: Höst :

2011-09-26 @ 20:16:51




Nu är det höst hörrni. Det är så vackert ute, alla färger som lyser upp. Men nu är det mörkt redan och det regnar, den delen av hösten gillar jag inte.
Idag luktade det så kallt och gott ute. Fast jag gick i kortärmat till och från bilen, så kallt, det var det inte. Precis så ska det vara =)


& när det är höst, så fyller tre fjärdedelar av min familj år =))). I går fyllde Nathalie, den 10/10 fyller lillan 4 år och sen den 30/10, *hosthost* fyller jag 20.-... ;).


Carpe Diem


  : Hurra på din födelsedag! :

2011-09-25 @ 20:03:25





Hurra min älskade flicka!!! Idag var det 15 år sedan vi fick se dig för första gången. Efter flera timmars kämpande, starka värkar & över en timmas krystvärkar så kom du till världen. Skrynklig och vacker. =)

Du har förgyllt vårt liv du söta unge. Vi älskar dig!! Alltid. Hela tiden.

Grattis Nathalie!!


Carpe Diem


  : Gräsänka och en massa :

2011-09-23 @ 20:29:50



Har varit gräsänka i några dagar nu. Sambon har varit i Danmark (är) och kommer hem senare ikväll. Så jag har bakat bullar, städat, pysslat, myst, handlat mat, lagat mat, putsat fönster och bara varit. Inte ett handtag ute i trädgården faktiskt. Näe, har skött om inne jag =). Imorron är en ny dag, kanske vi kommer ut och gör nåt då.... Som vaddå tex?


Hursom, idag var lillebror här, vi fikade och pratade strunt. Var så länge sen. Saknar dig brorsan you know!

Kramen och trevlig helg på er!



Carpe Diem


  : Djeezusss :

2011-09-18 @ 22:38:09



Nu är det så där stimmigt igen... suck.... Det rullar på jobbet med flytt av ett kontor, två mässor och det dagliga. Hemma ska det dansas till höger och vänster, zumbas och lagas mat.... Handlas och planeras. Göras träskyltar (se http://fotolia.blogg.se), städas, tvättas och planeras... Så är det nu.
Så. Är jag inte här, så gör jag nåt av allt det andra! Okej... Sen är det ju kalas till höger och vänster. Suck. Har tom missat två av brorsans barns kalas för att det är så fullspäckat. Förlåt lillebror och barnen!!! Vi kommer, vi kommer!!! =)

Nu äre natta folket. Natti natti! Puss o kram.


Carpe Diem


  : Mona :

2011-09-10 @ 10:19:46



Min otroligt roliga blogg-bästa-bloggen-ever har flyttat! Jojjomensan!

Nu är hon en del i Bloggafamiljen.se. Kika in där. Leta upp Monas Universum. Garva ihjäl dig. Varje dag. LOVAR!

Men problem. Man måste vara nån jäkla medlem på någe vis för att få skicka kommentarer =/. ORKA! Hinner inte reda ut hur man gör nu. Men du som gör det; Lägg in kommentar om hur man gör här hos mig, så jag snabbare kan regga mig när jag har tid, okkeejj!?!?!


Kramen!


Carpe Diem


  : Rull :

2011-09-08 @ 19:21:31




Mycket att göra.... Livet. Zumba. Måla skyltar. Familjen. Trädgården. Hemmet.

Det rullar på kan man säga. Det är lixom bara måndag och fredag. Varje dag känns det som. Håller det på såhär så fyller jag snart hundra och inte *harkel* 20....... =)))


Hoppas du mår bra!


Carpe Diem


  : Free delivery & Free shipping at elf. :

2011-09-08 @ 19:18:59



Oups!

Lade visst en beställning på lite smink =)))). 
 
Free Delivery and Free Gift
Find us on Facebook Follow us on Twitter View our videos on YouTube
e.l.f. Cosmetics UK
www.eyeslipsface.co.uk
 


Carpe Diem


  : ZUMBA :

2011-09-05 @ 20:04:59




Tell me: Varför är Zumba så jäkla kul??? Svettigt? Roligt?? Glädjande?


Efter ett Zumbapass så mår jag gott i själen i flera, timmar. =). En underbar tjejj som heter Marie har Zumbapass här i Karlskoga och dom är skitkul. Även Träningslagret går jag på ibland, och dom är jättebra dom med! I löve...


Har du inte provat Zumba så gör´t!! Lovar att du tycker det är skitkul!!!


Carpe Diem


  : Dansande barn :

2011-09-04 @ 20:54:33



Idag undrade vår vän Saga (s mamma....) om vi skulle med och dansa. Hela 40 minuter dans för små barn med förälder. Självklart ville vi det!
Jag har ju ställt lillhjärtat i kö på Kulturskolan för sång o dans, men det lär väl dröja innan vi kommer med, då har hon säkert fyllt år flera gånger, och passar inte in åldersmässigt i den gruppen längre... =/.
Så, vi följde med och dansade. De spelade och sjöng barnsånger och vi föräldrar fick vara med på nästan allt. =) Barnen var jätteduktiga, men min lite blyg. Ville inte gå på lina som elefant inte, näe då var mammas trygga famn bättre. Nästa gång blir det säkert bättre, för fortsätta, japp, det ville hon!

Äntligen kom vi iväg på nåt kul med lillhjärtat! =)))

Storhjärtat hon har fullt upp nu hon. Blev huxflux med i en extra sång- och dansgrupp på Kulturskolan: Fame-gruppen heter den. Så jäkla kul! De skall vara med och sätta upp en egen elevföreställning till hösten så den planerar dom för fullt nu. Sen dansar hon sin vanliga jazzdans (?) och så började hon på step oxå. Så vi har varit i Örebro och inhandlat stepskor. Kostade "bara" 800 riksdalen + dieselpengar... =). Men det är det värt. Hon ska gå dansgymnasium säger hon. Så här i vårt hus sitter nu mål-lappar eller vad man ska kalla dom: MVG = Dansgymnasium.
Kanonbra tycker jag. För nu går hon i nian och det är nu betygen räknas ju. Hejja hjärtat! Klart du ska gå dansgymnasium!! =)))) Puss.


Carpe Diem


  : På T.U.R med jobbet

2011-09-02 @ 21:30:37




Lovade ju lite info om helgen när jag var på TUR med jobbet. Det är den årliga brakfesten där ALLA anställda är bjudna, typ 3000 pers brukar komma. I alla fall i år, för då var det rekordmånga som kom. Kanske för att vi var i Stockholm? ;)

Ialla fall. Efter konferans på förmiddagen så åkte vi tåg till Stockholm. Fick inte checka in förrän 3, och OJJJ så sorgligt!! Var ju alltså tvugna att shoppa.... hehe.... Så lite blev det allt.
Sen till hotellet och göra sig lite fräsh inför att bussarna avgick från Centralen till Skansen.


Ankomst!

På Skansen kom vi alla 3000 för att stå i kö och få supergod lammburgare.

Snart var klockan 8.00 och Lasse intog scenen, som nu inte hette Allsång utan Tillsammans, som var årets ledord för TUR-spelen. Han kickade igång med lite "Lasse-låtar" förståss =).

Sen kom HON. Min idol sen många år!! SEPTEMBER!!! Rev av Mickrofonkåt bland annat. Satan i gatan så bra hon var!!!!

Sen kom Petter förståss. Temat hette ju Så mycket bättre denna kväll... Saknade dock Lillbabs och de andra. Istället kom Salem El Fakir, och han har en mysig knepig, anorlunda röst och han var jättebra.

Här ser ni hela gänget. Även Elisa från Elisas (som vann Dansbandskampen 2010) var där och sjöng för oss. Elisas underhöll på dansbanan hela kvällen (eller Styrdansen som vi säger....).
Efter detta så samlades alla på Solliden. Dvs inte slottet utan utehaket på Skansen. Rymde väl inte riktigt alla kan säja, för det var så trångt. Och jag hade ont i lederna så jag tog bussen och var hemma stax efter ett. Helt slut. Och kunde förstås INTE sova.... Sov nog 1 timma kanske??? På hela natten... Puh.

Nästa morron, pigga och krya, hoppade vi på bussen som tog oss till den aktivitet jag valt: Milleniumvandring. Den är alltså baserad på triologin av Stieg. Har varkel läst eller sett nåt av filmer eller böcker, men turen var jättefin ändå. Nere på den här gatan spelade de in många scener då han gick in till "sitt" hus.

På ett fint ställe hade vi denna utsikt. Brevid oss satt det fullt med tjejjer (Möhippa?) som åt jordgubbar och drack champange =)). Observera: klockan var då ca 9,10.....

Efter aktiviteten då for bussen till Stockholm Stadion med oss. Där mötte vi upp alla kollegor. Vi hade fått fina tröjjor så vi kände igen varann i hela Stockholm, jättekul tycker jag. Hejjade till höger och vänster på arbetskamrater runtom från Sverige. =).

Här fick vi lunch. En aktivitet som man kunde välja denna dag var just att laga maten till alla. Och det gjorde man under ledning av:

Denna snygging!!! Paolo Roberto....

Här ser ni en drös med kollegor sittandes på läktarna och äta lunch, snacka, dricka vatten eller öl. Vi smet litet tidigare.... och givetvis råkade vi hamna på stan och shoppade... igen... =)))))

På kvällskvisten kom höjdpunkten: Stockholm Waterfront. Här skulle vi mingla, käka och bli underhållna hela kvällen. Först ut och kvällens konfrancier:

Måns Zelmerlöv!!! Vilken proffsig kille, shittans!! Han blev nog lite chockad av våra 3000 personers visslingar och applåder. Ingen av artisterna kunde lixom låta bli att påpeka att det var drag på oss i publiken. Och det var det kan jag lova!!! =D

Ännu en av Sveriges bästa röster antog scenen: Sarah Dawn Finer. Suck. Hon är fantastisk! Sjöng en bit på den vackraste sången på många, många år: Kärleksvisan... Jag nästan grät, och hade gåshus....

Sen kom Orup. Han rev av en massa gamla dängor, och fick applåder förståss!

OchLena PH. Shittans vilken tjejj att bjuda på sig själv!!! Proffsig som fan.

Efter paus, mat, sång, applåder och så, så var det dax att svänga de lurviga på 3 olika dansgolv. Men efter en massa kilometer i skor i två dagar, och dans natten innan, så var vi inte så många som orkade ha skor på sig =) En perfekt avslutning på en perfekt helg.


Carpe Diem


  : Regn hos mig :

2011-09-02 @ 20:52:44



Det kom en störtskur förut! Jag och lillhjärtat kutade ut och fotade =) Och mitt i allt så kom det hagel oxå. Och vi som skulle åka o handla... =/.
Gjorde inget, vi fick vänta en kvart så var solen uppe igen =)))




Carpe Diem








#metoo
4-Hjuling
Advent
Allmänt
Altan
Artist
Asgarv med applåd!
Astrologi
Barn
Bilder
Bilkörning
Blandat
Blogg.se
Blommor
Bröllop
Dans
Dop
Dränering
Familj
Fest
Film
Foto
Fotosajten
Fototriss
Fredriksborg
Friday Colours
Fritid
Födelsedag
Gotland
Go´Natt
Gräsänka
Görsköj
Hantverskdag 2013
Hela-Gatan-Loppis
Hobby
Importera
Inredning
Instagram
Jobb, jobb & jobb
Jobbet
Jul
Karlskoga
Konst
Kärlek
LinsBus
Livet
Macroday
Meloo
Modevisning
Monochrome Weekly Photo
Musik
Nails
Njuta av livet
Norgesemester2017
Ordlös Onsdag
Orientering
Parkering
Photo Challenge
Photoshop
Plasma
Pyssel
Recept
Reflektioner
Refunder
Reklam
Renovering
Resa
Revy
Räddaliv
Schlagerfestivalen
SeanBanan
Selfie
Semester
Sjukdom
Sjukstuga
Smycken
Sommar
Sponsor
Student 2015
Städa
Tankar
Tavlor
Thursday Challenge
Tips
Tisdagstema
Trädgården
Tussilago
Tävling!
Ullared
Utmaningar
Vardag
Vardagen
Vin
Väder
Vänner
Vänskap
You Tube
Ämmas Fotoblogg
Änglar
Återvinning



Februari 2019
Januari 2019
September 2018
Juni 2018
April 2018
Mars 2018
Februari 2018
December 2017
November 2017
Oktober 2017
September 2017
Augusti 2017
Juli 2017
Juni 2017
Maj 2017
April 2017
Mars 2017
Januari 2017
December 2016
November 2016
Oktober 2016
September 2016
Augusti 2016
Juli 2016
Juni 2016
Maj 2016
April 2016
Februari 2016
Januari 2016
December 2015
November 2015
Oktober 2015
September 2015
Augusti 2015
Juli 2015
Juni 2015
Maj 2015
April 2015
December 2014
September 2014
Augusti 2014
Juni 2014
Maj 2014
April 2014
Mars 2014
Februari 2014
Januari 2014
December 2013
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Augusti 2013
Juli 2013
Juni 2013
Maj 2013
April 2013
Mars 2013
Februari 2013
Januari 2013
December 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
Augusti 2012
Juli 2012
Juni 2012
Maj 2012
April 2012
Mars 2012
Februari 2012
Januari 2012
December 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
Augusti 2011
Juli 2011
Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011
Januari 2011
December 2010
November 2010
Oktober 2010
September 2010
Augusti 2010
Juli 2010
Juni 2010
Maj 2010
April 2010
Mars 2010
Februari 2010
Januari 2010
December 2009
November 2009
Oktober 2009
September 2009
Augusti 2009
Juli 2009
Juni 2009
Maj 2009
April 2009
Mars 2009
Februari 2009
Januari 2009
December 2008
November 2008
Oktober 2008
September 2008
Augusti 2008
Juli 2008
Juni 2008
Maj 2008
April 2008
Mars 2008
Februari 2008
Januari 2008
December 2007
November 2007



Alafoto
Anna Karins blogg
Chippa konsoler billigt!!!
Dockhusanimation
Fotosajten
Fototriss
Friday Colours
Få hjälp att designa din blogg
Interesting.org
Lillalo
LinsBus
Linslusen...
Maltes egen blogg
Marie Strand Blogg
Marinas Blogg
Monas Universum
Nolhult Väv & Konsthantverk
Photo Challenge
Photoshop-Penslar
Pysselprinsessan
Thursday Challenge
Yvonneart



Mina besökare

Totalt:

Denna månad: Denna vecka:

Idag: Online nu:

RSS 2.0