: Kokko kokosmjölk :


2013-01-19 @ 19:45:00


Alltså. Jag skulle laga mat med kokosmjölk i och tänkte jag ställer den i kylen så länge.
 
Det ska jag inte göra nåt mer. För den typ frös..... och under det "frusna" så finns en massa vätska... Vafan?!
Och vilkt ska man då använda? Det vita hårda, eller det vattniga genomskiliga??
 
Help...
 
 


Carpe Diem





Välkommen åter!
Postat av: Andrea/Slams

Alltihop! =)
Det är jättevanligt att kokosmjölk "skiktar" sig, även i rumstemperatur. Så ös i allt bara. ^^

Svar: Aaa. Blev lixom ställd där... Vafan, har den frusit?? I kylen... knas....
RiJo

2013-01-22 @ 17:33:36
URL: http://slamsfashion.blogspot.com

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback