: God Jul :


2012-12-27 @ 10:44:00


God Jul till er alla!
Som ni märkt så har jag inte varit här o bloggat nåt. Har haft julfirande och vilat =) Men nu ska jag försöka få in några inlägg. Hur har du haft det i jul by the way?
 
Julafton: lugn morron med skattjakt för barnen. Gissa om de vart trötta.... =) "Tomten" hade lagt skattjakten på tre våningar. Flera gånger... hehe.... "Nästa år får nog tomten lägga skattjakten på bara en våning" fick vi höra =) =)
Vid 1 så for vi till barnens farmor o firade lite jul med fika och paketutdelning där. Sen hem o fira vår egen lilla jul. Barnen fick en del julklappar men inte som förra året... puh. Sen fick jag skjutsa tonåringen till Kosia för o fira jul med hans farmor - gillade inte vi..... vi vill ha familjekväll hemma en gång om året lixom. Men men...
Väl där så smet jag från familjen passade jag på att hoppa in hos moster Y och säga god jul till hennes familj och barn. Fick en kopp kaffe och några goa cake-pops att ta med hem.
Maken ringde o efterlyste mig tillslut, just när jag satte mig i bilen. Kändes skönt i hjärtat o få hoppa in o säga God Jul.
 
Juldagen var en lugn dag, det hade kanske du med? Vi slappade o gjorde ingenting. Fast maken tog en tur på fyrhjulingen och sen åkte han till Branäs och jobbade. Kom hem halv 7 på annandagsmorgonen *gääsp*
Då på förmiddagen bjöd jag in mig o lillhjärtat till Snygg AK på kaffi och lek =) Så där blev lillan sen kvar och så möttes vi hos barnens farmor på eftermiddagen för den årliga kalkonen.
 
Idag så betalar jag räkningar =(. Alltid så trist. Varför har man så mycket räkningar?? Suck....Tacka vet jag ett hyrhus på stranden i Thailand. Ingen bil. Knappt nån försäkring, ingen bil, ingen TV. Bara abonnemang på mobilen så man kan surfa. Kanske EN dator, ingen fyrhjuling, inte en massa inköp av spel o annat tjaffs....
 
Nåja. Julen är fin, vit o skön, kall o härlig. Lediga är vi oxå. i 6 dagar till. Så jävla skönt....
 
Letar ännu ett heltidsjobb. Du har inget?
 
GOD JUL på er alla!


Carpe Diem

Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback