: Barnrumsrens :

2012-03-31 @ 11:20:00



Igår så rensade vi lillans rum hon och jag. Tog välan ungefär 2½ timma. Med nån paus... - Mamma, kan jag få vila lite för nu orkar jag inte mer en stund... Sötnos! Vi hade två pauser, en med lek och en med bananätande =))) Hon var så himla duktig och hjälpte mig att kasta det som inte ska behållas och städa.

Mammas gullunge.

(Eller som min moster lärde henne idag: Love You To, Bajskorv.  =D )


Carpe Diem


  : Slott :

2012-03-30 @ 23:18:53



På måndag bär det av igen. Ska visst bo på slott =))). Börjar med möte och sen middag för att sen ha det skönt i två dagar till. Underbart!
Har jag tid så bloggar jag lite. Ska visst prova yoga. I ungefär 30 minuter och 10 till att snajjsa till sig innan middagen. Inte helt genomtänkt om ni frågar mig men.... Man ska väl inte njuta när man är iväg a jobbets vägnar. Eller?


Carpe Diem


  : Vårvecka :

2012-03-30 @ 23:17:22



Åh, va härligt det är nu! Vårkänsla överallt, det sopas på gator, det knoppas i rabatterna. Underbart.

Just därför så kom det hagel idag.... =/

Gick fort över som tur var så nu kan vi fortsätta nosa våren i rumpan hörrni. =)


Carpe Diem


  : Skicka vidare :

2012-03-26 @ 21:53:19



Idag gjorde jag en god gärning.

Min frisör -Vass Saxar- har haft inbrott. Två gånger på en vecka. Inte kul för en ensamföretagare. Tjuven/tjuvarna fick inte nåt med sig knappt förutom en sårskada.

Jag kände för att försöka muntra upp lite, så idag köpte jag en bukett tulpaner och åkte dit med. Agneta blev väldigt rörd.... Det var meningen =).

Så lite för att glädja någon.....



Ungefär som när jag skickar vidare. Oftast gör jag det med parkeringsbiljetter. När jag "parkerat klart" så ger jag den vidare till någon som skall till att köpa egen biljett, om det är bra med tid kvar på den vill säga. Mottagaren brukar alltid bli väldig glad. Vissa vill betala, men det vill inte jag veta av. Skicka vidare.... <3


Carpe Diem


  : Moderskärlek :

2012-03-26 @ 21:49:26



Herre min gud.

Denna bilden är bland de vackraste jag sett. Underbar helt enkelt.... Kärlek...

<3

Bilden lånar jag från kungahuset.se



Carpe Diem


  : Sommarkänsla :

2012-03-24 @ 21:37:29



Nu är den här. Den nätta lilla sommarkänslan. Lixom vårsommar på nåt vis. Helt magiskt underbart ute. Det doftar lixom härligt eller hur?
I fredags var jag duktig och krattade upp runt mot gatan, där samlas typ halva kvarterets löv... Brukar bli uppemot 6 svarta sopsäckar innan det är rent. Suck. Och till veckan kommer den däringa sopbilen som tar upp grus. Så rent krasst så skulle jag väl kunna sopa ut hela skiten mitt i gatan och låta sopbilen sopa upp allt "grus" men samvetet säger stopp =).
Efter det så kom maken hem och då sken solen i töpp, så då fortsatte vi med att rensa ogräs på vår "altan" som vi har (plattor utlagda 1950 eller så) och sen spola av plastmöblerna och ställa ned dom i trädgården. Sen handskurade jag av trägruppen och ställde i ordning. Maken passade på att byta till sommardäck och tvättade bilen. Jag använde vår högtryckstvätt för första gången, för jag fick det ärofyllda uppdraget att tvätta av vinterdäcken =))) Det var en upplevese... hahaha. Så då gav jag mig på växthusets gröna (??) fasad som ska vara genomskinlig... Gick sådär. Så jag får spraya en annan dag med rengöringsmedlet och släpa ut den däringa kuliga högtryckstvätten igen =))).
Jag och lillan var ute från halv tolv igår till närapå 6 på kvällen. Gissa om hon var uppe i varv... haha. Hon lade sig vid 9 tiden och sov till halv 9 i morse... =)

Idag har vi varit ute och lekt, gått en promenad och cyklat.


Carpe Diem


  : Kärlek :

2012-03-21 @ 22:21:20



Jag brukar sjunga för min tonåring: Have I told you latley that I love You? =) Det är min lilla kärleksförklaring till henne...

Älskar dig min underbara dotter...


Carpe Diem


  : Kvartsamtal :

2012-03-19 @ 19:52:24



Idag var vi på storhjärtats sista kvartsamtal i nian =). Oh mygod! Var tar tiden vägen????  Efter sommaren är hon en gymnasieelev.... suck...

Tur vi har en liten kvar hemma... som snart är stor hon med eftersom takten är så snabb....


Carpe Diem


  : En ny tjejj :

2012-03-15 @ 19:14:28



Häromdagen träffade jag en trevlig prick. Vi har gått på samma dans med barnen, men aldrig sagt mer än hej. Nu har hon börjat zumba på samma pass som mig, och häromdagen så kom hon fram och började prata. JÄTTETREVLIG!!!!
 Vi stod och talade utanför träningen i nästan 45 minuter. Som om vi alltid känt varandra =)). Underbar känsla, eller hur? Det har hänt mig en eller två gånger förut och nu fick jag uppleva det igen.
Hon hittade mig på facebook idag så nu är vi vänner där. OCH. Vi bor inte mer än ungefär 1 kvarter ifrån varandra. Underbart.

Jag hoppas att det är början på en vänskap. Undrar om hon känner detsamma förståss?


Har du haft den där känslan du nångång?


Carpe Diem


  : Lins :

2012-03-15 @ 19:11:47



Idag hände nåt som inte hänt under min 15-åriga karriär som linsbärerska:

Lillhjärtat hoppade upp på mig och petade in näsan i ögat och vips så åkte linsen ut..... =))) Helt knas...


Carpe Diem


  : Jönköping t/rt. Och t/rt..... :

2012-03-11 @ 18:24:33



Igår drog vi med fullastad bil mot Jönköping. Övernattning på hotell, och jag lovar på hedersord, att vi faktiskt, otroligt nog, hade packat för just EN natt =))).
Vi skulle gratta makens syskonbarnbarn (??) som fyllt ett helt år. Så vi tänkte att vi lyxar till det med en hotellnatt, slippa resa långt samma dag och hotellfrukost! =)
Vi bjöds på grillkorv med bröd och hamburgare i Jönköpings Stadspark. Barnen lekte i värsta lekparken och vi åt och smaskade frös. Sen gick vi en promenad och fick se två lamor -eller var det alpackor??? (Lama guanicoe paca eller Vicugna pacos) är ett kameldjur från Anderna som är besläktat med lama- och en häst och lite getter. Sen for vi hemover och åt fika med ettårstårta för att sen på kvällen käka tacos och tacopajj. Vi bara åååååt! Men, vi var några tappra som faktiskt tog en promenad runt sjön. Tog typ 45 minuter-en timma. Jättekallt! Blåste satan. Men det var mycket folk ute o trotsade blåsten och fint var det oxå! Hade ingen mössa.... bara vantar... brrr....

Vi satt o myste i soffor och på stolar och hejjade på alla möjliga olika låtar i Mellon. Givetvis vann segertippade Loreen -GRATTIS- men jag tyckte faktiskt att både Danny, Molly och David hade skitbra låtar! Men bäst av alla under heeeela 2012 års Mello har ändå varit: Sarah Dawn Finer!!! =)))

På hotellet sov vi ganska gott. Uppe vid 7 ungefär. Vaknade självklart av oss själva....suck..... och vid 8-snåret så var vi nere vid frukosten. Hade lovat lillhjärtat att hon skulle få äta preciiiis vad hon ville. Hon ville bara är melon. Sagt o gjort! Melon i stoooora lass. Ett glas nyttig Vitaminjuice (som hon själv sa att det var) och sen två bett på en smörgås. Glömde; Hon tog två tuggor av ett kokt ägg med.... Det var alles! =) En pyttestund efter oss så kom Marie, Micke och födelsedagsbarnet och gjorde oss sällis. Madelene hon sov heeela natten efter sitt födelsedagsfirande och var heeelt slut. =)) Därför kom de lite senare för hon sov som en stock lilla hjärtat.

På hemvägen var det Gränna-dax! Självklart måste man stanna där och köpa sig en polkagris (en???!??)


Ungefär HÄR.... så ringer min mobil.... - Hej, det här är från hotellet. Vi har en resväska här som det står ditt namn på.

Skit. Fan. Perkele.

Och så tar vi Jönköping. En. Gång. Till...... suck....


Vi kom hem tillslut. Ungefär lite över en timma senare än planerat. Spela roll. Börjar ju inte jobba förrän i morron... =). Packat ur bilen...


Och ungefär där, så hittade jag min mössa....... t/rt till Jönköping......


Och hunnit med att dammsuga....



Hoppas du oxå haft en fin helg!

Kram kram.


Carpe Diem


  : Namn :

2012-03-05 @ 21:41:48



Fan va trist att se sitt namn på varenda offentlig toalett ..... =))



Carpe Diem


  : Vasaloppet :

2012-03-05 @ 21:27:42



Läser på Monas blogg, att hennes make inte visste att spåren i vasaloppet var lixom gjorda INNAN loppet började, utan den som var först lixom gjorde första spåren.... =)
Inte det mest knasigaste jag har hört....
Häromdagen så snackade vi på jobbet om vasan, och då säger en kollega, helt gravallvarligt:
- Mäh. Körs inte Vasaloppet i Stockholm??


Jag dog.


Carpe Diem


  : Härlig helg :

2012-03-04 @ 22:23:05



En härlig helg har förflutit. Ledig fredag. Pyssel hemma med lillan. Lördagen bjöd på lovley 18-årskalas hos ljuvlig Lollo! Grattis söööötnooooos!!! Och tack för go mat =) Självklart var det ju MELLO!!! Andra chansen men ändå, mell o är mello....
Och gissa vem som är Kingen här i familjen?? =) Skakar på rumpan och sjunger om string och ding ding ding. Hon är sååå söt.

Söndagen bjöd på grillning vid Agnsjön med tonåringarna, lillan och svärmor. Gott, gott! Vackert kallt väder. Det blir ljusare och ljusare. Underbart!!!!!


Puss på er! Nu ska jag strax lägga mig och läsa min bok.


Carpe Diem


  : 17,46 :

2012-03-02 @ 18:52:42



Idag, 17,46 så var det ljust ute..... HÖR NI!!! LJUUUUST!!!



Me like.....



Du, väderguden. Du tänker välan inte plocka fram vintern igen va??!


Carpe Diem








#metoo
4-Hjuling
Advent
Allmänt
Altan
Artist
Asgarv med applåd!
Astrologi
Barn
Bilder
Bilkörning
Blandat
Blogg.se
Blommor
Bröllop
Dans
Dop
Dränering
Familj
Fest
Film
Foto
Fotosajten
Fototriss
Fredriksborg
Friday Colours
Fritid
Födelsedag
Gotland
Go´Natt
Gräsänka
Görsköj
Hantverskdag 2013
Hela-Gatan-Loppis
Hobby
Importera
Inredning
Instagram
Jobb, jobb & jobb
Jobbet
Jul
Karlskoga
Konst
Kärlek
LinsBus
Livet
Macroday
Meloo
Modevisning
Monochrome Weekly Photo
Musik
Nails
Njuta av livet
Norgesemester2017
Ordlös Onsdag
Orientering
Parkering
Photo Challenge
Photoshop
Plasma
Pyssel
Recept
Reflektioner
Refunder
Reklam
Renovering
Resa
Revy
Räddaliv
Schlagerfestivalen
SeanBanan
Selfie
Semester
Sjukdom
Sjukstuga
Smycken
Sommar
Sponsor
Student 2015
Städa
Tankar
Tavlor
Thursday Challenge
Tips
Tisdagstema
Trädgården
Tussilago
Tävling!
Ullared
Utmaningar
Vardag
Vardagen
Vin
Väder
Vänner
Vänskap
You Tube
Ämmas Fotoblogg
Änglar
Återvinning



Februari 2019
Januari 2019
September 2018
Juni 2018
April 2018
Mars 2018
Februari 2018
December 2017
November 2017
Oktober 2017
September 2017
Augusti 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
April 2017
Mars 2017
Januari 2017
December 2016
November 2016
Oktober 2016
September 2016
Augusti 2016
Juli 2016
Juni 2016
Maj 2016
April 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
April 2015
December 2014
September 2014
Augusti 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
December 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
December 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Augusti 2012
Juli 2012
Juni 2012
Maj 2012
April 2012
Mars 2012
Februari 2012
Januari 2012
December 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Augusti 2011
Juli 2011
Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011
Januari 2011
December 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
Augusti 2010
Juli 2010
Juni 2010
Maj 2010
April 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
December 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
Augusti 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Mars 2009
Februari 2009
Januari 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007



Alafoto
Anna Karins blogg
Chippa konsoler billigt!!!
Dockhusanimation
Fotosajten
Fototriss
Friday Colours
Få hjälp att designa din blogg
Interesting.org
Lillalo
LinsBus
Linslusen...
Maltes egen blogg
Marie Strand Blogg
Marinas Blogg
Monas Universum
Nolhult Väv & Konsthantverk
Photo Challenge
Photoshop-Penslar
Pysselprinsessan
Thursday Challenge
Yvonneart



Mina besökare

Totalt:

Denna månad: Denna vecka:

Idag: Online nu:

RSS 2.0