: Nora :

2011-07-28 @ 23:13:32




Idag har familjen och svärmödrar varit i Nora. Strosat. Ätit Nora-glass. Strosat. Ätit pizza. Strosat. Invaderat 3 loppisar & fyndat. Strosat. Blivit regnade på. Strosat. Åkte hem.

Guuu så gött vi haft det! Inte en enda bild har jag tagit heller för den delen. Barasattduvet! =)


Vad har DU gjort idag?


Carpe Diem


  : Grattis :

2011-07-27 @ 23:31:25




Idag har vi grattat två Micke =). En fyllde idag, den andra häromdagen, och eftersom vi skulle ses på kalas idag hos den ene jubilaren så passade vi på att uppvakta dem båda med lite paket =).
Vi åt god tacos, lekte lite med ungarna, käkade glass med varma hallon, blev lite nedspydd av goa Madeleine =) och sen så åkte vi hem.
Lillan blev ditkörd på fyrhjulingen redan framåt halv 2 hon, så hon och Saga kunde leka fram tills kalaset började. De hann med att äta glass, bada, fika och leka i fleeera timmar innan vi andra kom =). Gott för dom! Gissa om hon stöp i säng när vi kom hem?! Hon orkade inte ens borsta tänderna lilla hjärtat.... Och det fick hon väl hoppa över då, snälla som vi är. En kväll går ju bra faktiskt! =)

Stora hjärtat, hon har flyttat till mormor o morfar i några dagar. De klipper gräs, är ute i båten o fiskar, har långa sovmornar, sena nätter och trimmar i trädgården. Gott för dom alla!! Men vi saknar henne juh förståss!! <3 vårt.

Nu har vi en och en halv veckas semester kvar. Att tiden kan gå så fort ändå! Sen är det typ 48 veckor kvar tills nästa..... suck!

Har postat tavlor till Nora idag oxå! Hoppas, hoppas kunden blir nöjd!!! =).

 En sån här och en tvärtom, dvs vit ram med svart blomma.


Vad har du för dig en dag som denna?


Carpe Diem


  : Gelén & Jag :

2011-07-27 @ 10:48:03



Inatt var jag inte trött. Knäpp som man är, så åker saftmajan fram och så ska här göras gele.... =/ Undrar om den blev god och geleig??? Har inte kollat än, men jag hoppas. Nu håller jag på att göra fina etiketter att hänga runt burkarna. Ska nog ge bort i present senare idag. Schhhh! Säg inget! =)

Idag skulle vi varit till Kolmården men det kom så hastigt på då dagen plötsligt ändrades för den familjen vi skulle åka med, så vi blev hemma. Okej, det kostar faktiskt 1500 sek nästan att gå in där för min familj, och då tänkte vi att vi sparar dom till Liseberg lite senare i sommar istället. Vi har ju faktiskt köpt en del färg, möbler och sånt till Nathalies nya sovrum och rum just nu så.....


Vad har du gjort hittills i sommar?


Carpe Diem


  : Överraskad :

2011-07-27 @ 10:45:41




Igår tittade vi på Allsång på Skansen med underbara Måns. Gissa om jag blev överraskad när Hoffmaestro äntrade scenen och jag bara DOG!!!

Fifan vilka sköna killar!! Tog hem deras skivor direkt till Wimp på min mobil och nu spelar jag dom. Än så länge är jag skitnöjd!!! =) Har du hört dom???


Om inte: GÖR´T!!! ;=)


Carpe Diem


  : Shoppat igen.... :

2011-07-27 @ 00:15:10



Idag åkte vi till moster Yvonne i Duvedalen och mannen Curt. Vi fick bullar och kaffe, en rundvandring i trädgården och lite skitsnack... =) Även kusin Kristin med barn var där, och lilla Olivia. Barnen lekte och stojjade en stund innan vi åkte till Örebro. En fåtölj -som inte fick plats i bilen i fredags....- skulle inhandlas åt storhjärtat till hennes nya rum. Hon är såååå nöjd. Är hon nöjd, då är vi det med =).

Nu har jag saftat och geleat lite. Ska lägga mig nu. Har bara en bröllopstavla att pyssla lite med. Eller nej.

Gör jag imorn...



Natti världen. Ta hand om dig och varandra.


Carpe Diem


  : Söndag :

2011-07-24 @ 20:49:55



Idag är det söndag. En slappardag.... Vaknade lixom kvart över 9. Sovmorron, guuu så gott! Lillan vaknade efter mig till och med. :). Så idag har vi slappat. Haft lite fikabesök oxå, goa AK med familj =). Flickorna käkade glass i långa banor, mitt i lunchen... Men vem har tider o passa mitt i semestern??? =)

Sen har vi gjort klart lite i Nathalies nya rum (sovrum), Johan har pysslat med sin dator och jag har pysslat med skyltar och ljusstakar )kika på http://fotolia.blogg.se).

Nu har jag kört storhjärtat till mormor, hon ska vara där i några dagar och gotta sig.

Staketet på baksidan är målat. Nåja, halva baksidan är klar bara, men ingen kan ju se det lixom. (tack regn, paus betyder det).


Ha en go kväll hörrni alla. Så ses vi igen, okej.


Carpe Diem


  : Fy faan :

2011-07-23 @ 22:13:34





Förlåt, men kan inte mer än bara skriva så idag. Fy fan, för det äckliga monstret i Norge.


Stackars anhöriga, vänner, bekanta, arbetskamrater och övriga norrmän idag. Mitt hjärta är hos er.


Carpe Diem


  : Hemma igen :

2011-07-21 @ 21:16:35



Som sagt, hemma igen! Guuu så gött!

Just nu har vi fullt upp: Lillan har 40 graders feber, vi bygger en vägg på baksidan, storasysters rum skall få ett sovrum, jag gör ljusstakar... suck. Semester! =)

Orkar och hinner inte blogga just nu, men bjur på en bild så länge.



Ska ni fika i Visby, så rekommenderar jag detta lilla söta fik. Man fikar inne på gården som ni kan skymta där framme. Och det är urmysigt. Tyst och skönt.


Ha det gott, så ses vi snart igen! Kram till er.


Carpe Diem


  : Gott & Blandat & Shoppat :

2011-07-16 @ 22:26:28



Idag har vi shoppat... Lite mer, hahaha...Men idag blev det blandat mellan nya och gamla saker Först på loppis där jag fyndade ett 'silverfat' för en tjuga. Sen till den biligaste leksaksaffären ever i Tofta! Där köptevi en matstol till dockor, en Hello Kitty tom, för 99 rixdaler. Fynd? Ja, det tror jag :). 520 små klistermärken köpte vi med till lillhjärtat,59 spänn bara :), gissa om hon blev glad! Sen köpte jag oss en ny lampskärm för 39:-. Spm från Ikea likom,haha. Köpte även blondering till tonåringen: 20:-.... Imorn åker vi nog till min kusin,idag kom vi mittimaten-vilket jag förstod vi skulle göra- samt att de hade xrämmande. Snart är vi hemma igen,till hallon,tomater och dill :))). Och en långhårig gräsmatta haha. Men öjm är lika fantastisk i år med!!!! Kram på er.


Carpe Diem


  : Semester :

2011-07-14 @ 21:42:25



Är på semester serrni. Kommer hem från vackra Gotland snart. Just idag är en kass dag.... Det regnar... :(. Sen ska det tydligen bli varannandagsväder med sol o regn, skit! Men en go tjejj i receptionen sa vi får låna hennes stuga omdet blir karastrofväder, underbart snällt av henne tycker jag. Änglar kommer i olika skepnader :) Nu äre snart natta.


Carpe Diem


  : Konfirmationsdagen idag :

2011-07-10 @ 22:51:52



Idag var dagen här. Dagen då vårt storhjärta skulle konfimera sig. Allt förberett:

 Maten tex,  (mitt första egengjorda)
Städningen var klar, porslinet framdukat, solsken beställt, presenten inhandlad och allt annat.

Iväg mot kyrkan:

En stund in i konfirmationsakten  så vet vi att Nathalie skall läsa en liten text som hon skrivit själv.


Hon är så fantastiskt modig och duktig, så mammahjärtat svämmade över. Hon läser så naturligt och fint så det är inte klokt! =)

 Några tjejjer sjöng och spelade gitarr vid olika tillfällen, dom var fantastiskt duktiga, men en tjejj sjöng så fantastiskt, så jag började att gråta. Jag var tvungen att gå fram till henne efterråt och säga det till henne =)

Efter akten så var det uppställning ute och fotodax. Här har jag fångat Nathalie med prästen och alla de andra goa i konfirmationsgänget!

Här är hon. Världens vackraste konfirmand! Vi älskar dig.




Carpe Diem


  : Hallon :

2011-07-08 @ 18:59:46





Äntligen!!!

Nu har hallonen börjat mogna, så nu tar vi våra turer och mumsar =) ) )



Carpe Diem


  : Piratflickan :

2011-07-08 @ 18:56:35



Häromdagen var dagbarnen till Lunedet och var PIRATER. Ujuj, så fina så! Här har ni våran Piratflicka.



Carpe Diem


  : S E ME S T E R :

2011-07-07 @ 21:40:18





änTLiGeN äR Det SEesTer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Carpe Diem


  : Mammas blåögda Grynet :

2011-07-06 @ 21:34:53





Här är hon. Mitt hjärta. Mitt ena hjärta ska tilläggas. Jag har ju två.

En grönögd vacker dotter, Flisan är mammans hjärte- och själanamn på denna underbara tonåring.
En blåögd vacker dotter till. Grynet är hennes hjärte- och själanamn från mamman.

Älskar er. Över allt. Hela tiden.



Carpe Diem


  : Ronander Blues Band :

2011-07-05 @ 21:08:54



Den 14 augusti kl 17 så kommer Mats Ronander Blues band till oss i Karlskoga. Han har med sig Nikke Ström,Bengan Blomgren och Tomas Olsson.

De kommer uppträda i Karlsdal, ett litet ställe en bit utanför stan. De kommer spela i en ruin som finns där. Entren är 100 kronor och det finns lite fika o kaffe o köpa. Hoppas verkligen att många många kommer och kikar. Det skulle vara jättekul för det lilla byalaget =).

Du är varmt välkommen. Du finner information på facebook på MUSIKKVÄLL.


Välkomna till vackra Karlsdal!


Carpe Diem


  : Blås grönt :

2011-07-05 @ 08:52:10



Utdrag ur Karlskoga-Kuriren:

" Snart är det dags för årets Putte i Parken. Festivaltider kan lätt bli alkoholtider för ungdomar men nu vill folkhälsoförvaltningen i Karlskoga och Degerfors motverka detta i samverkan med PiP.

De ungdomar som avstår från alkohol kommer att belönas. Detta görs i form av en förebyggande aktivitet man valt att kalla ”Blås grönt”.

Från och med den 29 juni går det att anmäla sig till aktiviteten som riktar sig mot ungdomar mellan 13 och 17 år. Tillsammans med en förälder anmäler sig tonåringen på Pip:s hemsida, deltagandet är kostnadsfritt och genom sin anmälan förbinder sig ungdomarna att avstå från alkohol under festivaldagarna.

De visar sedan sin nykterhet genom att blåsa i en alkoholmätare mellan klockan 23 och 02 på festivalområdet. När det har blåst grönt belönas de med en gåva samtidigt som det skickas ett mejl till föräldern som bekräftar detta. Ju fler kvällar som man blåser grönt desto större chans är det att vinna de fina priserna. "


Ovan är ett koncept som finns på årets PIP -Pitte I Parken- den stora festivalen som går av stapeln i morgon. Har idag anmält min tonåring till detta, och hoppas hon blåser grönt varje kväll.



Carpe Diem


  : Invasion :

2011-07-03 @ 22:27:05





Idag blev det nån typ av fågelinvasion här hos oss. Kolla in grannens TV-antenn!! Helt asfullt med fåglar. De skrek och flög om kring, nästan så dom skrämde lillhjärtat....
Lika fort som de kom, så försvann dom! Gött det...



Carpe Diem


  : Dammen :

2011-07-03 @ 22:22:31





Idag byggde vi om lite vid dammen. Fixade ett reningsverk kan man säga, med en liten rännil av vattenfall. Inte värst mycket ljud i det där vattenfallet kan jag säga, men skit i det. Det var mest reningsverket vi var ute efter =).

Så, till nästa år, så kommer det blomma mer runt dammen. Dit ska en del prenner flytta, och fiiiint gräs som snälla Åsa ska ge mig. Om jag får bestämma alltså.....



Carpe Diem


  : Första hallonet :

2011-07-03 @ 22:18:43







Idag plockade hjärtat det FÖRSTA hallonet!!!! Därav det stooora leendet =)))).



Carpe Diem


  : Lilla moroten :

2011-07-01 @ 13:23:46



Idag var jag tvungen o tjuvkika lite på de (sent) planterade morötterna i växthuset... Inte stora för världen, men lyckan är stor när lillhjärtat får tvätta av och äta den lilla sötnosen.
Snart kommer tomaterna, morötterna och hallonen. Sommaren är underbar!!!





Carpe Diem


  : Fotoutmaningen :

2011-07-01 @ 10:37:41




Nu har fotoutmaningen dragit igång!


Kika in hos mig på Fotolia!


Kram idag till er, denna mulna dag =/


Carpe Diem








#metoo
4-Hjuling
Advent
Allmänt
Altan
Artist
Asgarv med applåd!
Astrologi
Barn
Bilder
Bilkörning
Blandat
Blogg.se
Blommor
Bröllop
Dans
Dop
Dränering
Familj
Fest
Film
Foto
Fotosajten
Fototriss
Fredriksborg
Friday Colours
Fritid
Födelsedag
Gotland
Go´Natt
Gräsänka
Görsköj
Hantverskdag 2013
Hela-Gatan-Loppis
Hobby
Importera
Inredning
Instagram
Jobb, jobb & jobb
Jobbet
Jul
Karlskoga
Konst
Kärlek
LinsBus
Livet
Macroday
Meloo
Modevisning
Monochrome Weekly Photo
Musik
Nails
Njuta av livet
Norgesemester2017
Ordlös Onsdag
Orientering
Parkering
Photo Challenge
Photoshop
Plasma
Pyssel
Recept
Reflektioner
Refunder
Reklam
Renovering
Resa
Revy
Räddaliv
Schlagerfestivalen
SeanBanan
Selfie
Semester
Sjukdom
Sjukstuga
Smycken
Sommar
Sponsor
Student 2015
Städa
Tankar
Tavlor
Thursday Challenge
Tips
Tisdagstema
Trädgården
Tussilago
Tävling!
Ullared
Utmaningar
Vardag
Vardagen
Vin
Väder
Vänner
Vänskap
You Tube
Ämmas Fotoblogg
Änglar
Återvinning



Februari 2019
Januari 2019
September 2018
Juni 2018
April 2018
Mars 2018
Februari 2018
December 2017
November 2017
Oktober 2017
September 2017
Augusti 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
April 2017
Mars 2017
Januari 2017
December 2016
November 2016
Oktober 2016
September 2016
Augusti 2016
Juli 2016
Juni 2016
Maj 2016
April 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
April 2015
December 2014
September 2014
Augusti 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
December 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
December 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Augusti 2012
Juli 2012
Juni 2012
Maj 2012
April 2012
Mars 2012
Februari 2012
Januari 2012
December 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Augusti 2011
Juli 2011
Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011
Januari 2011
December 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
Augusti 2010
Juli 2010
Juni 2010
Maj 2010
April 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
December 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
Augusti 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Mars 2009
Februari 2009
Januari 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007



Alafoto
Anna Karins blogg
Chippa konsoler billigt!!!
Dockhusanimation
Fotosajten
Fototriss
Friday Colours
Få hjälp att designa din blogg
Interesting.org
Lillalo
LinsBus
Linslusen...
Maltes egen blogg
Marie Strand Blogg
Marinas Blogg
Monas Universum
Nolhult Väv & Konsthantverk
Photo Challenge
Photoshop-Penslar
Pysselprinsessan
Thursday Challenge
Yvonneart



Mina besökare

Totalt:

Denna månad: Denna vecka:

Idag: Online nu:

RSS 2.0