:..GaLen SHopPinGDag...:


2010-01-03 @ 19:46:27


Djeeesus. Vissa dar ska man inte gå upp... Idag var typ en sån dag. Fast det gick bra =).

Vid 12 kom vi fram till Örebro och Marieberg. Vi gick in och strosade i jaa, typ 20 minuter. Då går BRANDLARMET. Amen skit! "Warning. A fire has been detected in the building. Please leave immediatly. Do not use alivators". Hjärtklappning.
På med jackor och in i strömmen av människor som gick mot nödutgångarna. Det kändes lite läskigt faktiskt. Men ingen rök, inga brandmän. Inga i västar som kom och sa nåt, bara gick ut.
Väl ute satte vi oss i bilen för att värma oss och efter dryga 10 minuter såg vi människor gå in. Inga brandmän.
Då gick vi med in. Efter ytterligare några minuter "It is now safe to enter the building". Fint tänkte vi.

Några sekunder senare: "Warning. A fire has been detected in the building. Please leave immediatly. Do not use alivators". Jamen nu jävlar!!! Okey. På med jackor och mot utgångarna IGEN.....
Där stog många denna gång. Ingen rök, inga brandmän...

Efter några få minuter: "It is now safe to enter the building". Thank you!!!

In och shoppa.... Japp, och nu gick det vägen. En tjejj i kassan där vi åt sa att det var en vattenläcka och N hade sett en massa vatten i en butik. Själv trodde jag på att sprinklersystemet gått bananas =D.

Det slutade med att vi kom hem med scarfar, linnen, byxor, kakfat på fot -äntligen!!- skruv, saker till tacos ikväll, tandborstar, tandkräm, turkost ljus..... Några hundralappar fattigare som du förstår... =)


Måste erkänna att det var lite otäckt när brandlarmet gick. Det var lixom sånt som jag tänkt på, hur jag ska reagera när det händer i ett köpcentra. Nu hände det - dock utan brand och rök, tacka gud för det! Men även om det var falskalarm så att säga, så hoppade hjärtat lite....

Nåväl. Allt bra tillslut. Nu ska här mysas med lillhjärtat en pyttestund, hon ska sova snart. Sen ska vi andra äta tacos, jummy.


Carpe Diem





Välkommen åter!

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback