: Dessa vänner :


2016-11-22 @ 13:31:00


Att ha en bunt med vänner, som man träffar ofta, eller sällan är en ynnest. Jag har några såna, några av varje. Eller ja... De flesta hinner man inte se många gånger per vecka utan lite mer sällan men ändå ofta. Om du hänger med mig =))
Hursom. Med dessa vänner är det ändå som så att man plockar lixom upp där man slutade. Eller ja, de t vet man ju aldrig, för man pratar oftast så in i norden så man vet inte vad man sagt eller var man slutade hahaha.
 
Just nu är jag inne i ett sånt där stim när man har något bokat varje helg i fleera veckor. Bra och dåligt är ju det såklart. Man missar tid med lillsnorpan men hon har det bra hos farmor eller kompisar så det är okej. (bara mammahjärtat som får sig en törn.....)
 
Det har varit Susanne-kväll. Sen blev det heldag med Örebroarna -Träff med Alfred Nobel-Korvgrillning-Bad i tunnan-Middag-Asflabb-Hög trivselfaktor <3.
Sen blev det Puben-Conventum-Loge-Go mat & dryck-Jäkelskap i kikarn-Uteliv-Asgarv med samma Örebroare och nästa helg är det tjejmiddag.
 
JÖSSES! Life is good! =))
 
Men såklart. Dansuppvisningar-Genrep-Sjukdomsfall i familjen-Träningar-Vardagen-Julmarknad-Hantverk-Carola-Möten med Görsköjrevyn-Sponsorer-Bildspel-Julfest-Dansuppvisning i Karlstad-Kvällsskift-Semester och Julafton fortgår ju också.....
 
Jösses........
 
 


Carpe Diem





Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback