: Jönköping t/rt. Och t/rt..... :


2012-03-11 @ 18:24:33


Igår drog vi med fullastad bil mot Jönköping. Övernattning på hotell, och jag lovar på hedersord, att vi faktiskt, otroligt nog, hade packat för just EN natt =))).
Vi skulle gratta makens syskonbarnbarn (??) som fyllt ett helt år. Så vi tänkte att vi lyxar till det med en hotellnatt, slippa resa långt samma dag och hotellfrukost! =)
Vi bjöds på grillkorv med bröd och hamburgare i Jönköpings Stadspark. Barnen lekte i värsta lekparken och vi åt och smaskade frös. Sen gick vi en promenad och fick se två lamor -eller var det alpackor??? (Lama guanicoe paca eller Vicugna pacos) är ett kameldjur från Anderna som är besläktat med lama- och en häst och lite getter. Sen for vi hemover och åt fika med ettårstårta för att sen på kvällen käka tacos och tacopajj. Vi bara åååååt! Men, vi var några tappra som faktiskt tog en promenad runt sjön. Tog typ 45 minuter-en timma. Jättekallt! Blåste satan. Men det var mycket folk ute o trotsade blåsten och fint var det oxå! Hade ingen mössa.... bara vantar... brrr....

Vi satt o myste i soffor och på stolar och hejjade på alla möjliga olika låtar i Mellon. Givetvis vann segertippade Loreen -GRATTIS- men jag tyckte faktiskt att både Danny, Molly och David hade skitbra låtar! Men bäst av alla under heeeela 2012 års Mello har ändå varit: Sarah Dawn Finer!!! =)))

På hotellet sov vi ganska gott. Uppe vid 7 ungefär. Vaknade självklart av oss själva....suck..... och vid 8-snåret så var vi nere vid frukosten. Hade lovat lillhjärtat att hon skulle få äta preciiiis vad hon ville. Hon ville bara är melon. Sagt o gjort! Melon i stoooora lass. Ett glas nyttig Vitaminjuice (som hon själv sa att det var) och sen två bett på en smörgås. Glömde; Hon tog två tuggor av ett kokt ägg med.... Det var alles! =) En pyttestund efter oss så kom Marie, Micke och födelsedagsbarnet och gjorde oss sällis. Madelene hon sov heeela natten efter sitt födelsedagsfirande och var heeelt slut. =)) Därför kom de lite senare för hon sov som en stock lilla hjärtat.

På hemvägen var det Gränna-dax! Självklart måste man stanna där och köpa sig en polkagris (en???!??)


Ungefär HÄR.... så ringer min mobil.... - Hej, det här är från hotellet. Vi har en resväska här som det står ditt namn på.

Skit. Fan. Perkele.

Och så tar vi Jönköping. En. Gång. Till...... suck....


Vi kom hem tillslut. Ungefär lite över en timma senare än planerat. Spela roll. Börjar ju inte jobba förrän i morron... =). Packat ur bilen...


Och ungefär där, så hittade jag min mössa....... t/rt till Jönköping......


Och hunnit med att dammsuga....



Hoppas du oxå haft en fin helg!

Kram kram.


Carpe Diem





Välkommen åter!
Postat av: Saandriiiee - Kungälvs största blogg

Hej din sockertopp! :)

Nu har jag en tävling där du kan vinna tandbleknings kräm ifrån Brilliantsmile :)

Sjuktkul om du anmäler dig !:) Ha de toppen!

http://saandriiiee.blogg.se/2012/march/vinn-tandblekning-ifran-brilliansmilese.html#comment

2012-03-14 @ 20:42:25
URL: http://saandriiiee.blogg.se/
Postat av: editing website

You won't see such a scary face even in nightmares.


Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback