: Raijjeslajtter :


2010-11-28 @ 20:53:52


Hej,

Nu har vi kirrat klart Ullared. Vilken toppen/bottenresa... =) Ni förstår senare...

Tidig morron. 03,18, upp o koka kaffe mm. Bussen framkörd 05,00 å pricken.

Mot Ullared.
I skitväder. Snöstorm. Mer snö än hemma. 22 ton buss typ. Sladda sig lite hit o dit....

Ringa Gegås. "ingen kö". Vi informerar i bussen: INGEN KÖ. Applåder och hejjarop! Parkera busse.

Nämen. Se där. En KÖ..... 20 minuter senare har alla kommit in i butien. Utom jag o sambon. Vi har redan shoppat i 20 minuter.... =))))

Några "harkel" hundringar senare, så öppnade vi bussen så de som ville fick lasta in i bussen, sen gick vi och åt lunch. Johan skulle sova en stund i chaufförernas lägenhet, och jag var juh tvungen hehe, att shoppa mer...

Vid 5 började folk strömma till bussen då de tråcklat sig genom köerna. De sista kom framåt kvart i sex ungefär. En tjejj blev av med sin kundvagn, fullproppad med fynd, dotterna jacka och nyinköpta skor. Så hon fick springa ett varv till och lyckades nog få ihop ungefär samma prylar. Vilken otur alltså!

På hemvägen hade vi lottförsäljning med en massa priser som vi lottade ut. Bussen var full med skratt och trötta människor. Bussens ALLA utrymmen var knökafulla, preciiiis som det ska vara när man varit i Ullared =D.

Att vara Raijjeslajtter (PÅ SVENSKA: reseledare/bussvärdinna) är jobbigt ibland =). Man ska serva, svara på frågor, packa buss, lösa problem mm mm. Men jädrigt roligt!
Tyvärr blev min väninna, den andra Raijjeslajttern sjuk på hemvägen. Nån bacill, vi trodde magsjukan men det verkar inte som om det är det peppar peppar! (ja, har redan ätit vitpepparkorn.... ).
En annan kille på bussen fick magsjukan inatt, så vi är inte helt säkra ännu, men var han fått det ifrån vet vi inte. Eller matförgiftad?

Eftersom vännen min blev sjuk och ockuperade busstoan, så fick vi improvisera och stanna på Statoil i Skövde och låna toan. Tack snälla ni! Några köpte lite mat och så så det var nog uppskattat.
Vägarna var fasansfulla! Både på dit och hemvägen.... Snön yrde, det var såphalt och vi kunde bara köra i 60-70, ibland bara 50. Skönt att det gick bra.
Var hemma vid ett-tiden

Nåväl. Lite julklappar inhandlade och annat bra att ha =)))

Vi kommer köra en repa till i vår! Sååå jäkla kul!


Carpe Diem





Välkommen åter!
Postat av: Anna

Ja det var verkligen kul! Tack än en gång

2010-12-02 @ 22:05:27
Postat av: yvonne lindbom

Jag var med till Ullared och det var roligt att studera/ handla .. ( första gången) Ola-Conny o Morgan v signade sin film om sig själva ..

snudd på ????rajjeslajjter ont dä bussföruen var underbara.. tack ännu en gång .. kraaaaaaaaaaam

2010-12-03 @ 11:06:34

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback