: Kokpunkten :


2016-02-22 @ 08:32:00


I helgen har vi njutit, jag, barnen och svärisen. Maken jobbade och kunde tyvärr inte hänga med =(.
 
Vi packade in oss i dotterns söta lilla bil (tur packaning för 4 pers med 1 övernattning fick plats.....) och drog till Västerås i lördags morse. Äventyrsbadet Kokpunkten stod på agendan, med hotellövernattning.
 
När vi hämtat biljetterna på hotellet (Best Western Esplanade) så åkte vi mot badet. Jättelång kö utanför men efter dryga 25 minuter var vi inne och kunde duscha och gå och utforska badet.
Jag kände mig lite nervös faktiskt, för att maken inte var med och jag ensam skulle ha ansvaret med den lilla dottern. Jag är kort och inte så stark som han så att släpa runt på henne, kasta, leka och simma med henne blir lite extra krångligt då =) Men det gick. Nu kan hon simma ganska bra så hon var superduktig, dök lite och gjorde kullerbyttor i vattnet. #stoltmamma
 
Ungdomarna var i relaxen till och från, badade bastu, aroma-bad och njöt som bara den, käkade ölkorv och åt go frukt =). Vilket var meningen. Jag hade ju planerat den här helgen mest för stora dottern, då hon kämpat och levt med Karlskogarevyn i 6 månader och fått jobb så att jag tyckte hon behövde få komma bort och njuta lite med oss och pojkvännen, men såklart även för oss andra.
 
När vi var incheckade på hotellet sen och hade slappat lite så gick vi en tur på stan. Vilken fin stad Västerås är! I alla fall i city där vi var. Hittade en godisbutik, ren och snygg och med jättetrevliga butiksarbetare. Jag fick tom eget lördagsgodis för jag inte hade köpt nåt utan bara barnen hade =))).
Sen gick vi till lobbyn och satt där och tog en drink och sen så kikade vi på Mello där och åt ostbågar, jättemysigt faktiskt. Och sen satt vi i mitt rum och tjatade en stund innan vi ramlade i säng.
Dagen efter var ju även den en bad-dag.... Piuh!
 
 
Söndagens bad var mycket bättre. Mycket mindre folk, mer vatten och högre speed på saker i bassängen, mindre kö till rutschkanorna =D. Ungdomarna hängde i relaxen denna dag med =))
 
 
En helt lyckad helg! Förutom att maken inte var med då såklart... Men jag tycker verkligen ni ska åka, det var toppenkul! Lagom stort och så även lagom avstånd.
Hotellet vi bodde på hade erbjudande: Hotellnatt och bad på Kokpunkten 1 natt (bad 1 dag) för 505 kr/vuxen. Hur bra pris som helt och ett helt okej litet hotell med lagom frukost.
 
Tjingeling! Nu väntar en ny arbetsvecka !!


Carpe Diem

Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback