jag ledig. Skönt. Då ska jag välan städa som vanligt då. Suck. Men så kommer söta Thereze och hämtar sin fina tavla. Kul! Hoppas hon och Anja kommer över lunchen så vi kan snacka lite skit och äta ihop, det vore kul. Men det tror jag inte faktiskt. Men kul vore det! =)

    Imorron hade jag velat gifta mig by the way. Coolt -som halva världen tycker typ- att gifta sig 111111. =) Men nu lyckönskar jag alla andra par som gör det denna dag. Och de som får bäbisar... =)))

    I övermorgon har jag varit gift i två veckor. Eller 14 dagar. Eller nästan 336 timmar. Eller 20160 minuter.
    Det du!! =D

    Kärlek till er alla.


    Carpe Diem


      : Från tanke till bröllop :

    2011-11-09 @ 21:27:00



    2011-10-23

    Igår kom Åsa hit. Hon skall vara vår hjälpreda på festen, till kyrkan och efter kyrkan =). Vi talade lite mer detaljer, jag fick berätta vad vi ville hon ska göra. Ljuga för gästerna och så hahaha…. Inte alla som får i uppdrag att ljuga, eller hur?!! Nåväl, den är väldigt harmlös, lögnen. Hon ska bara ljuga om att Johan och Ritha är försenade hit, därför fick jag hoppa in och hjälpa till…. Hehe… Folk kommer fatta…. Snabbt… Och vid säkert 14 kommer bussen tror Johan (vilket jag tycker är för tidigt!!!) och då kommer de FATTA. Den ska ju inte avgå förrän 14,30 så 14,00 är väldigt mycket för tidigt för min planering och den överraskning som den ska vara =(. Hoppas Johan kan övertala Asko om att komma senare.

    Igår kväll gick Johan och jag –och ett glas vin och öl- igenom planeringen igen =). Denna gång försökte vi oss på bordsplaceringen. Men det är svårt tycker vi. Lokalen är så liten, så vi tyvärr måste ha ett 4-personersbord brevid det långa…. Vilka sätter man där?? Tror brorsan och hans familj får ta det, de är små o vilda de små liven så det kanske är bra… Vet ej än. Känns inte helt okej. Ja, det är inte helt okej med vilka vi än sätter där faktiskt….. Skulle önska vi kunde bredda bordet i slutänden o få in alla…. Vi skall dit idag och reka –igen. Till råga på allt så ville en av gästerna ta med sin flickvän, men det fick jag tyvärr säga nej till…. =(. Trist. Inte ens Nathalie får ta med sin pojkvän, och det är också trist. Han får gå i första hand, OM vi ska ta med nån mer.

    2011-10-25

    4 dagar kvar….. Nu håller jag på att skriva ut Vigselprogrammen. Gjort sista färgändringen och lagt till o tagit bort. Så nu får dom stämma, annars så blir det inga program i kyrkan kan jag säga. För tänk om jag skriver ut dom på fredag, så tar tonern slut eller nåt annat. Pappren knövvlar ihop sig (inte så troligt men….) och Spongs har stängt så jag inte kan köpa nya… Disaster lixom!

    Idag har vi även HÄMTAT RINGARNA!!! Wooohoooo! Så jäkla fina…..! Har provat dom också… åh. Nu vill jag verkligen att det ska bli lördag så man får sluta ljuga för alla =)))).

    Idag ljög jag igen, på jobbet och för mamma och på zumban, att jag har ”kalas” på lördag *FNISS*. Det är inte askul, men det är kul o gå omkring och ha en hemlis för alla på nåt vis. Har du upplevt det?

    Så. Nu är alla Vigselprogrammet utskriva! Puh! Ännu en punkt att stryka på att-göra-listan =). Bara resten kvar, hahaha. Mest orolig är jag över blommorna. Att jag snålat. Eller så blir det en charmig och enkel bukett som jag kommer älska. . . . Och så är jag förstås orolig över själva akten i kyrkan, där kommer jag nog tuppa av. Fifan! Och lillhjärtat. Hon vet ingenting förrän typ 2 timmar innan vi ska dit hon =). Hoppas hon är okej med det. Igår talade jag om att vi ska ha kalaset på lördag, så hon i alla fall vet det =). Tror det går bra. Och blir hon ledsen osv så får hon komma till oss eller mormor eller nåt, det är heelt okej =). Inte lätt o vara liten jämt lixom….

    Imorgon ska jag ringa Kicki o stämma av det sista. Tror inte det är nåt problem med nåt men måste ju ringa ändå. Borde köpa en present till henne och Åsa, men det är heeelt stillestånd i min hjärna. Vad ska jag hitta på???? Annars får jag köpa den några dagar efteråt o lämna, det går ju med. Johan har ingen slips. Måste nog köpa en imorgon kan jag tro…. =) Better late then never som di säjjer! =) Nåt mer vi glömt tro? Näe.

    Men idag beställde jag inte 4,5 kilo potatissallad… som jag ville. Nejdå, här ska det visst vara 7,5 KILO till oss som är med. Oh shittans, jag nästan kola vippa när hon sa det i telefonen på Ica…. Jaja, du vara chäfen, tu pestämma….. =). Och painrichen gick jag plus på iof!! Hehe…. Jag trodde på 15 stycken, men hon på Ica sa bestämt att 8 skulle räcka – så då litar jag väl på henne. Köttet är inte min business heller. Så där får vi höfta hejj vilt på fredag, hehehe…

    Äh. Nu är klockan visst 23,28. Dags o bruscha tänderna o nanna… som om jag kan sova lixom… På torsdag ska jag till Trollhättan med jobbet. Upp kl 4,00, bussen går 5,05. Hemma typ 21.30… Gäsp!

    2011-10-28

    Fredag. Dagen före lixom. Nu är det snart dags….. Idag har vi shoppat lös, mat i flera affärer, blommorna osv… suck. Det tar tiiiiid. Vi åkte hemifrån 8,30 ungefär. Lämnade av Joline hos farmor och sen handlade vi all mat, hämtade blommor och köpte vin mm mm. Klockan 11 ungefär tror jag, började vi duka i lokalen och ställa ordning. 12 åt vi lunch på en restaurang på Johans jobb – fläskfilegryta, gottgott! Johan tog fisk =). Sen tillbaka och så åkte Johan på ett jobb-möte klockan 13… TYPISKT! Men VD:n ropade och det var viktigt. Suck. Bara för mig o köra på. Vid halv tre tror jag, så kom Åsa förbi. Vår typ toastmaster/hjälpreda…. Hon hjälpte till lite och kikade på lokalen. Hon ska ju vara där imorgon (SHIT! Imorgon!!!!) och ta emot alla. Bjuda på cider, salta pinnar och crustader och så skicka ut alla på en söt tipspromenad…. (handlar om oss två) för att sen schasa ut dom till bussen =). Johan åker dit en stund så några hinner se honom sen får han avvika och skylla på att han måste hämta oss, att vi är sena som tusan, Jolin har ramlat o smutsat ned sig eller nåt hahahha. Nu, vid 22, s¨har jag preciiis gjort buketten. Herregud sån tid det tar….
    Och blommorna kan jag ju inte byta då jag har ett visst antal blommor och inte kan välja emellan flera än de jag har. Lyckades få ihop en liten söt bukett till mig, sån man lägger på armen och två till flickorna och en liten till Johan =). Tror och hoppas de överlever till imorron…. Håll en tumme hörrni!!!!

    Nu ska jag in i duschen och se om håret blir som jag vill till imorron.. herregud. Det är mitt största dilemma!!! Nydushad! Nu ska här blåsas hår och se vad som händer till morrondagen…..


    Carpe Diem


      : Present :

    2011-11-09 @ 21:03:55




    Titta! Detta fick jag av mina söta kollegor på marknadsavdelningen i Stockholm häromdagen. De grattade mig i efterskott då jag gift mig =). Sååå himla rara!!

    Tack Söta Therese och Maria!!!

    PS: kryddan och såsen är extreeeemt goda! De andra två har jag inte hunnit prova än =).


    Carpe Diem


      : Discotroll :

    2011-11-09 @ 21:00:28




    Vet inte om såna finns, men detta är ett unikt Disco-Troll! Bara så du vet! =)

    Hos dagmamman skulle de ha utklädningsdag, tema troll. Tydligen. MEN. Det hade inte mamman riktigt hajjat eller fått info om så det fick bli ett Disco-Troll i sista minuten, med rufsigt hår, smink och discooutfit.
    Alla sätt är bra utom de dåliga =D.

    Kärlek..



    Carpe Diem


      : Zumbat :

    2011-11-08 @ 22:23:25




    Alltså.


    Jag. Tröttnar. Aldrig. På. ZUMBA.


    Sådesåbarasåattduvet!!  =)


    Gonatt på er.


    Carpe Diem


      : Från tanke till bröllop :

    2011-11-08 @ 22:22:00



    110930

    Idag så har jag varit duktig!!! =)
     • Ris-strutarna är klara, fyllda och har fina vinröda band
     • Porslinet är äntligen fixat! Tack snälla Robban på Masten!!

    Aja. Gnäll inte! 2 poster av heeela låååånga liiiistan är faktiskt jättebra =). Det är lixom en hel del kvar att göra, bla:
     • Köpa öl, vin*2, cider, läsk, mjölk
     • Doftljus, ljusstakar
     • Printa Vigselprogrammen
     • Köpa ballonger, servetter, plastglas, tårtspadar
     • Beställa potatissallad, kladdkakor, blommor
     • Köpa kött, grönsaker, frukt, glass, kaffe, kladdkaka (Lidl)
     • Ännu fattas slips till Johan och ev skor till Nathalie (hon har fina pumps men…)
     • Måste köpa trosor till mig…
     • Låna termosar
     • Hämta ringarna, få dukarna som jag behöver låna extra

     • FREDAG:
    Duka och pynta i lokalen ta med kaffefilter bitsocker tepåsar kaffe godisskål silverfaten matta Välkommenskylt servettringar bordsplac.lapparna salladsbestick soppåsar tändare ljusen ljusstakarna bordsplaceringsmall hämta porslinet handla maten, grönsaker & hämta beställd potatissallad ballongerna vinröda bandet sax salta pinnarna + glas till dom uppläggningsfaten folie tårtspadar klubborna övrigt godis kameran plastglas Öl, vin*2, cider, mjölk och kyl detta! dukar glitternålar termosar • LÖRDAG: Lägg upp maten, om vi inte gjort det på fredagen… vigselprogrammen ringarna blommor rollon smink skor napp vattenflaska kameran


    Carpe Diem


      : Från tanke till bröllop :

    2011-11-05 @ 21:06:12



    2011-09-22

    Jaha. Så var det dags.

    Att ändra mig angående min frisyr…

    Hade det på känn, att jag skulle ändra mig när tiaran kom. För den KOM idag!!! =)))) Jätte-jättefin är den!! Jag började pyssla här framåt kvällen, surfa på nätet om frisyrer och videos. Suck. Det finns så mycket fint, men så lite pengar att lägga på frissan, då därför gör jag det själv. Men Nathalie min söta flicka, ska hjälpa mamma =) Hon var med lite nu på kvällen här och pysslade. Så nu får vi se, måste träna några gånger med hårspray och sånt.

    2011-09-23

    Idag är den klar: Gästboken!!!

    Råkade in på Spongs igår och fyndade (35 rixdaler) en fin vinröd (ofcourse) bok. Inte en gästbok i den bemärkelsen, men jag har ju pimpat den förståss, så nu är den fin. Hoppas Johan gillar den!!! =))) Men det gör han nog. Nathalie tycker den var jättefin!

    Har även testat frissan igen i kväll. Med lite mousse idag =). Och så har jag sminkat mig igen, för att se om jag har ändrat mig hahaha. Och det hade jag. DET trodde du inte va, va va!!?? =))). Har det på mig ett tag nu för att se om det ramlar av eller ej. Det kan vara fint en timma, sen ligger det under ögonen och DET är inte skitkul precis…. Hoppas detta smink fungerar…..

    Har även köpt in klubborna som vi ska ha i godisskålen idag då jag var på Lidl. De är små och söta de där klubborna så de räcker till många, hela 14,90/påse =D.

    2011-09-26

    Nu har vi träffat Johan. Prästen. I kyrkan. Piuh! Mycket att tänka på. Typ =)
    Fast nu är det ju så att prästen styr lixom det hela och vi goes with the flow…. Känns sisådär, hahaha. Kommer säkert att tuppa av där i kyrkan. Oh shit så nervös jag var förut i eftermiddags!!! Sånt där kommer och går för mig.

    Nu är ialla fall Programmet klart, så nu ska jag skriva färdigt det och köpa fina papper och skriva ut dom . Men måste få tag i mer sånt papper.. Panduro har vet jag. Får se om jag beställer eller ej.

    Vi måste säga efter prästen, DET tycker jag är jobbigt. Min röst kommer inte höras eller så kommer jag att svajja på den så shit. Nej, skäms på mig nu! Det kommer gå B.R.A. Sådeså!!!!
    Har tränat på håret igen och igen. Kan inte bestämma mig…. Har suttit på nätet och sökt på olika frissor, hittat tips och så, så nu är jag mer confused than ever =). Får väl se var denna historia slutar… Nu lutar det åt att jag gör en eller två fiskbensflätor i bak, skruvar upp dom så de blir ihoptryckta, fäster upp dom med hårspännen och voila! Färdigt! Och nu har jag testat att frisyra och sminka mig. Igen. Fan, jag kommer vara proffs om några veckor. Eller så blir det en total katastrof för jag är så jäkla nervös. Får nog dricka champange innan bröllopet tror jag hahahaha. Då sluddrar jag väl: Jag, Ritha Anna Elisabeth, tager mig Joahanna…. Hahaha.


    Carpe Diem


      : Sorg :

    2011-11-02 @ 21:50:28



    Idag har jag sorg.

    Min lilla mormor gick bort idag. 80 år och 4 dagar gammal. I helgen hade hon 80-årskalas, och vi gifte oss på hennes dag. Hon var så glad att vi gifte oss på hennes 80-årsdag sa hon till min mamma och grät en smula ;). Fint tycker jag.
    Och idag kom dagen då hon inte längre ska vara med oss. Jag blev uppsökt på zumban av en granne som Johan lyckats få tag i efter att Nathalie ringt honom och berättat. Tokigt nog berättade min mamma för henne i telefonen vad som hänt, upprörd som hon var efter ambulansfärd och allt med mormor.
    Så jag fick rusa därifrån hem, trösta töserna och sen iväg för att säga adjö på sjukhuset.

    Vackra mormor låg så fint där, sov nästan. Vi sa hej då och allt var fridfullt.


    Sov gott söta...


    Carpe Diem


      : Tanka :

    2011-11-02 @ 12:17:00



    Att tanka bil är inte nåt jag tycker är skitkul. Eller inte ens behöver göra särskilt ofta.

    Hittills har det gått bra...


    Tills häromdagen...

    Körde lite snajjsigt upp där brevid pumpen. Letar efter tankkortet-som jag för övrigt inte fann på en hel lång halvminut innan jag krånglar mig ur bilen och ringer till sambon maken angående koden och går till automaten. Som är ny.

    Försöker klura ut hur man sätter i kortet. Lyckas med det och går till rätt pump.


    Inser att jag parkerat bilen för långt bort så slangen inte räcker ända fram... Noterar här och nu att det bildats kö bakom min bil.


    Får helt sonika hoppa in i bilen, köra fram ca 30 cm. Sticka in kortet och slå kod och pumpnummer igen - Efter det att maskinen matat ut ett kvitto på min 0-tankning....
    Går till pumpen och NU räcker slangen till. Noterar kön bakom min bil.....

    Nu slår handtaget ifrån vilket betyder att jag har tankat fullt. Så nu ska jag ta handtaget och sätta tillbaka det.

    Sitter fast... Stenfast. Amenvafan! Hur är det möjligt att handtaget kan fasna????

    - Hehe. Ursäkta mig, skulle du kunna hjälpa mig? Handtaget sitter fast? Frågar jag en herre på andra sidan.... PINSAMT! Noterar kön bakom min bil....
    Han kommer till min undsättning och efter lite lirkande så PLOPP, så kommer handtaget ur.


    Men herregud! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Kommer inte tanka på länge kan jag säga....


    Carpe Diem


      : Från tanke till bröllop :

    2011-11-02 @ 07:50:00



    Mera val...

    2011-09-12

     Idag kom dom!! KLÄNNINGARNA!!

    Oh, shit. Kunde nästan inte jobba, ville lixom hem och hämta paketet diiirekttt!!!
    Väl hemma så hoppade jag direkt i den ena, den som heter just Bröllopsklänning. Åhh, så himla fin! Gick in i Nathalies rum och hon satt i telefon. Och hon satte i halsen! =) Hon hostade som en tok och sen smög hon in till mig i sovrummet där jag stog o provade den. Sen hade jag beställt en till som var mer som en sommarklänning, inte fin till denna Dag. Men sen hade jag beställt en annan fin, vinrödaktig. Åhh. Den var sååå fin den med. Föll fint, hade rynk över brösten och snören i mitten att ha runt halsen, om man vill. Shit så fin… Nu har jag värsta ångesten över vilken jag ska VÄLJA. Johan tyckte båda var fina, och han sa – ta den du vill ha, båda är fina. Han är så himla fin och snäll, min blivande man =). Hur ska det bli nu?? Jag har ju valt orange som tillvalsfärg… perkele! Men om jag nu bara byter till vinrött så är ju det lätt lixom. Bara nya nålar till buketten, det är allt. Och eftersom blommorna inte är beställda, så är det ju bara att byta färg på dom med =) De skulle nog ändå vara vita, med orange tillbehör om vi ska ha några, så då är det bara att byta till vinrött, lätt som en plätt. Om jag tar den vinröda klänningen ja….. suck… =) Gud så jobbigt det är med en massa val…..

    2011-09-14

    Idag är det en tiara/diademdag.

    Dvs Ännu ett val att göra. SUCK! Ska jag ha det eller det? Ska jag beställa eller ska jag köpa i Örebro??

    2011-09-21

    Så. Nu har det hänt lite. Igen hahaha. Ris, salta pinnar, BH, Nathalies klänning, Jolines klänning, skor till mig, låneskor till Joline är inköpt. Tiaran, satinband, risstrutar och silvriga klitternålar är beställt. Ris och salta pinnarna kostade bara 10 kr/st häromdagen så då passade jag på =) Smart flicka, elle hur!??!

    Hade glömt inbjudan till Asko med familj, så den har jag precis gjort och den måste jag posta idag. Ska sitta lite med namnplaceringen, skriva ut och fundera på hur namnlapparna ska se ut. Dvs bestämma mig… suck.

    Undrade du om jag bestämt mig för vilken klänning jag vill ha??? Svar: Nej.

    Nu vet jag nog hur Vigselprogrammet ska se ut: Utskrivet på fint ritpapper (pannåaktigt om du förstår hur jag menar, minns ej vad det heter nu…). Så slipper jag klippa och klistra det i alla fall =). Sen kommer bordsplaceringslapparna… suck.. =D.


    Carpe Diem


      : Busiga bröllopsbilder :

    2011-11-01 @ 21:53:53







    Carpe Diem


      : Som på film lixom :

    2011-11-01 @ 20:16:21



    Tänk dig följande:
    Sitter på restaurang med en vän
    In kommer maten - Fisk med pressad potatis, ärtskidor och citronbit
    Sitter och snackar för fullt.... blablabla...
    Skall lixom klämma ut lite citron över fisken
    Den där citronen är stenhård
    Du klämmer som f*n
    PLOPP!!!

    Citronen får eget liv, hoppar iväg ur din hand och är försvunnen for ever!!
    Där sitter du kvar och stirrar på din hand och tallrik i 2 långa sekunder innan asgarvet kommer

    Du skrattar så du kiknar.
    Mitt i allt så råkar du titta till vänster ned på bordet brevid dig och där ser du tydliga sås-/citron-spår.....

    Ännu mer asgarv utbryter så tårarna rinner.


    Du ser aldrig mer citronen. Och ingen halkade på den heller.


    Inte medan du var kvar där i alla fall....

    Hej Dolda-Kameran-Varning.....


    Carpe Diem


      : Clownen Joline :

    2011-11-01 @ 20:10:40



    Storasyster ville busa med sin lillasyster idag. De smög i väg på toan och ut kom denna:
    CLOWN






    Carpe Diem








    #metoo
    4-Hjuling
    Advent
    Allmänt
    Altan
    Artist
    Asgarv med applåd!
    Astrologi
    Barn
    Bilder
    Bilkörning
    Blandat
    Blogg.se
    Blommor
    Bröllop
    Dans
    Dop
    Dränering
    Familj
    Fest
    Film
    Foto
    Fotosajten
    Fototriss
    Fredriksborg
    Friday Colours
    Fritid
    Födelsedag
    Gotland
    Go´Natt
    Gräsänka
    Görsköj
    Hantverskdag 2013
    Hela-Gatan-Loppis
    Hobby
    Importera
    Inredning
    Instagram
    Jobb, jobb & jobb
    Jobbet
    Jul
    Karlskoga
    Konst
    Kärlek
    LinsBus
    Livet
    Macroday
    Meloo
    Modevisning
    Monochrome Weekly Photo
    Musik
    Nails
    Njuta av livet
    Norgesemester2017
    Ordlös Onsdag
    Orientering
    Parkering
    Photo Challenge
    Photoshop
    Plasma
    Pyssel
    Recept
    Reflektioner
    Refunder
    Reklam
    Renovering
    Resa
    Revy
    Räddaliv
    Schlagerfestivalen
    SeanBanan
    Selfie
    Semester
    Sjukdom
    Sjukstuga
    Smycken
    Sommar
    Sponsor
    Student 2015
    Städa
    Tankar
    Tavlor
    Thursday Challenge
    Tips
    Tisdagstema
    Trädgården
    Tussilago
    Tävling!
    Ullared
    Utmaningar
    Vardag
    Vardagen
    Vin
    Väder
    Vänner
    Vänskap
    You Tube
    Ämmas Fotoblogg
    Änglar
    Återvinning



    Februari 2019
    Januari 2019
    September 2018
    Juni 2018
    April 2018
    Mars 2018
    Februari 2018
    December 2017
    November 2017
    Oktober 2017
    September 2017
    Augusti 2017
    Juli 2017
    Juni 2017
    Maj 2017
    April 2017
    Mars 2017
    Januari 2017
    December 2016
    November 2016
    Oktober 2016
    September 2016
    Augusti 2016
    Juli 2016
    Juni 2016
    Maj 2016
    April 2016
    Februari 2016
    Januari 2016
    December 2015
    November 2015
    Oktober 2015
    September 2015
    Augusti 2015
    Juli 2015
    Juni 2015
    Maj 2015
    April 2015
    December 2014
    September 2014
    Augusti 2014
    Juni 2014
    Maj 2014
    April 2014
    Mars 2014
    Februari 2014
    Januari 2014
    December 2013
    November 2013
    Oktober 2013
    September 2013
    Augusti 2013
    Juli 2013
    Juni 2013
    Maj 2013
    April 2013
    Mars 2013
    Februari 2013
    Januari 2013
    December 2012
    November 2012
    Oktober 2012
    September 2012
    Augusti 2012
    Juli 2012
    Juni 2012
    Maj 2012
    April 2012
    Mars 2012
    Februari 2012
    Januari 2012
    December 2011
    November 2011
    Oktober 2011
    September 2011
    Augusti 2011
    Juli 2011
    Juni 2011
    Maj 2011
    April 2011
    Mars 2011
    Februari 2011
    Januari 2011
    December 2010
    November 2010
    Oktober 2010
    September 2010
    Augusti 2010
    Juli 2010
    Juni 2010
    Maj 2010
    April 2010
    Mars 2010
    Februari 2010
    Januari 2010
    December 2009
    November 2009
    Oktober 2009
    September 2009
    Augusti 2009
    Juli 2009
    Juni 2009
    Maj 2009
    April 2009
    Mars 2009
    Februari 2009
    Januari 2009
    December 2008
    November 2008
    Oktober 2008
    September 2008
    Augusti 2008
    Juli 2008
    Juni 2008
    Maj 2008
    April 2008
    Mars 2008
    Februari 2008
    Januari 2008
    December 2007
    November 2007



    Alafoto
    Anna Karins blogg
    Chippa konsoler billigt!!!
    Dockhusanimation
    Fotosajten
    Fototriss
    Friday Colours
    Få hjälp att designa din blogg
    Interesting.org
    Lillalo
    LinsBus
    Linslusen...
    Maltes egen blogg
    Marie Strand Blogg
    Marinas Blogg
    Monas Universum
    Nolhult Väv & Konsthantverk
    Photo Challenge
    Photoshop-Penslar
    Pysselprinsessan
    Thursday Challenge
    Yvonneart



    Mina besökare

    Totalt:

    Denna månad: Denna vecka:

    Idag: Online nu:

    RSS 2.0