: Dansande barn :


2011-09-04 @ 20:54:33


Idag undrade vår vän Saga (s mamma....) om vi skulle med och dansa. Hela 40 minuter dans för små barn med förälder. Självklart ville vi det!
Jag har ju ställt lillhjärtat i kö på Kulturskolan för sång o dans, men det lär väl dröja innan vi kommer med, då har hon säkert fyllt år flera gånger, och passar inte in åldersmässigt i den gruppen längre... =/.
Så, vi följde med och dansade. De spelade och sjöng barnsånger och vi föräldrar fick vara med på nästan allt. =) Barnen var jätteduktiga, men min lite blyg. Ville inte gå på lina som elefant inte, näe då var mammas trygga famn bättre. Nästa gång blir det säkert bättre, för fortsätta, japp, det ville hon!

Äntligen kom vi iväg på nåt kul med lillhjärtat! =)))

Storhjärtat hon har fullt upp nu hon. Blev huxflux med i en extra sång- och dansgrupp på Kulturskolan: Fame-gruppen heter den. Så jäkla kul! De skall vara med och sätta upp en egen elevföreställning till hösten så den planerar dom för fullt nu. Sen dansar hon sin vanliga jazzdans (?) och så började hon på step oxå. Så vi har varit i Örebro och inhandlat stepskor. Kostade "bara" 800 riksdalen + dieselpengar... =). Men det är det värt. Hon ska gå dansgymnasium säger hon. Så här i vårt hus sitter nu mål-lappar eller vad man ska kalla dom: MVG = Dansgymnasium.
Kanonbra tycker jag. För nu går hon i nian och det är nu betygen räknas ju. Hejja hjärtat! Klart du ska gå dansgymnasium!! =)))) Puss.


Carpe Diem





Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback