Kupa?


2008-02-12 @ 22:27:45


Läste just att Dolly Parton skjutit upp sin USA-turné pga sina bröst...
Hon har för ont
Ja, men vem fan skulle inte ha det med såna hängandes under hakan???
*Suck*
Plötsligt är jag nöjd med mina B-kupor....

Här kommer således en BH-skola:

Om behån glider upp i ryggen
Så är behån för stor i omkrets och förmodligen för liten i kupan. En behå i rätt storlek glider inte alls.
När brösten buktar upp ovanför kupan
Så har du för liten kupstorlek. Med rätt storlek kan man inte se övergången mellan behå och hud när du är klädd.
Om byglarna skaver någonstans
Så beror det återigen på att du har felaktig storlek på din behå. Byglarnas storlek följer naturligt de olika storlekar som finns.
När axelbanden skaver in i axlarna
Kan det dels bero det på att din behå inte har axelband som är avsedda för din storlek, dvs de är för smala för att kunna fördela tyngden av din byst. En behå av god kvalitet har axelband som ökar i bredd ju längre upp i storlek den kommer. Om du har en favorit som du ändå vill bära, finns det avlastningskuddar att köpa, som du lätt flyttar från behå till behå. En annan anledning till ont i axlarna kan vara att du bär behå utan byglar. Prova då en bygelbehå som på ett bättre sätt bär upp tyngden av din byst. Byglarna kan bära upp till 70% av tyngden, och axelbanden ska mestadels avlasta.
Om dina skjortor och blusar glipar mellan knapparna
Kan du få bort problemet genom att unna dig en sk minimizer, dvs en behå som milt och behagligt omformar din byst till en form som gör att dina kläder sitter perfekt.
Ett bröst är större än det andra
Vilket är fallet hos de flesta kvinnor. För att få det att stämma bör du välja en behå som har elastisk spets upptill, vilket gör den mer följsam. Det finns också många behåar som har lösa inlägg, och genom att ta bort det ena får du en vackrare passform.
En bra behå ska inte kännas
Du ska kunna bära den genom hela dagen oavsett vad du sysslar med, utan att tänka på att den finns där. Att ha en behå som skaver eller åker upp i ryggen en hel dag är som att gå med en sten i skon. Det är viktigt för ditt välbefinnande att din behå har rätt storlek. För att komma dit krävs att du tar dina mått i lugn och ro, och att du är noggrann.
Fakta: damernasbutik.se


Carpe Diem





Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback