: Hemma :

2011-01-31 @ 21:52:48



Sådär. Nu är operationen över! Frisk och kry är jag nu hemma sen ungefär halv 7. Kom inte in på operationen klockan 13 som var min tid, utan först 14,15 fick jag några tabletter, vänta litet till för att sen förberedas i operationssalen av en massa "syrror", som presenterade sig till höger och vänster =). Tur ni vet vad ni heter, skojjade jag, för det kommer inte jag komma ihåg....
Somnade in efter lite sömnmedel i handen - gjorde skiiiitont!!! Nålen låg lite emot och sen så är det olika PH i kroppen och i medlet så då kommer som inte överrens och då får patrienten ont. Så är det sörredudu! =)

Vaknade 15,45 för att må kanoners, dricka vatten, 2 koppar kaffe, världens 2 godaste mackor med nån skinka på och sen trummelitrumtrum.... NÄR får jag ÅKA HEM?????!
Fick ligga där ända till nästan 18,15 innan jag fick klartecken efter kisseriet på toan och inget illamående mm mm.

Så, nu ligger jag här i soffan med Simon och Thomas på TV och har kryp i kroppen... Betyder väl att jag är trött, så snart ska jag hoppa i bingen och hoppas på en god natt sömn.


Natti.


Carpe Diem


  : Herr eller Fru Hackspett :

2011-01-31 @ 10:47:29



Sambon ropade på mig: - Kom och titta!!

Utanför badrumsfönstret har vi vårt stora äppelträd. Och på besök där hade vi fått nedan Herr eller Fru hackspett.
Inte helt bra bilder men ändå.... =))





Carpe Diem


  : Fototriss ~ dröm :

2011-01-31 @ 10:03:40



Dags för ett nytt Fototriss-tema! Denna veckas tema är DRÖM. Jag har skrapat i hop en triss som innehåller några av mina drömmar =).


Här är en bit av vår dröm som besannades förra året: En finfin strand utomlands. I Bulgarien för oss... <3

En annan dröm håller på att besannas pö om pö: Vårt vardagsrum som byter skepnad efter flera års väntan...

Sen har jag en dröm om att få sälja mina foton som jag tar, original eller omgjorda som ovan.


Carpe Diem


  : O-Day :

2011-01-31 @ 09:38:45



Okej vänner! Idag är O-dagen då (operationsdagen) hörrenini! Jag är faktiskt inte det minsta nervös. Än.... =))) Om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara det som mest mellan 12 och 13..... Man ska ju byta om och sånt, så åkej då, lite efter 13.... Snyggtrosor o sånt....=/

Uppvaket för mig brukar gå fort. Jag är fanimej en av dom piggste patienterna som sjukvården träffat på tror jag, haha. Så fort jag vaknar ur narkosen så vill jag äta min svettiga macka o åka hem. Blir skittrött på deras "du måste kissa på toan först, själv. Inte låsa dörren. Vi är utanför. Knacka om det är nåt."... MMMMMM. Jag VET! Har ju gjort det så många gånger juh så jag kan det där.
Och nu, bara för jag säger sådär så händer det säkert nåt så jag får stanna över natten eller nåt skumt... Vore typiskt.

Men bloggen är inte stängd bara för jag är opererad inte. Imorron är jag inne här igen, om inte redan i kväll. Vi får väl se.


Så, ha en bra måndag alla, så hörs vi!

Kram...


Carpe Diem


  : Vinter :

2011-01-29 @ 10:20:30






Carpe Diem


  : Nya tavlor :

2011-01-29 @ 10:12:13



Haha. Bra början på ett inlägg va??? Nya tavlor... Låter mer som om jag gjort en tavla = tabbe.... Men jag menar riktiga tavlor, sån man ställer på tavellist eller hänger på väggen you know.

Har framkallat foton, som jag busat lite med och såhär blev några av resultaten. Vad tycker ni?
(till salu oxå för den som är intresserad).

 



Carpe Diem


  : Spya? :

2011-01-29 @ 10:00:42



Ouch! Extradagmammans son -där Joline var igår- har börjat spy..... Fifan! Nu äter jag vitpepparkorn. Kan inte bli sjuk ,ska juh operera mig på måndag!!


Håll en tumme att vi slipper.... snälla!?


Carpe Diem


  : Helgen och veckan :

2011-01-28 @ 19:10:59



Sådär ja! Då var denna arbetsvecka slut då! Nu är det bara helgen kvar innan det är dax för lilla kniven på måndag lunch... Hua. Fått små nervösa känningar idag.
Värre på måndag. Lovar.


Så nu, efter kassler med tagliatelle, så är det dax för mys under gosefilten med lillhjärtat.

God Fredag på er!


Carpe Diem


  : WOHOOO!!! :

2011-01-26 @ 20:27:56



Mina framkallade kort har kommit!!!


Tjarrå! Måste dra nu. Ska kolla genom dom alla 200.... =)


Carpe Diem


  : Söndag och Macro Monochrome :

2011-01-23 @ 10:03:28



Idag ser ni mitt bidrag nedan denna söndag till Macro Monochrome. Kände för att vara lite busig och ta en gammal bild som jag publicerade här för närmare 2 år sedan tror jag, men jag gillar den skarpt!



Carpe Diem


  : Nattavak :

2011-01-22 @ 09:47:51



Inatt vaknade jag vid halv 4 -hade jag ens somnat???- av att sambon smyger ur sängen och beter sig lite knepigt....

- Vad är det?, frågar jag. Svaret jag får är det är nån på huset... ? huset?

Efter lite smygande och avstängning av larmet så går jag oxå upp, för jag hör konstiga ljud jag med. Taket? Näe.
Tillslut hittar vi det: Det låter i vattenrören! Shit! Har vi vattenläcka??? Det skakar och låter nästan som om vattnet kokar som kandu som som har gammalt hus med vedeldad panna känner igen. Skitläskigt!
Efter testing genom att stänga av och på så ringer jag Räddningstjänst klockan 04,03.... Och jodå, en arbetskamrat till hon som svarade hade just ringt, från samma område som vi bor i och sagt ungefär samma sak....Så frågan är vad som har hänt?
Efter en stund ringer Räddningstjänst upp igen och säger att "Vattenverkets" jour inte riktigt visste vad han skulle göra... Var hans första journatt... ?? Skiter väl jag i! Nåt ska säkert kollas.
Okej. Svaret är att de ska kolla det som nu på morgonen och se vad det kan vara. Än har jag inte sett en enda snubbe och inte fått ett enda telefonsamtal, fast både "Vattenverket" och Räddningstjänst har vårt nummer nu...

Vi stängde av vattnet när vi gick och lade oss. Nu när vi slog på vattnet igen så är det tyst.

Gott eller ont???



To be continued....


Carpe Diem


  : It´s over :

2011-01-21 @ 22:09:49



Sådär! Gud så skönt. Ännu en arbetsvecka är över. Nu kan man umgås med familjen heeela helgen, för sambon, för han är faktiskt LEDIG hela långa helgen!!!
Så därför har jag ont i magen i kväll.... =( Dumma bråck! Skönt att jag fått operationstid. Hoppas nu bara att den gör susen.....
Och så i helgen ska vi iväg och röjja veden jag och sambon. Lite motion kan man säga =). Sen är det nog inte så mycket mer som händer.


Vad gör du denna helg?


Carpe Diem


  : Monochrome :

2011-01-18 @ 20:30:33



Nu var det alltså nära nog ett år skulle jag gissa, som jag var med i Monochromes fotoupplägg =). Har inte deltagit i fler heller på jättelänge. Men nu kände jag för att hoppa in och visa en Monochrome-bild.



Du hittar fler här!


Carpe Diem


  : På ett nytt sätt :

2011-01-18 @ 20:24:28



Ett nytt sätt att se på bilder? Kanske dessa kan tilltala dig? Tänkte försöka framkalla dom och göra tavlor =).

Vad tror du?










Carpe Diem


  : El :

2011-01-18 @ 20:15:29



Fyratusenfyrahundra svenska kronor.

Så mycket vill ena elbolaget ha betalt.


Perkele.


Passar skitbra när man ska gå ner i tid.....


Carpe Diem


  : Tid :

2011-01-17 @ 20:04:10



Bara så att du vet.

Från och med 1 februari jobbar jag 80%. (Ofrivilligt).



Vilket betyder att jag har en extra dag ledig i veckan..... Kanske kan bli skönt...



Men.... överlever man ekonomiskt????????

DET är den stora frågan....


Carpe Diem


  : Beställer kort :

2011-01-15 @ 13:46:05



Äntligen tar jag tag i saken och beställer lite kort för framkallning! Bulgrien och lite annat. Sen ska jag överraska svärmor med ett litet album med bilder från hennes 80-årsfest tänkte jag. Då vi hyrde buss ni vet =)).


Sen tror jag inte det blir många knop till idag..... Vad gör du?


Carpe Diem


  : Lugna gatan :

2011-01-14 @ 17:12:57



Idag har varit en ganska lugn dag. Nog har jag gått o pysslat lite, för sitta still hemma, d.e.t k.a.n j.a.g i.n.t.e! =))
Du vet, vattnat nån blomma, hängt en maskin tvätt, tittat på Tingeling, lagat en sallad..... Tänt några ljus nu på kvällen, eller ja, eftermiddagen är det visst.... =D

Imorron är det lördag. Och febern är väl kvar. Så hemma är väl där jag kommer vara om ni vill mig nåt! ;=)


Så är jag fotosugen med, men min trädgård har jag fotat ur alla lägen de senaste åren, så jag måste nån annanstans o fota. Men orkar juh inte..... päck.


Kram och god helg på er!!


Carpe Diem


  : Jomen, tack då! :

2011-01-13 @ 14:49:47



Hej Feber!

Har flaggat sen i förrgår om att nån är knas. Känt det i mig. Flyttat arkiv i 2 dagar ändå. Det skulle juh göras.
Men i morse.

Nopp.

Upp, dusha. Öh? Mår jättekonstigt. Vila på soffan.Kallsvettig typ. Storthjärtat klappar och undrar - Hur är det mamma? (Gulliga barn!)
Efter att ha vilat och snickelisnackat lite med dottern så på´t igen. Borsta tänder, sminka sig i light-version och iväg.
Ska hämta posten till jobbet, men näe. Upp och lämna den och säga -Åker hem igen!

Slappat i soffan. Känns bara lixom kymigt i kroppen på nåt vis. Sovit nån timma. Skönt. Har så svårt för det men nu så somnade jag ett tag =).

Upp och surfa lite. Käka lite. Och så känns det knas igen. Aha! Feber? Jorå. FEBER!!! =/. Typiskt!!!!
Men men, bara o lyssna på sin kropp och stanna hemma. Det säger jag till andra att göra, så nu måste jag juh göra det själv oxå, eller hur?! Gillar´t inte, men måste ta igen mig. Lederna värker oxå.... hmm... men det förstod jag att de skulle göra.


Carpe Diem


  : Nu ska glada julen ut, ut, ut :

2011-01-09 @ 20:28:01



Idag kära ni, så orkade jag inte längre ha kvar den mysiga och glada julen hemma. Så i eftermiddags så skottade söta sambon tak och väg medan jag och lillhjärtat bar kartonger och fyllde dom med julsaker.
Nu är det äntligen som vanligt här hemma igen. Nya gardiner och lite ommöblering av fönsterprynader, nya dukar och fram med "rätt" ljuslyktor igen =).

Har du plockat ned julen i lådor än?


Storhjärtat har varit på stan idag och fikat med en kompis. Sen tog de bussen tillbaka till kompisen och sen när jag skulle hämta henne så fick jag be henne komma ända ned till stora vägen, för på kompisens gata gick det INTE att köra in!! Det var totalt oplogat! Jag såg 2 bilar till stanna och låta bli och köra in, så det var inte bara jag som fegade... =)

Är det moddigt hos dig med?

Och imorron är det vardag igen.... På gott och ont förståss! Har haft 5 lediga goa dagar med min familj OCH en underbar vän, som helt på infall, tog bilen på fredag eftermiddag och åkte till mig, en resa på fyra timmar. I vinterväglag. Sen stannade hon här hos mig ända till idag söndag. Vi slappade, snackade skit, vilade i soffan, lagade mat, snackade gamla tider och talade om framtiden.
Du, vännen. Det var helt, totalt underbart!!! Vi gör´t igen!! Älskar dig!


Carpe Diem


  : Easyline :

2011-01-06 @ 20:14:06



Idag har jag och Snygg-AK varit o tränat Easyline. Det  var som alltid, SKITKUL!! Och savettigt och tungt... =))) Var juh lixom ungefär 10 månader sen sist jag var iväg =/.... Men jag orkade iallafall ha armarna uppe på utmaningen. Så imorron.... Är den ny dag.... med svåra smärtor säkert, hahaha!


Carpe Diem


  : Turen idag :

2011-01-02 @ 17:59:31



Bara några bilder från idag:



Carpe Diem


  : Utedag idag :

2011-01-01 @ 19:43:26



Idag var vi ute i nära 5 timmar med Snygg-AK, Micke o Saga. Tjejjerna åkte bob och stort tefat idag och hade jättekul! Sen grillade vi korv och åkte fyrhjuling i skog & mark, i backe och på vägen =). Vi hade en fantastisk dag!!












Carpe Diem


  : Nyår :

2011-01-01 @ 17:31:30






GOTT NYTT ÅR!



Carpe Diem








#metoo
4-Hjuling
Advent
Allmänt
Altan
Artist
Asgarv med applåd!
Astrologi
Barn
Bilder
Bilkörning
Blandat
Blogg.se
Blommor
Bröllop
Dans
Dop
Dränering
Familj
Fest
Film
Foto
Fotosajten
Fototriss
Fredriksborg
Friday Colours
Fritid
Födelsedag
Gotland
Go´Natt
Gräsänka
Görsköj
Hantverskdag 2013
Hela-Gatan-Loppis
Hobby
Importera
Inredning
Instagram
Jobb, jobb & jobb
Jobbet
Jul
Karlskoga
Konst
Kärlek
LinsBus
Livet
Macroday
Meloo
Modevisning
Monochrome Weekly Photo
Musik
Nails
Njuta av livet
Norgesemester2017
Ordlös Onsdag
Orientering
Parkering
Photo Challenge
Photoshop
Plasma
Pyssel
Recept
Reflektioner
Refunder
Reklam
Renovering
Resa
Revy
Räddaliv
Schlagerfestivalen
SeanBanan
Selfie
Semester
Sjukdom
Sjukstuga
Smycken
Sommar
Sponsor
Student 2015
Städa
Tankar
Tavlor
Thursday Challenge
Tips
Tisdagstema
Trädgården
Tussilago
Tävling!
Ullared
Utmaningar
Vardag
Vardagen
Vin
Väder
Vänner
Vänskap
You Tube
Ämmas Fotoblogg
Änglar
Återvinning



Februari 2019
Januari 2019
September 2018
Juni 2018
April 2018
Mars 2018
Februari 2018
December 2017
November 2017
Oktober 2017
September 2017
Augusti 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
April 2017
Mars 2017
Januari 2017
December 2016
November 2016
Oktober 2016
September 2016
Augusti 2016
Juli 2016
Juni 2016
Maj 2016
April 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
April 2015
December 2014
September 2014
Augusti 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
December 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
December 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Augusti 2012
Juli 2012
Juni 2012
Maj 2012
April 2012
Mars 2012
Februari 2012
Januari 2012
December 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Augusti 2011
Juli 2011
Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011
Januari 2011
December 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
Augusti 2010
Juli 2010
Juni 2010
Maj 2010
April 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
December 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
Augusti 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Mars 2009
Februari 2009
Januari 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007



Alafoto
Anna Karins blogg
Chippa konsoler billigt!!!
Dockhusanimation
Fotosajten
Fototriss
Friday Colours
Få hjälp att designa din blogg
Interesting.org
Lillalo
LinsBus
Linslusen...
Maltes egen blogg
Marie Strand Blogg
Marinas Blogg
Monas Universum
Nolhult Väv & Konsthantverk
Photo Challenge
Photoshop-Penslar
Pysselprinsessan
Thursday Challenge
Yvonneart



Mina besökare

Totalt:

Denna månad: Denna vecka:

Idag: Online nu:

RSS 2.0