: Skorpionen :


2017-06-12 @ 11:29:00


 
 
Skorpionens tecken                       
 
   

Skorpionens energi brukas till förändring, en intensiv kraft, som bryter ner för att ge möjlighet till att bygga upp något helt nytt.

Skorpionens tecken associeras i hög grad till starka, intensiva känslor. Känslor som ofta är irrationella och komplexa, så att de är svåra att förklara med ord för andra.

Till Skorpionens natur hör resor, äventyr, dynamik, men också lojalitet, intelligens och ärlighet Skorpionen njuter av nya platser, historiska sevärdheter och äventyr. En Skorpion är en intellektuellt rörlig människa, medial, kreativ, har lätt för att planera och organisera.

Det dynamiska, som att veta vad du vill och leda andra är en av egenskaperna. Du är gärna i första ledet och spelar en framträdande roll. Ändå har du förmågan och styrkan att säga nej.

Du är god och lojal, ställer gärna upp och hjälper till. Du upplevs ofta som intressant, spännande och magnetisk.

I hemmet vill Skorpionen ha det ombonat och trivsamt, kanske t.o.m. elegant.

Mystik och astrologi kan attrahera dig, liksom tanken om ödet. Du är lite av en forskare som söker egna lösningar och har stark tro  att du ska klara även de svåraste uppgifter. Du kan det du vill och gör det även om du skulle råka utnyttja dina vänner för din egen skull. Annars är du en i grunden nyfiken och ärlig människa. Du kan bortse från det oväsentliga och se klart - du vill ha ordning och reda, och ditt målmedvetna jag söker grundligt lösningar där ingen annan ser dem. På så sätt är du den födde ledaren som ger styrka åt dem som är omkring dig.

Men, du kan också vara egoistisk och tycka att andra ska rätta sig efter dig för att du är den som vet bäst. Din dominans och din självgodhet tar sig ibland oanade former. Du är misstänksam mot andra och deras förmåga och du kan bli både burdus och hänsynslös i umgänget med andra. Du är lättsårad och blir då tjurig och irriterad.

I besvarad kärlek är du trygg och trogen. Det är lätt att falla för en Skorpions vackra ögonkast. Men - i kärlek är du ofta blind och lidelsefull, men också hård och känslokall, och då är det bara är du som räknas...      

 

Planet: Pluto

Ädelsten: opal

Element: Vatten, kall och fuktigt

Färg: Mörk röd

Blomma: Geranium, Rhodendron 



Carpe Diem





Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback