Idag tisdag....


2007-11-20 @ 17:02:18


Har det inte hänt så mycket. Joline och jag har varit ute och gått en sväng i det småkyliga och hösttråkiga vädret.
Försöker gå varje dag, men vet inte hur långt jag går. Tar sikte  på en timma, men det stämmer inte alltid... =)

Var och lämnade lite smycken idag hos Vassa Saxar och handlade lite på affären. På vägen hem stannade vi till hos Elin och fick en kopp kaffe. Jösses vad Elias har blivit stor!! Och han har en duktig och hjälpsam storasyster oxå!
Sen kom Nathalie förbi och hämtade mig när hon slutade skolan, så tog vi en promenad hemover.

Nu är klockan 16,54 och det är mörkt!! Så himla trist, denna årstid. Mörkt när man vaknar, och mörkt tidigt på eftermiddagen.. suck...

Snart är det julmarknader: 1/12 i Karlsdals hytta och den 16/12 är det hantverksdag på torget i stan. Då kommer det säljas smycken mm.

Vi köpte en fyrhjuling tidigare i år. Den har sambon till jobbet varje dag, i ur och skur! Den är sååå fin! Nu vill han givetvis ha en som är större..... och dyrare... Men, men. Vi får väl se hur det blir med det.

image28


Carpe Diem





Välkommen åter!
Postat av: Anna-Karin

HEJ!! =)
Vi mår bara bra. Vi har lite hemlängtan.. :)Förhoppningsvis har vi en lägenhet på G nu. Men bara kanske. Jasså, lillan varit förkyld den stackarn =( Ska bli SÅÅ kul att träffa henne när vi kommer hem! =) LÄNGTAR! När du vill skriva nåra rader under ditt namn så går du in på Startsida - sedan profil, sen under beskrivning skriver du in..
KRAM

2007-11-21 @ 18:43:31
URL: http://annakay.blogg.se

Skriv gärna några rader är du rar:

Namn:
Kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback